Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky nejhorší je, že po tomhle už manžela na třete určitě neukecám…
hmmmm to znám manželovi teť trvalo po potratu též delší dobu než svolil pak se mnou pomalu ani nechtěl souložit,raději usnul nebo byl na pc než usnula já
teť už začíná být opět přítulný,minulý měsíc to bylo tak 5× co jsme spolu spali pak se nemůžu divit jak to dopadlo,že?
Někdy to ti chlapi snáší hůř,než my ženské…ale určitě se to srovná,( u nás rozpaky z nezdaru) ale tak nějak jsme to rozebrali slovně,a pak to šlo i postelově.
ted se snažíme oba,i když se nedaří…
Ale těch večerů u čaje,promluvy do duše,slz mých i jeho…ale je to za náma…ted už jen aby se nám zadařilo..i všem tady… ![]()
u nás taky slzy neubránila jsem když mi řekl,že další nechce
tak jdu vařt pá holky pak se ozvu
Lojzička píše:
u nás taky slzy neubránila jsem když mi řekl,že další nechce![]()
tak jdu vařt pá holky pak se ozvu
taky letím něco ukuchtit,a pak k dr.tak zatím.A děkuji za tuhle diskusi,moc pomáhá.
elluan tak přeju jenom dobré zprávy
Lokofa tak snad manžela ještě jednou přemluvíš
Lojzičko jenom v četnosti to není. Márinka byla na jediný pokus za celý měsíc a ještě jsem v té době už měla mít po ovu. Řídila předchozím cykldem, který byl kratší. Tak jsme se přesně trefili a ještě bez ochrany
![]()
Dneska nevařím, pozvala nás na oběd sousedka
Tak aspoň peču. Perník bude během chvilky a ještě muffiny. Holky si skoro celé dopoledne hrály v pokojíčku a Vojtíšek spinká. Tak mám na pečení klid ![]()
téda hodná holčičky náš malý 5let a moc si sám nedokáže hrát hned mne hledá
i u pc sedí se mnou a cvaká mi sem vždy smajlíky
No já když jsme chtěly druhé tak jsme zkusily s mužem že jeden cyklus to budeme dělat obden a podařilo se tak nevím
Ahojky, zdravím po delší době ![]()
Mně bylo poslední dva týdny dost zle
, teď už se to lepší ťuk ťuk.
Lokofo, je mi moc líto, že sis prošla mimoděložním těhu. Držím pěsti, ať se nechá manžílek zase brzy přemluvit a rychle se znovu zadaří - jak říkají karty - už jen to hezké ![]()
já se musela jít objednat k mudr na utz, protože ho nemá v ordinaci, je jen v nemocnici. Jdu v pondělí a pak v týdnu mám přijít k mudr na odběry a atd.
lokofo a to bylo dlouho 6+5 to je téměř 7 a to já většinou teprve vyrážím k dr. pořád na tebe dnes myslím musí se ti škytat
v neděli 6+5