Tři a více dětí - rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1692
5.8.10 17:34

Teda ja koukam tolik děti ja mam ted je dva jednoho tři leteho a jednoho ročního a vydaji taky za šest dětí,hlavně ten starší.A to už bychom chtěli dalši aleten starší se ještě nevyrovnal ani s brachem. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
5.8.10 18:05
fragola píše:
No, já počítám, že pubertu strávím na valiu :lol: :lol: :lol:
Ale ono to fakt jde 8-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
5.8.10 18:07

Téda holky tady se to rozjelo já mám takovou radost :dance: :dance: a koukám že ty starosti sou prostě všude stejný :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.8.10 19:17

tak zrovna před chvilkou naše dvě slečny v pokojíku schodily TV na zem :zed: :zed: :zed: naštěstí nikoho nezabily…jen TV je na padrť

• Citovat
  • Upravit
58833
5.8.10 21:08

Sophinko tak hlavně, že se nikomu nic nestalo :wink:
U nás už se snad spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
5.8.10 21:13

Jé ahoj maminy tak já se k vám také přidám . Mám tři dítka 11,9 a 3m a nebudete mi to věřit :lol: ale také bych ještě tak za rok chtěla Elince dopřát brášku nebo sestřičku :roll: ale manžel už nechce že už je nás moc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17911
5.8.10 21:29

Ahoj, taky se přidávám, u nás je složení 3, 3, 7 a skoro 10. Holky - kluci hezky napůl :wink:
Sofinko, já ti rozumím v tom povzdechu - všechno tolikrát a to třeba ještě dvakrát cvičky a bačkory jednomu - doma a do školy nebo do školy a na gymnastiku, kde se nechávají. A to zatím tohle řeším víceméně jen u starších, teď to ale začne se všema, malí jdou v září do školky.
Fakt moc obdivuju maminy, který tohle zvládají levou zadní, já v té organizaci bohužel nemám moc naděleno.

Problém mám s tím, jak dopřát dětem vyrovnaně - zatím je to tak, že nejstarší má třeba 6 kroužků, druhej 3 a malí jeden. Snažíte se to držet u všech nějak nastejno, nebo vám to nepřijde podstatný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.8.10 21:40

snažíme se dětem vyhovět v jejich přáních a potřebách. prostě vyberou co je baví a tomu se věnují . Pravidlo ale je aby tam byla hudba,sport a něco ,,zábavného ,, (keramika,turistický,dílna,IT,…)
obvykle tedy hlavně na začátku školního roku máme značně provětranou peněženku :mrgreen:
např. balet-piškoty bych mohla kupovat týdně :think:
dresy na soutěže jsou drahý jak … a ještě platíš soustředění. teď chce dcerka začít francouštinu (neznám důvod) ,mladší je autistka,takže budem platit asistenta. no prostě ,září se blíží :cert:

• Citovat
  • Upravit
6744
6.8.10 10:18
78mamina píše:
Jé ahoj maminy tak já se k vám také přidám . Mám tři dítka 11,9 a 3m a nebudete mi to věřit :lol: ale také bych ještě tak za rok chtěla Elince dopřát brášku nebo sestřičku :roll: ale manžel už nechce že už je nás moc :zed:

Vííítej :kytka:

Příspěvek upraven 06.08.10 v 10:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
6.8.10 10:18

Jinak všem přeju krásný pátek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
6.8.10 10:20
sophinka píše:
tak zrovna před chvilkou naše dvě slečny v pokojíku schodily TV na zem :zed: :zed: :zed: naštěstí nikoho nezabily…jen TV je na padrť

Jejda to je nadělení ale hlavní je že to všichni ve zdraví přežili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
6.8.10 10:30

ahojky, také se přidávám, mám tedy zatím jen dvě děti, nebo abych to upřesnila, já svoje jedno, je to složitější, mám sedmiletého syna, vyvdanou dceru, kterou má manžel v péči, takže druhé dítko doma, je jí devět, ale má středně těžké mentální postižení, takže je s ní práce jako s dvěma dětmi, no a protože bychom rádi společné dítko (můj syn je z prvního manželství), teď se začínáme snažit o mimi.
přeji všem hezký nastávající víkend :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
6.8.10 10:32

ahojky,přeji příjemně prožitý pátek. já žehlím hory,hory prádla

• Citovat
  • Upravit
6744
6.8.10 10:34
sajinda píše:
ahojky, také se přidávám, mám tedy zatím jen dvě děti, nebo abych to upřesnila, já svoje jedno, je to složitější, mám sedmiletého syna, vyvdanou dceru, kterou má manžel v péči, takže druhé dítko doma, je jí devět, ale má středně těžké mentální postižení, takže je s ní práce jako s dvěma dětmi, no a protože bychom rádi společné dítko (můj syn je z prvního manželství), teď se začínáme snažit o mimi.
přeji všem hezký nastávající víkend :dance:

I tebe tady vítáme :kytka: taky se snažím Kubovi pořídit sourozence nejlépe sestřičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
6.8.10 10:34
sophinka píše:
ahojky,přeji příjemně prožitý pátek. já žehlím hory,hory prádla

Jejda tak to se pak stav i k nám když už si v tom žehlení :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová