Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
tak to je mi moc líto a ten tvůj ex je neskutečný kretén, hovado a zbabělec! Zasloužil by nakopat do koulí!!! Ani nevíš, kolik nadávek mě tu napadá.
Vykašli se na něj, takový blbeček ti za to fakt nestojí. To je ale úroveň a ta jeho slečna by taky zasloužila pár facek. Držím ti pěsti L.
To je kretén ![]()
No, ne nadarmo se říká, že chlapi přichází a odchází a na celý život nám zůstanou jen naše děti .
Takže prostě kretén odešel a snad se časem najde někdo, kdo Tě bude respektovat a bude milovat i Tvé maličké ![]()
Já vím, že je to těžké a moc řečí ti nepomůže.Mysli na to, že takhle se chlap vážně nechová.A furt si říkej, jestli chceš, aby takhle kreatura chlapa dávala tvému dítěti vzor do života.Takovejhle poseroutka ubohej ti není k ničemu.
Co to je za babu, že chodí s chlapem, o kterém ví, že čeká dítě s jinou?
![]()
Pro chlapa nemám slov, je to zbabělý, nevyzrálý jedinec, kterého by zakladatelka měla spíš jako břímě než oporu. Dospělé dítě, jednou nohou ještě v pubertě.
Nelisa píše:
Co to je za babu, že chodí s chlapem, o kterém ví, že čeká dítě s jinou?![]()
Pro chlapa nemám slov, je to zbabělý, nevyzrálý jedinec, kterého by zakladatelka měla spíš jako břímě než oporu. Dospělé dítě, jednou nohou ještě v pubertě.
Tak ta holka se chce asi dočkat stejného, že ji opustí jako těhu
Já ych s takovým chlapem nevydržela ![]()
Nelisa píše:
Jo, některým ženským, kterým v životě něco chybí, to rozhodně nemusí být překážkou…Spolužačka se mi chlubila, jak spala s klukem, co čeká rodinu. Hřálo jí na srdíčku, že manželku dostatečně nemiluje, když to udělal…
Je to hodně smutné, ale je to tak. Jěště se mě ptala, jestli si myslím, že by mě můj muž nikdy nepodvedl. Jesli ho nemá zkusit svést
![]()
Kaczenka píše:Nelisa píše:Jo, některým ženským, kterým v životě něco chybí, to rozhodně nemusí být překážkou…Spolužačka se mi chlubila, jak spala s klukem, co čeká rodinu. Hřálo jí na srdíčku, že manželku dostatečně nemiluje, když to udělal…
Pro chlapa nemám slov, je to zbabělý, nevyzrálý jedinec, kterého by zakladatelka měla spíš jako břímě než oporu. Dospělé dítě, jednou nohou ještě v pubertě.![]()
![]()
![]()
![]()
Je to hodně smutné, ale je to tak. Jěště se mě ptala, jestli si myslím, že by mě můj muž nikdy nepodvedl. Jesli ho nemá zkusit svést
![]()
![]()
Buď silná, držím pěsti at to zvládneš ![]()
Ale at chlapeček pěkně platí a je to proste vůl, no. Takového bych kopla někam a byla ráda, že se vybarvil takto brzo
Ajaj, tak to jsem nečekala… čekala jsem, že bude mlžit, vykrucovat se, omlouvat se… no každopádně je to hodně slabej způsob rozchodu. Zakladatelko, drž se, hlavně se opravdu nevnucuj, pokud má přijít na to, co v tobě má, tak na to musí opravdu přijít sám. Drž se holka, soustřed se na miminko, to je a vždycky bude pro tebe to nejdůležitější na světě. Až se narodí, budeš žít jen pro něj. Určitě si časem najdeš lepšího partnera a tatínka pro svý miminko, a vypadá to, že většina bude lepší než tenhle zbabělec. Kdyby ti bylo smutno nebo se ti chtělo sáhnout po telefonu, napiš, klidně si tady můžeme povídat jen tak, aby ses rozptýlila. Máš někoho o koho se opřít? Rodiče, kamarádky, sourozence? d
Hlavně se opatruj,snad máš vedle sebe někoho,kdo tě podrží.Co na to jeho rodiče,když je tedˇu nich,co oni na to říkají?
Nelisa píše:
no, nedávno jsem jednu takovou potkal, rohy neměla, ale žaludek asi silný, ale o ten boreček, který si jí ulovil, je takový ten vesnický macher v natuněné škodárně, potom se ožral jak dobytek…ta čučela, myslím, že se něj potom vysr…
Jestli ona o malým ví to opravdu netuším ale co se dozvěděl že bude tátou tak si dal fotku s utz na fejsko a každému se tím chlubil takže asi o tom ví.