Totálně mě naštval tchán

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5413
17.4.23 00:05
@Anonymní píše:
Já počítám s tím, že se omluvi, jinou cestu nevidím, ale nevím, zda to bude stačit, vše se ve mně nějak zlomilo a nevim, zda to dokážu hodit za hlavu a jít dál, raději bych teď pálila mosty..

Nech si za služby platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
17.4.23 00:07
@Anonymní píše:
No, narušuje mi to už chod celého roku

Co děláš kromě vaření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
17.4.23 00:09
@Anonymní píše:
Je to tak i tak - ale nikdo tady nedělá zadarmo, kamarádi mají tak 200-250 za hodinu, profi řemeslnici kolem 500-900 na hodinu, brigádníci kolem 200 na hodinu.. zase Když jsou tady dohromady, tak nemůžes pozvat na oběd kamarády a řemeslníky ne

A kdo to platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.23 00:10
@Takco píše:
Ty máš vyvarovnu?
Jestli se ptáš na konkrétní včerejší případ, chybu vidím v tom, že sis sama pro sebe řekla tu 12. hodinu, aniž by ses domluvila. Ačkoli pokud máte tak nepravidelné stravovací hodiny, asi by to bylo fuk.

Tu hodinu si vždy nějak pro sebe určím, ať vím, kdy začít co vařit, ať mám hotové vše ve stejnou dobu.. s nimi ta domluva úplně možná není, protože oni neví, jak to bude během dne probíhat, manželovi jsem proto řekla, že to připravím na 12, to je taková zlata střední cesta..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.23 00:11
@Takco píše:
Chodis do práce?

Ne, jsem na RD s mladším dítětem a žádnou vyvarovnu nemám..

• Citovat
  • Upravit
5413
17.4.23 00:12
@Anonymní píše:
Ne, on má svůj byt, ale poslední rok, co se dělá u nás na domě, tak tady bývá - má pro sebe část domu, s vlastní koupelnou, WC i kuchyní..

A v té mu varis!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.23 00:12
@Takco píše:
A kdo to platí?

My s manželem..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.23 00:13
@Takco píše:
A v té mu varis!

Ne, vařím to u nás a pak to nesu k němu..

• Citovat
  • Upravit
5413
17.4.23 00:14
@Anonymní píše:
O ty peníze právě nejde.. jak já bych tady ráda pozvala stavební firmu, která by tady naběhla, poslala více lidí a za pár měsíců by to bylo hotové a my mohli v Klidu žít.. tak už žijeme přes rok v provizoriu, hrozně se to táhne, tchán tady pomalu něco dělá, odpoledne se po práci zapojuje manžel, o víkendech další lidé, je to nekonečné.. ale manžel říká, že by to firma odflakla, že by to nebylo tak precizní jako od jeho otce - a jo, se svým štěstím bych asi najala firmu, co nebude precizní a pak bych to měla na talíři pořád..ale ja bych raději křivé zdi za měsíc než v tom žít další rok..

A kdo to všechno platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
17.4.23 00:15
@Anonymní píše:
O ty peníze právě nejde.. jak já bych tady ráda pozvala stavební firmu, která by tady naběhla, poslala více lidí a za pár měsíců by to bylo hotové a my mohli v Klidu žít.. tak už žijeme přes rok v provizoriu, hrozně se to táhne, tchán tady pomalu něco dělá, odpoledne se po práci zapojuje manžel, o víkendech další lidé, je to nekonečné.. ale manžel říká, že by to firma odflakla, že by to nebylo tak precizní jako od jeho otce - a jo, se svým štěstím bych asi najala firmu, co nebude precizní a pak bych to měla na talíři pořád..ale ja bych raději křivé zdi za měsíc než v tom žít další rok..
A kdo to všechno platí?
@Anonymní píše:
Ale on tady dělá každý den na tom domě, proto tady přebývá.. on má byt 50 km od nás, to by denně nedojizdel.

Stavi ho pro vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
17.4.23 00:18
@Anonymní píše:
V důchodu není, je OSVČ.. ale jo, myslím, že mu to tady vyhovuje

Stavi barak pro vás? Investuje do něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.23 00:20
@Takco píše:
Stavi ho pro vás?

Ano, pro nás.. a platíme to my s manželem, nějaké peníze jsme dostali od mých rodičů, nějaké máme ušetřené a průběžně do toho dáváme peníze, co manžel vydělá..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.23 00:21
@Takco píše:
Stavi barak pro vás? Investuje do něj?

Investuje svojí prací, materiál a lidi platíme mY, pohonné hmoty jsme mu taky platili..

• Citovat
  • Upravit
5413
17.4.23 00:24
@Anonymní píše:
Tchýně není, manžel žil jen se svým otcem a sestrou.

A přinesl ho čáp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
17.4.23 00:28
@Anonymní píše:
Mně nevadí, že to snědl, měl to mít na oběd, tak si ho snědl dřív, akorát přibral i porci pro manžela.. ale to mi taky nevadí.. naštvaný byl manžel

Tchán je asi pěkně při tele, že? Ale zvládá dělat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová