Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Barcicanda taky mam TP 20.8
podle 1.screenu 15.8
jsem zvedava, kdy to bude. A jeste na vas vsechny, je vam uz uplne dobre? Ja rano, kdyz se hned nenajim, tak se porad davim
ale jinak uz mi je fajn. Obcas zaha a unava, teda.
@Lucie343 mně občas ještě zle bývá, taky se ráno musím najíst. Nejlíp rohlík nebo chleba 😂 😂
Klop klop, snad to nezakřiknu, protože už se mi nevolnosti asi 2 krát vrátily, ale teď aktuálně dobrý. Pomaličku nakupuji výbavu
akorát dneska dorazily plenky a jsem úplně nadšená
S oblečením ještě čekám, až nám toho kluka potvrdí na 2. screeningu.
@Belmongi závidím, to nakupování. My máme většinu věcí po dceři, tak zkoumám co bude potřeba koupit a moc toho není
![]()
![]()
@Belmongi jeee já už bych taky nakupoval, ale čekám do druhého screeningu na pohlaví. Akorát mě mrzí teda, že na spoustu věcí se teď nejde podívat do obchodu třeba takovej kočárek bych si ráda vyzkoušela, ale už na nějaký věci taky pokukuju, tak budu objednávat
Já zatím kupovala vše bazarové, kočár, šátek, hacku, nosítko… Nové mám akorát ty plenky a přebalovací podložku
Ještě koukáme postýlku na bazarech, ale teď když nemůžeme ani do druhého okresu, tak to stejně nemá moc cenu
Zdědit není po kom, takže musíme nakoupit vše. A patřičně si to užívám
![]()
@Belmongi píše:
Já zatím kupovala vše bazarové, kočár, šátek, hacku, nosítko… Nové mám akorát ty plenky a přebalovací podložkuJeště koukáme postýlku na bazarech, ale teď když nemůžeme ani do druhého okresu, tak to stejně nemá moc cenu
Zdědit není po kom, takže musíme nakoupit vše. A patřičně si to užívám
![]()
Postýlku můžu doporučit z IKEA, je sice úplně obyč, taky nestojí majlant ale já jsem. Byla. Maximálně spokojená. Sundali jsme bočnici a měli ji prisunutou celou dobu u postele.
Souhlasím, že je lepší se jit podívat do obchodu. Ale mám pocit, že já vejít do obchodu s věcmi pro miminka tak vejdu a budu brečet roztomilosti ![]()
Jo já přemýšlím o koupi nosítka pro novorozence aby mohl nosit i partner, šátku se u malé bál ![]()
@flicek18 U nás je to opačně, partner už děti má, z předchozího vztahu, takže u nás bude učit on mne
I se šátkem má zkušenost, takže supr ![]()
Postýlku bych chtěla taky tak, sundat bočnici a přirazit k naší posteli, jen si nejsem jistá u kterých postýlek se to dá a u kterých ne ![]()
@Belmongi my máme z IKEA myslím že tu nejlevnější co mají. Dali jsme pryč jednu bočnici, dolů pridelali část, ktera tam je pak pro větší děti aby se postýlka nekroutila. A převrtali díry tak, aby naše a její matrace byli v rovině.
Teď jsme se stěhovali a rovnou jsme udělali postel 280 X 200 cm, takže se tam vejdeme všichni ![]()
@flicek18 Díky za tip, mrknu na to
Tak velka postel by se nam do loznice asi ani nevlezla ![]()
@Lucie343 píše:
@Barcicanda taky mam TP 20.8podle 1.screenu 15.8
jsem zvedava, kdy to bude. A jeste na vas vsechny, je vam uz uplne dobre? Ja rano, kdyz se hned nenajim, tak se porad davim
ale jinak uz mi je fajn. Obcas zaha a unava, teda.
já mám teda problém s tlakem, mám ho přehnaně nízký a kolabuju, když dělám nějakou činnost ve stoje (vaření, věšení prádla,…)
ale jinak všechno v pořádku
Já se po věcech už taky poohlížím a lustruju bazárky, když na něco fakt dobrého narazím za dobrý peníz, tak kupuju už teď, jinak se snažím ještě držet zkrátka do druhého screaningu (1.4.). Třeba na kočárek jsme narazili úplně haluzově ve vedlejší dědině, tak už ho máme doma
Pověrčiví nejsme, spíš naopak děláme kolikrát věci pověrám na truc
Spíš rodina se zbláznila, už jsem musela honem vybrat komodu, přebalovák i postýlku, aby nepořídili něco co nechceme
Koukám, že vás tu hodlá dost látkovat a nosit, paráda, aspoň se mám kde radit ![]()
@Anonymní píše:
@Lucie343 já jsem všude četla jak kolem 17tt to ještě cítit nejde, tak jsem si furt nebyla jistá 😀ale koukám že to tak máte všechny že už cítíte něco málo, tak mám radost. Já jsem teď už v 18tt a od včera jsem teda zatím nic necítila, tak už se těším zase na šťouchance, ale taky si říkám že už cxci aby to šlo cítit víc a víc 😂
Jo pockej, to si jeste uzijes, az te v 9.mesici nenecha spat ![]()
@flicek18 Ty jo, to jsem myslela, ze my mame obrovskou postel 2×2,2 ale vyhravate. Tam uz byste se mohli vejit! Jen deti nesmi lezet napric ![]()