Těhulky Pardubice

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1755
12.10.10 10:58

Já pořád pracuju, dělám v kanceláři u počítače… takže mám klidné zaměstnání a doufám, že to tu nějak dochodim, protože teď budeme hodně potřebovat korunky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 11:04

jj tak to mi taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.10.10 11:06

I když on teď asi každej :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 11:08

jj porodný nedostanem… aspon, že tu mateřskou tříletou nám nesnížííí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.10.10 11:11

No to porodný mě hodně štve, ale naštěstí nám kočárek koupí naši, tak alespoň, že tak. A to jsi dneska neslyšela, co vymýšlej? Zase vymysleli, že od roku 2012 by se dával rodičovský příspěvek jen nemajetným. Ještě to teda ani nepromysleli, jak by se to hodnotilo. Jestli s něčím takovým opravdu přijdou, tak se snad stěhuju na Nový Zéland a budeme pást ovce …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 11:15

Tak to jsem neslyšela…No dyt jo at ho zruší úplně… proč neeee lidi musí žít na dluh s hypotékou… dyt jo se můžem pást na ulici… A pak at se nediví že nebudou mít na důchod protože nebudou děti.. a budou zase jenom důchodci…A nebude nikdo kdo by makal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.10.10 11:19

To jsou přesně má slova :-)
Dneska tuhle hrůzu říkali v rádiu, by z toho člověk :poblion:
Jako šetřit ano, ale na správných místech a ne na dětech. Vždyť takhle tu bude majoritní obsazení důchodců a sociálních případů, protože ty vždycky dostanou pomoc, ale normální lidi, kteří makaj, mají hypotéky, aby měli kde bydlet a spoustu jiných závazků prostě ostrouhaj. Všichni se podívaj na výplatní pásku, ale na závazky už ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 11:21

no dyt jo já bych chtěla vidět jak by mě a miminko přítel uživil i s hypotékou když bere jen 17 000kč čistého a to bych řekla že to není až tak málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.10.10 11:24

Právě, tohle je prostě strašný… Já říkám, že za chvilku kvůli těmhle výmyslům nebude žádná střední vrstva, budou buď milionáři nebo naprostý chudáci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 11:25

jj přesně tak… možná se spíš vyplatí nebýt v práci ale na podpoře… oba… a budem dostávat všechny ty přízpěvky… takže by to mohlo hodit víc než 17 litrůůůů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.10.10 11:27

Tak, tak, taky si říkám, že to tak udělám :-) ale to by jsme se ještě museli trošku opálit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 11:29

to já se opálímm koupím si hnědé čočky a bude párkrát solárko a je to :wink: nabarvím vlasy na černo a bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.10.10 11:31

:mrgreen:
Ještě by ses ale měla naučit pořádně řvát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 11:34

To už pude samo ,,ty more'' :jazyk: :lol: :lol: :mrgreen: jak budu nasraná na tu politiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.10.10 11:36
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jé, teď jsem se fakt zasmála, more :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...