Totálně mě naštval tchán

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17043
29.6.26 10:06

@Jazmine - ona někdy stačí i návštěva. Krátká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3748
29.6.26 10:14
@Králičice píše: Více

Tak tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
29.6.26 11:23
@Anonymní píše: Více

To by mě zabilo. Svatou trpělivost máš a dříví na sobě necháš štípat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
29.6.26 12:01

To jsou tak prostoduché kecy, že by mi šly jedním uchem tam a druhým ven :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42945
29.6.26 12:11

Máte pravdu, tatínku, jako vždycky. S úsměvem bych odkráčela středem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
29.6.26 12:14

Normální člověk dneska ví, že opalování způsobuje rakovinu kůže.

Manžel se Tě nezastane? Proč ho nezpacifikuje? To by pro mě a budoucí vztah s manželem bylo naprosto zásadní.

A proč s ním bydlíte? To je furt dokola tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
29.6.26 12:35
@Suzume-chan píše: Více

Co přesně znamená, ze „to by pro mě a budoucí vzrah s manželem bylo naprosto zásadní“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6990
29.6.26 13:02

Kolik Ti je, že řešíš takové krávoviny? Já bych se zasmála a šla si po svém. Jestli jsou tyhle kecy to jediné, co vás v soužití trápí, jste šťastní lidé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
29.6.26 13:19
@Krákora997 píše: Více

Pokud by nechal otce, aby se ke mně takhle choval, dost bych pochybovala o našem vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
29.6.26 14:45

Spousta lidí ze sebe děla negra přitom to vypadá směšně…slovanskej ksicht a černej jak Afričan trapný…to bych mu řekla a vůbec bych si nebrala servítky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
29.6.26 15:19

Manžel tvrdí, že neslyší a říká, že jeho myslím tchána už nikdo nepředelá, ale že bych se mohla opálit, jakože ví, že mi to prostě nejde. A my nebydlíme s ním, ale on s námi. A manžel nemá srdce říct mu, at jde. Ale štve ho taky, ale v jiných věcech a situacích. Taky se někdy hádají, že to stojí za to. Hlavně tchán říká, že kdo se bude starat o zahradu, až já tady jednou nebudu. Prý já nemám ráda kytky a kytky mě. Tak jistě. Zajímavé, že doma mi všechno žije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
29.6.26 15:27
Říká at to nechám být starý člověk, ten si vždy na všech něco najde, nemá žádné kamarády a proč asi? Vždyt co dělal na naší svatbě, jak zjistil, že má sedět vedle své exmanželky, tak si sedl na okno a bude jíst tam. Nakonec si musel vedle něj sednout jeho brácha, to už mohlo být a ex mimo dohled. Pak se s ex usmíříli, protože ho občas ostříhala (holička není, ale umí to tak líp) a jakmile dostal strojek na stříhání, už ji nepotřebuje a uráží jí, takže nebude rýpat do opálení, bude rýpat do jiných věcí. Ale takové ironické, ano tatínku, tak jistě, nebo jednou jsem ho odzbrojila větou - mám to takhle zařízené a tak mi to vyhovuje. Co na to může ŕíct? Nic. Ale včerejší názor, opálení a neopálení. Já se v životě setkala s tolika lidma. nepamatuji si, co měli oblečené, jak vypadali třeba jen okrajově, jestli byli opálení, to jsem nikdy nezjištovala, absolutně nepodstatné, ale nikdy jsem nezapomněla, jak jsem se vedle nich cítila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
29.6.26 15:29
@Lojzísek píše: Více

Je toho víc, ale to je manželuv boj. Otevřené dveře do zahrady celou noc (jednou u nás zloději v noci byli), neupozorní na důležité věci, nedovřená vrata, urážky taky. Stary člověk v baráku, hotová pohroma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6990
29.6.26 15:30
@Bellino píše: Více

Já nevím, ale co nám tu píšeš, jsou vážně prkotiny. Chápu, že když je jich moc… je tam už averze atd., ale z nějakého důvodu spolu žijete asi nadále budete..?
Jako fakt řešíš nějaké opálení a rozebíráš tu, proč se neopálíš? Vždyť je to absurdní. „Milej dědo, já se neopaluju, každý ať si dělá, co chce.“ Jako s těma kytkama. Dědek chce bejt prostě zajímavej a chytrej. Jedním uchem tam, druhým ven. Nemá asi ženskou, tak prudí..
Kdyby to byl zlej člověk, dělal naschvály atd. atd, tak to je jiná, ale jinak řešíš, promiň, blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6990
29.6.26 15:32
@Bellino píše: Více

Tohle známe skoro všichni, kdo jsme tak chvíli žili. Trpělivost, tolerance.. a sklenka vína k tomu :mrgreen: Ale neřešit hovadiny, jinak se zblázníš. Dědka ať rovná manžel, večer obejděte vrata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová