Těhulenky Ostrava

• Fotoalbum (220)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3105
4.2.10 20:40

vercada Poruba je hezká a navíc je to spec. pracoviště na rizikové porody a nedonošeňátka :palec:
na gyndě jsem sice neležela,ale byla jsem po úraze na odd. Traumatologie a nemůžu si to tam vynachválit. Hezky čisto, příjemný personál a doktoři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
4.2.10 20:43

moni oni od určitého týdne míru nedokážou spočítat, protože jsou mimča schoulená do klubíčka. Tak říkají jen váhu a míry bříška,hlavičky a stehenní kosti. Pokud někomu říkají i celkovou míru,tak je to odhad podle tabulek a víš jak, je to jen od oka. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
4.2.10 20:51
EvaOstrava píše:
myšánek pokud je stop stav,tak si můžeš vybrat kam tě pošlou.

Myslíš to vážně? Tak to je super.. Takže nemůžou mě mermomocí převést na Fifejdy??? :roll: já se v tom ještě vůbec neorientuju, takže :nevim:

Ale s tou Porubou souhlasím. Sice jsem tam nebyla, ale slyšela jsem na ní spoustu chvály.. :wink: A Vítkovice jsou taky dost dobré.. :kytka: Ale uvidíme..
Holky a nevíte, dá se to nějak kontrolovat, jestli tam je Stop stav???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
4.2.10 20:52

EvaOstrava:Aha aha tak to jo :-) No a k té váze-nezdá se vám na 34 týden váha 1813 kg nějak málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
4.2.10 20:57
Vercada píše:
EvaOstrava píše:

Myslíš to vážně? Tak to je super.. Takže nemůžou mě mermomocí převést na Fifejdy??? :roll: já se v tom ještě vůbec neorientuju, takže :nevim:

Ale s tou Porubou souhlasím. Sice jsem tam nebyla, ale slyšela jsem na ní spoustu chvály.. :wink: A Vítkovice jsou taky dost dobré.. :kytka: Ale uvidíme..

Jasně,pokud přijedeš do Vítkovic a bude tam stop stav a mudr usoudí dle tvého nálezu,že ještě akutně nerodíš,tak se tě zeptá kde chceš jet a tam pak zavolají a domluví ti tam příjem. Pošlou tě pak sanitkou. Stop.stav zjistíš tak,že tam zavoláš :-) No a ptala jsem se,můžeš si zvolit třeba i Opavu,je jim jedno,kam budeš chtít odvést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
4.2.10 20:59

Tak k váze se nemůžu vyjádřit, jsem na začátku a čekám první miminko :nevim:
Hm, Frýdek je taky možný… :think: A nevíš, zda tam je novorozenecká JIP? Vím, že ve Vítkovicíh můžeš rodit od 36 tt, jinak Poruba nebo Fifejdy :poblion:
Pravda, že 2 500,– Kč za VIP kartu je dost, ale než skončít na Figejdách, tak to raději i 5 000,– . Fakt mám z toho celkem děs. Já mám zkušenosti jen s lékaři z Fifejd a dost otřesné… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
4.2.10 21:00

před 14 dny jsem měla 1750g, ale já i nastávající taťulda nejsme žádní drobečkové. A ani při narození jsme nebyli. Je to individuální, kdyby bylo něco blbě, mudr ti to řekne. A zrovna kolem toho 33tt začínají mimča nabírat ten tuk,do té doby se akorát ty naše vyžlátka vytahovala do délky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
4.2.10 21:03

myšánek těch možností je :-) Poruba, Frýdek nebo Opava, někde to odrodíme :lol: a taky říkám,než na Fifejdy,tak radši porodím na schodech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
4.2.10 21:18

Ahojky těhule.
Doufám, že nevadí, že vám sem nakukuju.
Těhotná sice nejsem, ale bydlím kousek od Ostravy a v únoru jsem rodila ve Vítkovicích.
Postřehla jsem, že se tady bavíte o té VIP kartě. PA, která dělá přímo v porodnici Vítkovice nás od ní i docela odrazovala. Je sice pravda, že díky ní má rodička přednostní právo pro přijetí, ale to je tak vše. A její rada? Choďte do porodnice od 36tt do předporodní gyn. poradny a a automaticky si vás tam nechají (může se stát sice vše, takže to není 100%), ale za ty ušetřené peníze můžete něco koupit prckům :wink: .

