Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@utopia píše:
Jo, to máš pravdu, nicméně ani ten největší cvok nečekal roky, aby mohl navázat a ještě začal diskuzi s úplně jiným tématem a toho se celou dobu držel. Tohle druhé téma byla jen okrajová zmínka, ale já do toho začala rýpat a díky tomu se na to přišlo. Což samozřejmě nedokazuje, že to není jeden a ten samý člověk, ale na mě to působí spíš jako náhoda. Jediný okamžik, kdy jsem se zarazila bylo, když zakladatelka začala nekriticky obdivovat naprostou lenost a vyčůranost ex partnerky jejího bratra a udělala to opakovaně. Jak kdyby chválila sebe sama. A toho obhajování. Tak tam jsem se zarazila, ale kdoví!
A já bych v tom viděla pěkně zvýšení sledovanosti. Když původní téma jaksi už vyprchá, tak se přidá nějaká drobnost, která ostatní nadzvedne. Všimla jsem si toho několikrát i v jiných diskuzích. Vše je důkladně zmapované, popsané a přitom si zakladatelka neví rady. A pak přidá nějakou další jobovku. Občas se stane, že to nepřiláká pozornost, tak přidá další. No a takhle se to nabaluje a diskuze žije svým životem a nebo je odsouzena k životu dělnice, tedy pár okamžiků slávy.
@dedrichov píše:
A já bych v tom viděla pěkně zvýšení sledovanosti. Když původní téma jaksi už vyprchá, tak se přidá nějaká drobnost, která ostatní nadzvedne. Všimla jsem si toho několikrát i v jiných diskuzích. Vše je důkladně zmapované, popsané a přitom si zakladatelka neví rady. A pak přidá nějakou další jobovku. Občas se stane, že to nepřiláká pozornost, tak přidá další. No a takhle se to nabaluje a diskuze žije svým životem a nebo je odsouzena k životu dělnice, tedy pár okamžiků slávy.
co by z toho kdo měl?
@dedrichov píše:
Jj, ona muze tu starou diskuzi jen vyuzit - psal ji nekdo jiny, ale ona ji ted takto ozivila.
Nevim no. Treba je to vsechno pravda ![]()
@PaníBovaryová píše:
co by z toho kdo měl?
Zvyseni sledovanosti, rozproudeni diskuze? ![]()
@Anonymní píše:
Myslím, že velkou roli hraje i to, když je žena doma s dětmi..že vnímá, že nepřispívá tolik do rodinného rozpočtu jako muž a chce to vyvážit tou prací v domácnosti, ale muž si na to zvykne a pak je to těžší, když je žena zase v práci..
tak by se mu mělo vysvětlit, že když si bude platit uklízečku, chůvu, prostitutku, kuchařku, managerku domácnosti, tak ho to bude stát násobně víc než „živit“ partnerku na rodičáku
tvl, kdy tohle troglodytský přemýšlení přestane, že žena, která se stará o společné děti je příživník a vlastně má být vděčná za suchou kůrku, co jí muž hodí…
@PaníBovaryová píše:
co by z toho kdo měl?
Vidíš, tak já prý posloužila jako ňouma, co se chytil na lep a rozvinul další téma, aby diskuze neuvadla
![]()
Já tuto diskuzi nepotřebuji nějak rozproudovat nebo oživovat, svůj účel už dávno splnila, mimo pro mě důležitých názorů a rad se mi tady ještě navíc dostalo dost podpory, čehož si moc vážím a děkuji za to.. aktuálně je vše v klidu, tchán je u sebe doma a bude teď dost času vše do budoucna pořešit…
O existenci té druhé diskuze jsem v době zakládání této neměla tušení, i proto jsem zde nevědomky uvedla věci ohledně bratra, protože jsem nevěděla, že se to tady už dříve řešilo, a že se tady pak bude prolínat další téma… já sama jsem tady dříve měla jednu hodně osobní diskuzi ohledně mé mamky, a proto jsem se snažila ty informace z ní zde nepoužívat, aby to zase nešlo jiným směrem..
Každopádně všem zúčastněným děkuji, že jste mi pomohli uvědomit si svou situaci a najít sílu vše radikálně změnit..
@utopia píše:
Vidíš, tak já prý posloužila jako ňouma, co se chytil na lep a rozvinul další téma, aby diskuze neuvadla![]()
Klidně uvadnout může, vše podstatné tady už zaznělo, nic dalšího řešit nepotřebuji..
@Anonymní píše:
Klidně uvadnout může, vše podstatné tady už zaznělo, nic dalšího řešit nepotřebuji..
Však to byla spíš ironická narážka a ne na tebe
To nebylo nic proti tobě. Já ti věřím. A i kdyby to nebyla pravda, tak co? Někdo třeba bude řešit něco podobného, přečte si to tu a když to pomůže jemu, tak účel též splněn ![]()
@veria píše:
Zvyseni sledovanosti, rozproudeni diskuze?
K cemu jim to bude? Kdyz se divam na system inzerce, tak cerpaji z celkove nabstevnosti webu. Pocet stran diskuze je jim k nicemu
@PaníBovaryová píše:
K cemu jim to bude? Kdyz se divam na system inzerce, tak cerpaji z celkove nabstevnosti webu. Pocet stran diskuze je jim k nicemu
Kdyz budou zajimave diskuze, bude vetsi navstevnost. ![]()
@veria píše:
Kdyz budou zajimave diskuze, bude vetsi navstevnost.
Ale ty zajimave diskuze udelas prece i bez toho, aby tu nekdo mel desitky stran a vymyslel si roman na pokracovani.
A ta inzerce je fakt stejna jak pro 1., tak pro 150.stranu diskuze. Rozvijet takto dlouhy pribeh z hlediska prodeje webu fakt nedava smysl.
@PaníBovaryová Tak co my vime, co tady maji za strategie. Zajimava napinava diskuze - vyssi navstevnost. To by prece melo platit. Nebo myslis, ze ne?
@veria píše:
@PaníBovaryová Tak co my vime, co tady maji za strategie. Zajimava napinava diskuze - vyssi navstevnost. To by prece melo platit. Nebo myslis, ze ne?
Ani ne. Jak je diskuze dlouha, uz to necte tolik lidi. Musi tady byt od zacatku, coz vetsina neni.
@veria píše:
Kdyz budou zajimave diskuze, bude vetsi navstevnost.
Jsem z oboru a jsi bohužel totálně mimo, takhle to opravdu nefunguje. A ne, nejsem admin, dělám pro konkurenci
Pokud bych se ale mýlila, klidně mi můžou admini napsat, mám bujnou fantazii. ![]()