Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak elegantní řešení je třeba poslat smsku- dozvěděla jsem se, že jsi se prý se mnou rozešel a že se k rodičům stěhuješ natrvalo. Takže mi dej vědět, kdy si přijedeš pro věci.
Tak tě neuslyší do telefonu brečet, nebo řvát. Když by volal obratem zpátky, tak bych mu to nezvedala a nechala ho trochu vycukat.
Pokud tyto zahýbací tendence má, tak máš podle mého jedinou šanci- ukázat mu, že takhle to nepůjde a že pokud si bude zahrávat, může přijít o všechno.
Hlavně se nenech zatlačit do pozice, kdy se budeš omlouvat za to, že ses podívala…ne, chybu jsi neudělala ty, ale on. Dokonce dvě, jednak, že se snaží uhnat nějakou jinou ženskou a to ještě dost hnusným způsobem, druhak že je tak blbej a nezametá po sobě stopy.
son1cka píše:
Asi hlupy napad, ale co tak napisat mu sms, ze ma rychlo prist naspat, ze sa nieco deje, medzitym mu zbalit kufre, postavit pred dvere, vytlacit mail, nalepit ho na dvere zvonka, vypnut si mobil a stuple do usi na cca 2dni? Mozno mlademu dojde, co sposobil…a ako si zavaril…
Jen bych mu nevolala. Ono to na těch dvěřích počká, než se vrátí v plánovaný čas.
Nikam bych nejela, nikomu nevolala, nikomu nepsala. Nehodlala bych se ponižovat. Stejně se to otočí proti tobě. Nebo aspoň takhle to vždycky dokáže konkrétně můj chlap. Ale toho tvého neznám, tak možná by se pod nátlakem sesypal a přiznal. Můj ne. Seděla bych doma, brečela a užírala se, četla si to pořád dokola.. ![]()
Je mi to opravdu líto, protože pro tohle neexistuje žádné vysvětlení, žádná omluva. Prostě chtěl, aby mu holka dala, tak jí nabulíkoval, že je volný.
Proč bys mu volala? SMS už jsi mu napsala. Teď by měl věc řešit on, ne? Určitě ze sms pochopil, žes tu zprávu na fcb četla, ne?
Já bych byla opatrná a dala mu to sežrat. Holt budeš muset být trpělivá a bude to těžký. Ale pokud mu zavoláš a budeš to chtít řešit - bude on na koni.
me2dova píše:
Tak elegantní řešení je třeba poslat smsku- dozvěděla jsem se, že jsi se prý se mnou rozešel a že se k rodičům stěhuješ natrvalo. Takže mi dej vědět, kdy si přijedeš pro věci.
Tak tě neuslyší do telefonu brečet, nebo řvát. Když by volal obratem zpátky, tak bych mu to nezvedala a nechala ho trochu vycukat.
Pokud tyto zahýbací tendence má, tak máš podle mého jedinou šanci- ukázat mu, že takhle to nepůjde a že pokud si bude zahrávat, může přijít o všechno.Hlavně se nenech zatlačit do pozice, kdy se budeš omlouvat za to, že ses podívala…ne, chybu jsi neudělala ty, ale on. Dokonce dvě, jednak, že se snaží uhnat nějakou jinou ženskou a to ještě dost hnusným způsobem, druhak že je tak blbej a nezametá po sobě stopy.
me2dova píše:
Pokud tyto zahýbací tendence má, tak máš podle mého jedinou šanci- ukázat mu, že takhle to nepůjde a že pokud si bude zahrávat, může přijít o všechno.Hlavně se nenech zatlačit do pozice, kdy se budeš omlouvat za to, že ses podívala…ne, chybu jsi neudělala ty, ale on. Dokonce dvě, jednak, že se snaží uhnat nějakou jinou ženskou a to ještě dost hnusným způsobem, druhak že je tak blbej a nezametá po sobě stopy.
Přesně takovou smsku bych asi psala i já…
![]()
Já holky myslím, že chybu udělala i zakladatelka. Ztratila důvěru a leze mu do soukromých zpráv. On ji pravděpodobně podvádí nebo chce podvádět. Každopádně hraje dva životy, nastávajícího tatínka a chlapa co o rodinu nestojí a chce si užívat. Když tohle prezentuje kamarádkám, tak to snad jedině za jasným účelem.
Proto si vymysli prosím jiný zdroj, odkud to máš, těžko asi poradím. Počkej, zda se vrátí. Zavolej mu večer, jak se má, že mimčo kopalo a že se na něj těšíš a bla bla bla…uvidíš, co ti řekne. Pokud se bude chovat normálně, vyrobila bych si anonym, kde mi píše xy, že má jinou atd. malý podvod, ale podvod byl už to lezení do zpráv a on taky podvádí, tak co!
