Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tyjo, tak já bych si to vytiskla v první řadě, pak bych sbalila tašku a jela za ním a udělala mu tam pěknou scénu, klidně před rodiči. Jsem taky horká hlava. Tohle je hnus a on se chová jako haj.lík!
Já myslím, že zrovna toto je svým způsobem důvod k hysterii, takže bych volala děj se co děj…
Laaja píše:
Tyjo, tak já bych si to vytiskla v první řadě, pak bych sbalila tašku a jela za ním a udělala mu tam pěknou scénu, klidně před rodiči. Jsem taky horká hlava. Tohle je hnus a on se chová jako haj.lík!
Taky jsem přemýšlela že bych tam jela aby jsme si promluvily ale nemůžu jsem totiž na neschopence takže musím čekat až dorazí.
No, potřebuje nakopat do koulí hošánek
![]()
Takhle se k těhuli nechová ![]()
Já bych tam teda za ním nejela
Přece nebudu ze sebe dělat trapku ![]()
Zavolala bych mu a pěkně něco řekla ![]()
Děcka dělat, to se jim líbí, ale pak mít zodpovědnost a říct si, že když se mi péro staví, tak se mám uklidnit, to ne
Hovada
(padon, jen mě to vytočilo
)
Čekáš sním dítě!!!HALO!!!zavolej mu a neřeš takovou blbost,že si o tobě bude myslet že seš histerka?ty si snad necháš líbit a budeš čekat jestly přijed?,a vy si nevoláte?co to je za blbost promin ale tohle je opravdu hloupý.Zavolej mu a hotovo pokud ti o to jde abyste spolu mluvily narovinu a ty seš doma nebo pracuješ že si sním nejela?
Čekáš sním dítě!!!HALO!!!zavolej mu a neřeš takovou blbost,že si o tobě bude myslet že seš histerka?ty si snad necháš líbit a budeš čekat jestly přijed?,a vy si nevoláte?co to je za blbost promin ale tohle je opravdu hloupý.Zavolej mu a hotovo pokud ti o to jde abyste spolu mluvily narovinu a ty seš doma nebo pracuješ že si sním nejela?
xangel87 píše:Každopádně jestli podvádí, tak podvádět těhotnou mi přijde jako vrchol hnusu a neopřela bych si o něj ani kolo
Přes ten FC bych slečnu hodně rychle vyvedla z omylu, že se mužík s nikým nerozešel a ani rozejít nehodlá. Ze sebe bych chudinku nedělala, ptát se nemá význam vůbec žádný, to na 100% pravdu nepřizná
![]()
Když čekáte rodinu, je to ještě větší sviňárna, než by to byla bez toho.. Pěkně bych mu to vytmavila, z pohledu třetí strany, ale být na tvém místě, tak nevím nevím. Přiznat, že jsem mu četla zprávy a přitom se snažit zachránit vztah, aby měl prcek taťku.. Nbeo jestli to za to stojí? Nevím nevím, přeju pevné nervy a spoustu sil.
sunnyho.motylek píše: Čekáš sním dítě!!!HALO!!!zavolej mu a neřeš takovou blbost,že si o tobě bude myslet že seš histerka?ty si snad necháš líbit a budeš čekat jestly přijed?,a vy si nevoláte?co to je za blbost promin ale tohle je opravdu hloupý.Zavolej mu a hotovo pokud ti o to jde abyste spolu mluvily narovinu a ty seš doma nebo pracuješ že si sním nejela?
Ano voláme si ale nemá moc času pořád mámě s něčím pomáhá a tak takže si toho moc neřekneme.A tohle řešit po telefonu opravdu nejde.
Když čekáte rodinu, je to ještě větší sviňárna, než by to byla bez toho.. Pěkně bych mu to vytmavila, z pohledu třetí strany, ale být na tvém místě, tak nevím nevím. Přiznat, že jsem mu četla zprávy a přitom se snažit zachránit vztah, aby měl prcek taťku.. Nbeo jestli to za to stojí? Nevím nevím, přeju pevné nervy a spoustu sil.
Prosím tě neřeš, co si o tobě bude myslet… Řeší snad on, co si myslíš ty? Zavolej mu anebo za ním jeď, jsi-li toho schopná vzhledem k těhu. Neschopenka by mi byla u řiti. Nedokázala bych čekat a užírat se, co tam asi provádí a on by přijel a vesele mi to zapřel do očí.
![]()
Anonymní píše:sunnyho.motylek píše: Čekáš sním dítě!!!HALO!!!zavolej mu a neřeš takovou blbost,že si o tobě bude myslet že seš histerka?ty si snad necháš líbit a budeš čekat jestly přijed?,a vy si nevoláte?co to je za blbost promin ale tohle je opravdu hloupý.Zavolej mu a hotovo pokud ti o to jde abyste spolu mluvily narovinu a ty seš doma nebo pracuješ že si sním nejela?Ano voláme si ale nemá moc času pořád mámě s něčím pomáhá a tak takže si toho moc neřekneme.A tohle řešit po telefonu opravdu nejde.
V deset večer třeba mámě s něčím pomáhá?
![]()
Asi hlupy napad, ale co tak napisat mu sms, ze ma rychlo prist naspat, ze sa nieco deje, medzitym mu zbalit kufre, postavit pred dvere, vytlacit mail, nalepit ho na dvere zvonka, vypnut si mobil a stuple do usi na cca 2dni? Mozno mlademu dojde, co sposobil…a ako si zavaril… ![]()
Žijete spolu 5 let a on jezdí za svýma rodičema sám? Proč nejezdíš s ním. Jinak jak radí ostatní, jestli máš možnost , jela bych tam a rozhodně bych to řešila a jeho nešetřila. Přijde mě to jako těžký podraz. Holka možná ani neví, že jseš těhotná.