Každopádně přeji všem bezproblémový průběh jak těhotenství, tak porodu a krásné zdravé dítka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
5.2.10 07:41

no holky, musím říci, že na fifejdy jsem na rozdíl od vás tedy žádné hrozné zkazky neslyšela :nevim: ,co člověk,to názor
já už ležela na fifkách - gynekologii bohužel 4× a vždy naprosto profesionální péče lékařů, sestřičky v pohodě, a sprchy neřeším, to je to poslední…
a taky jsem slyšela, že od května se bude porodnice rekonstruovat, což pro mě asi bude smůla, já tam rodit i chtěla

ps FN v Porubě holky nedoporučují pro prvorodičky, protože na ně nemají čas, já si asi nebudu moci vybírat, protože jestli dvojčata budou chtít brzy na svět, tak jedině poruba, když Víktovice berou až od 36tt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
5.2.10 08:20

Ahojky holky :-)
no na ty Fifky jsem to slyšela i od jedné jejich sestřičky, která řekla, že by tam rodit nešla :-D Mě tam ty sprchy vadily dost, být po gyn operaci a štítit se vysprchovat :poblion: nejsem žádná extra citlivka, ale pořádek být musí.
Sammmy díky za info :-) předporodní poradna mě v nemocnici nehrozí, dělá to do poslední chvíle můj gynekolog. Každopádně si VIP kartu kupovat nebudu, těch peněz za to je mi fakt líto - jako bych je vyhodila z okna. Porodnic je v okolí dost a ty čtyři dny vydržím kdekoli :-)

Holky a co výbava,kde jste nejlíp nakoupily? Mě tedy chybí už jen pár drobností,ale mimčo rychle poroste, bude chtít další hadříky :-) Já zatím většinu věcí nakoupila v Sambaby na Slezské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
5.2.10 10:27
EvaOstrava píše:
Vercada píše:
EvaOstrava píše:

Jasně,pokud přijedeš do Vítkovic a bude tam stop stav a mudr usoudí dle tvého nálezu,že ještě akutně nerodíš,tak se tě zeptá kde chceš jet a tam pak zavolají a domluví ti tam příjem. Pošlou tě pak sanitkou. Stop.stav zjistíš tak,že tam zavoláš :-) No a ptala jsem se,můžeš si zvolit třeba i Opavu,je jim jedno,kam budeš chtít odvést.

Jééé.. Tak takové věci jsou pro mě novinkou, tak to jsem moc ráda.. Ještě že jsou takové diskuze, aspoň se něco dozvím, opravud děkuji.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
5.2.10 10:30
Sammmy píše:
Ahojky těhule.
Doufám, že nevadí, že vám sem nakukuju.
Těhotná sice nejsem, ale bydlím kousek od Ostravy a v únoru jsem rodila ve Vítkovicích.
Postřehla jsem, že se tady bavíte o té VIP kartě. PA, která dělá přímo v porodnici Vítkovice nás od ní i docela odrazovala. Je sice pravda, že díky ní má rodička přednostní právo pro přijetí, ale to je tak vše. A její rada? Choďte do porodnice od 36tt do předporodní gyn. poradny a a automaticky si vás tam nechají (může se stát sice vše, takže to není 100%), ale za ty ušetřené peníze můžete něco koupit prckům :wink: .Každopádně přeji všem bezproblémový průběh jak těhotenství, tak porodu a krásné zdravé dítka :wink:

Sammy děkujeme za info.. Takové informace se vždycky hodí.. :palec: Není nad zkušenosti.. Já ti určitě taky přeju, ať ti drobek roste jak z vody - a hlavně - ve zdaví.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
5.2.10 10:41
EvaOstrava píše:Holky a co výbava,kde jste nejlíp nakoupily? Mě tedy chybí už jen pár drobností,ale mimčo rychle poroste, bude chtít další hadříky :-) Já zatím většinu věcí nakoupila v Sambaby na Slezské.

Já ještě zatím nic nekupuju, jsem tak trochu pověrčivá.. Ještě mi nejde vidět ani bříško a ženské mě varovaly, že to snad přináší smůlu.. :nevim:
A kočárek bude až po porodu.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
5.2.10 11:33

Tak já už to mám za pár,tak přípravy finišují :wink: ale přiznám se,že kočárek mám doma od čtvrtého měsíce, byla dobrá cena a představa, že potáhneme kočárek domů teď v zimě zahnala i pověry :-D no jo, pohodlnost :-D Byli jsme pro něho v Polsku, ne teda na burze, ale v normálním obchodě. Ten samý by mě v ČR vyšel dvakrát dráž :cert: jsou tady vydřiduši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová