Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
tak odkazy mi tady asi nepůjdou, ale možná bude stačit když napíšu že kalhotky do porodky jsou značka Abri-fix, mám vel. L, je jich tam 5 a dajá se přeprat. asi koupím ještě jedny, ale jinou značku.
vložky Batist Flower, na obale je tulipán a dobrý jsou prej i Samu-vše z lékárny.
jinak pro sebe dál nemám nic, asi se dokoupí až v porodnici-jo ještě mám prsní vložky z Rosmana, Babydream.
a dneska jsem dotáhla dvě tašky věcí pro malýho, od kámošky, tak už mám asi skoro vše.
jo a v lídlu super, teda aspon v Jihlavě, koupila jsem tepláčky, punčošky, overálek, paráda, a to jsem tam byla až odpoledne.
měli tam i moc hezký věci na dospělý.
já to zítra asi všechno nafotím.
omlouvám se že nedávám odkazy, ale jsem na tabletu a tady to neumím.
@luckaa85 Děkujem
myslím, že takhle to stačí, asi nepotřebujem vidět jak to vypadá, když známe název tak snad budou v lékárně vědět ![]()
Tak tobě se podařilo nakoupit v Lídlu jooo, tak to je štěstí ![]()
Nakonec nemusím řešit matraci domů - od švagrové ségra se „zbavovala“ věcí po prckovi, tak nám poslala tašku plnou hraček a luxusní matraci, tak už jen dokoupím nějakou na chalupu.
@kachnickakac jé paráda s matrací, my snad yítra už budeme mít postýlku tak teprve budem řešit matraci, a děsím se těch rpzměrů.
fakt je paráda když jsou už děti v rodině a můžeš si půjčit a tak, to je výhoda
v úterý budu zase na cvíčo tak kdy by jste měli čas, tak se můžem sejít.
jo a my jedem v pondělí do ikei tak to budou taky asi nákupy
zatím pa
@kachnickakac tak to máš fajn s tou matrací, taky by se mohl kolem mě někdo „zbabovat“ věcí ![]()
Já jsem pro setkání
a budu mít chlapa doma, takže i auto, tzn. můžu se dostavit kamkoli
Můžem někam, kde dělají dobré dezerty ![]()
S matrací to bylo štěstí, ale je fakt, že mít kamarádky a známe co měli prcka a už některé věci nepotřebují je super (ať už na zapůjčení věcí nebo odkup…)
@luckaa85 Jéé ty se máš, já bych taky hned jela do Ikei
Minule jsem si tam nakoupila 4 plíny, tak jsem zvědavá jaké budou. A chci si tam koupit ještě prostěradlo do postýlky, mají tam 2ks za 119Kč což je uplně super (ale nevím jaký to bude matroš
)
@kachnickakac dělám si seznam do ikei tak tam mrknu i po těch plínkách
@luckaa85 No oni to mají nazváno jako osuška, jsou tam nějaké zelené obrázky… stojí 2ks 79 Kč, tak uvidíš ![]()
@Andrej29 Andrej čtu si ještě nějaké recenze na ty monitory dechu a spíš se mi zdá, že doporučujou ten Babysense.. U Nanny jsou častější poplachy a nevím jak ty podložky, jestli je můžeš používat odděleně nebo ne.. Tak si to radši ještě pozjišťuj
Já asi půjdu do toho Babysense II ![]()
@kachnickakac vypadá to, že ten Babysense je vážně asi lepší, musím to ještě pořádně nastudovat, zatím jsem to pročetla jen tak zběžně.. ![]()
Tak mě holky začalo strašně trápit pálení žáhy, v noci to byla teda síla
, ale zabral hrnek mléka.. No a ráno zas, tak mi musel jet chlap koupit Rennie a už je dobře..
@Andrej29 ty jo tak žáha mě nikdy nijak extrémě nepálila. ale myslím že taky mlíko mi pomohlo
holky tak jak v to úterý? Katko, já bych radši někde na městě, nebudu mít tedka auto, ale jasně že někam kde mají dobrý moučníky. jo a co to San Marco? já tam jedla jen jednou a to ještě venku v létě, ale chutnalo mi.
Tak zatím to vypadá, že bych v úterý mohla taky
Na San Marcu jsem nikdy nebyla a moc přesně ani nevím, kde je..
@Andrej29 to je kousek od Janíčka když přejdeš silnici, směrem k zimnímu stadionu
@Andrej29 Tak si představ, že mě cca od čtvrtka taky pěkně pálí žáha
přes den ani ne, ale vždycky večer když ulehnu tak to najede.. Takže taky léčím mlíkem a když se mi nechce vstávat tak Rennie
Sem si říkala že se mi to snad vyhne ale bohužel nikoli..
V San Marcu jsem byla jen jednou a to tam bylo plno (je to tam docela malé se mi zdá), ale pizzu prý mají dobrou. Nicméně jsem koukala do jídeláku a nemají tam žádné moučníky ![]()
@kachnickakac právě jsem taky hned otevřela jídelní lístek San Marca a zjistila jsem, že tam nejsou moučníčky, budeme muset asi jinam
I když jsem holky dneska zjistila, že mám nahoře 10 kg, takže bych si ho klidně odpustit mohla.. Docela jsem z toho ale v šoku :/