Poradna duly
Jana Čurdová
@eMa321 Ahoj, mě bude za měsíc a kousek 36 let… jsem v 9tt a čekám 3. Mám doma kluky 9 a 7 let… ![]()
@eMa321 píše:
Ahoj,Ráda bych se k vám připojila - podle ultrazvuku z minulého týdne začínám 8. týden, srdíčko krásně buší.
Mám doma už skoro 18ti letého syna a malou 2,5 letou dceru, třetí jsme neplánovali, trochu nás to zaskočilo, ale už se těšíme
Bude mi za chvíli 41, tak doufám, že vše dobře dopadne. Je tu taky nějaká starší maminka?
Ahoj ráda bych se k Vám přidala také. Jsem v tule chvíli asi v 9 tt. U dokotra jsem bzla 14.11. Jsem těhotná po třetí, domam mám dva kluky, 4 a 2 roky. Těhotenství je velké překvápko, přes tělísko. Naprosto neočekávná událost, ještě po velmi složitém kriyovém období, Ale beru to, že to prostě přichází a má nějaký důvod a je to zázrak a požehnání. Termín porodu vychází někdy na první dny v červenci, což jsou mé a a staršího syna narozeniny. Bude mi také tou dobou 41. Muž se s tím neočekávaným srovnává. Yatím to nikdo neví a obávám se, že muž si nepřeje, aby to nevědělo okolí dokud to půjde… Chápu, potřebuje čas.
Je mi stejně jako v předchozích těhotenstvích. Trochu blbě v průběhu dne, v noci se budím, spím přerušovaně a mám divný sny.
Rozhodně mne to donutilo, nemít plány, jako nástup do práce, Nebo spíš posunout to do většího časového horizontu. ![]()
Ahoj holky, spousta z vás my posílali žádost do červencové skupinky. Zhruba teď někdy vám přišlo oznámení ze vaše zadost byla zamítnuta. Ve skupině je nás již 30 pokud bych přidala dalších 40 děvčat co se mi hlásí už by se nejednalo tolik o skupinu jako o klasickou diskuzi jako je tady. Kdyby to bylo pár děvčat ještě by se to dalo, ale takhle bychom se tam už opravdu ztráceli v tom kdo je kdo. Prosím nijak se na mě nezlobte a omluvte mě ze jsem napsala až teď, ale já jsem to tu dlouho nemohla najit
Děvčátka kdyžtak si vytvořte další skupinku
jistě jste se tu už nějak stmelili
Děkuji za pochopení a všem přítomným gratuluji //. A přeji vám krásné těhotenství
![]()
Ahoj holky, jsem tu nová 😊 Dnes jsem byla na 1.kontrole, velikost na UZ odpovídá dle poslední MS na 7+4tt 😊 Tak snad bude vše ok i dál. Na další kontrolu jdu 23.12. a rovnou na krev. Doma už máme skoro 3,5 letého Šimonka 😊
@Zandyas píše:
Ahoj holky, spousta z vás my posílali žádost do červencové skupinky. Zhruba teď někdy vám přišlo oznámení ze vaše zadost byla zamítnuta. Ve skupině je nás již 30 pokud bych přidala dalších 40 děvčat co se mi hlásí už by se nejednalo tolik o skupinu jako o klasickou diskuzi jako je tady. Kdyby to bylo pár děvčat ještě by se to dalo, ale takhle bychom se tam už opravdu ztráceli v tom kdo je kdo. Prosím nijak se na mě nezlobte a omluvte mě ze jsem napsala až teď, ale já jsem to tu dlouho nemohla najit![]()
Děvčátka kdyžtak si vytvořte další skupinku
jistě jste se tu už nějak stmelili
Děkuji za pochopení a všem přítomným gratuluji //. A přeji vám krásné těhotenství
![]()
A ty co jsou v te vasi skupine a hlasi se k nam mame tedy vyhodit?
Naše krevetka ma dneska 8t. Srdíčko bije jako o život. ![]()
Akorat mezi vanoci letime pryc, s dr jsme domluveni, pred letem si mam pichnout fraxiparin. Nekdo zkusenost letadlem v 11t jen 2h let? Sli jste rtg nebo vas nechali projit mimo, prukazku mi daji 22.12.
Ja dnes první kontrola, dle ms i utz 6+6, srdeční činnost potvrzena, kontrola za 14dnu
@Fryann
Ahoj, my jsme taky trochu zírali ![]()
Dcera se narodila když mi bylo 38, měla jsem štěstí na bezproblémové těhotenství, pracovala jsem až do konce. Ale měla jsem doma 15ti letého syna, ten se obstaral sám, a velkou pomoc v mužovi, který vařil a hodně mi ulehčoval. Uvidíme jak to budeme zvládat tentokrát s malou cácorkou neustále vyžadující pozornost.
Přála bych si aby bylo vše v pořádku.
@Anonymní píše:
A ty co jsou v te vasi skupine a hlasi se k nam mame tedy vyhodit?
On se Ti hlasi nekdo z nasi skupiny 🤣 🤣… to teda nevim…
Jinak zdravim vsechny cervencove… 😊 1. UTZ jsem byla 5+1 vcetne srdecni akce.. ted jsem 10tyden, kotrola 8+2, malej krasne roste. ✊🏻 TP 6.7.21… Ve skupine mame 2holky s dvojcatama. Vsem moc drzim palce, at to vyjde a tfuj tfuj… 😊
Ahoj všem, termín mám 7.7., už jsem viděla krásně bijící srdíčko. Po několikaletém snažení se konečně podařilo
, navštěvujeme car. Jakpak se cítíte?
@danydany98 píše:
On se Ti hlasi nekdo z nasi skupiny 🤣 🤣… to teda nevim…
Ano, proste se zeptala, zda muze i k do te nasi, kdyz uz je v te drivejsi. Asi chce mit vice lidi na pokec.
@Trouble maker vlastně i já 😁 záleží jak se to vezme 😁 druhé a zároveň třetí 😁