A co když to nebylo na zdi, ale zakladatelka vlezla „pod účet“? A přečetla si osobní zprávy? To se mohlo lehce podařit, pokud je na domácím počítači automaticky nastaven, třeba jako já mám přístup na emimi … ![]()
Ale stejně, tak sakra pokud jsem si vědoma toho, co dělám (a asi bych měla být), tak už zahladím stopy a ošetřím si přístup … to není návod na nevěru, to je odraz jeho blbosti …
pannda píše:RyBANA píše:Ne za vinu, ale díky ní. Ta příležitost si někoho najít je tisíckrát větší než potkat na ulici..pannda píše:No tak asi někde byla chyba, co to je za blbost dávat vinu nějaké sociální síti za to, že se někdo rozhádá - když není důvod - tak se nic asi neděje neRyBANA píše:Myslím si to, páč na tomhle už dojeli někteří mí přátelé…pannda píše:
Já FB nemám, nevím, nějak jsem tomu na chuť nepřišla,navíc,je to metla lidstva a vztahů…Hm tak tomu říkám rada nad zlato…
Jinak FB metla lidstva ani vztahů rozhodně není, to si dělá každý člověk sám…akorát se pak vymlouvá![]()
Najít a jak? Jednak jestli to tak je, tak bych chtěla vědět, jak se to dělá kvůli kámošce, protože ta tam ještě nikoho nenašla a možná by i chtěla.
A co se týká mě - když si nikoho nehledám, tak tam ani ńikoho kromě známých nenajdu, ne? Když mi pošle žádost o přátelství někdo, koho neznám, tak to přece ignoruju ![]()
A co když s tou holkou nic nemá? Vážně s ní jen kamarádí? Sbalit kufry a hodit přede dveře mi přijde pěkně ujetý. Co když s tou holkou nic nemá a jen s ní kamarádí?
A co mu napsat, že jsi dostala anonym? Třeba že si tě někdo našel přes FB.
Misa.K píše:
A co když s tou holkou nic nemá? Vážně s ní jen kamarádí? Sbalit kufry a hodit přede dveře mi přijde pěkně ujetý. Co když s tou holkou nic nemá a jen s ní kamarádí?
A co mu napsat, že jsi dostala anonym? Třeba že si tě někdo našel přes FB.
A nebo že „kamarádka“ přeposlala SZ … to by byl hukot!
ikdyby mu vlezla do soukromé zprávy, ano udělala chybu, ale to nicméně nic nemění na tom, že si její partner, otec dítěte, v jejím těhotenství, nadbíhá nějaké jiné a za tím účelem klidně napíše, že je volný a jede domů natrvalo.
Podle mě to bylo přesně tak, byl tam přihlášený přítel zakladatelky, tak mu vlezla do soukromých zpráv. Což se sice nemá, ale to už je teď jedno. Dočetla se tam tohle a to by se řešit mělo. Prostě vykládat cizím holkám, že jsem volnej…no je jasný, čeho tim chtěl docílit ![]()
Kaczenka píše:
Přes ten FC bych slečnu hodně rychle vyvedla z omylu, že se mužík s nikým nerozešel a ani rozejít nehodlá. Ze sebe bych chudinku nedělala, ptát se nemá význam vůbec žádný, to na 100% pravdu nepřizná![]()
Tohle zní dobře. A možná bych to udělala i tak, že z toho jeho profilu bych napsala (jako že to píše on), že se omlouvá, že strašně kecal, že jde do sebe, že manželku miluje, že s ní čeká dítě a že to byl od něj jen blbej pokus ji zaujmout.
![]()
A přítel by nemohl říct ani popel (jako že mu lezeš na profil a píšeš za něj), protože tím by přiznal, že takovou hnusárnu (o rozchodu) fakt napsal a musel by ti to vysvětlovat… ![]()
Psal to na zeď nebo jako zprávu? Pochybuju, že by to na zeď dal, když ví, že to můžeš vidět a pokud je to ve zprávách, upřímně nevím, jak bych reagovala. Já manželovi do telefonu nebo NTB nelezu. Nevím, co by jsi mu jako měla říct: Miláčku, vlezla jsem ti na FB a četla tvoje zprávy? Pokud to dal na zeď, což by teda musel být fakt blbej, tak je to jednoduchý a klidně bych mu zavolala, pokud by mě označil za hysterku, vyměnila bych zámek a pěkně mu vystěhovala krámy. Pravděpodobně to bude jen úlet a vrátí se, třeba má jen nějaké pomatení.