Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
me2dova píše:Wiolla píše:Tím se možná vyřeší tahle konkrétní slečna (pokud je normální) ale nevyřeší to zakladatelčina partnera. Pokud z toho nebude mít průser, bude to zkoušet jinde na jinou…a dá si příště akorát většího majzla.Kaczenka píše:
Přes ten FC bych slečnu hodně rychle vyvedla z omylu, že se mužík s nikým nerozešel a ani rozejít nehodlá. Ze sebe bych chudinku nedělala, ptát se nemá význam vůbec žádný, to na 100% pravdu nepřizná![]()
Tohle zní dobře. A možná bych to udělala i tak, že z toho jeho profilu bych napsala (jako že to píše on), že se omlouvá, že strašně kecal, že jde do sebe, že manželku miluje, že s ní čeká dítě a že to byl od něj jen blbej pokus ji zaujmout.
A přítel by nemohl říct ani popel (jako že mu lezeš na profil a píšeš za něj), protože tím by přiznal, že takovou hnusárnu (o rozchodu) fakt napsal a musel by ti to vysvětlovat…![]()
No průser je samozřejmost. Obávám se, že takového partnera nevyřeší vůbec nic. Dá se jen předejít současné situaci a zavčas ji zastavit ![]()
Anonymní píše:
Stalo se mi, že se přítel neodlogoval z fb na mém počítači, a já si přečetla zprávu kamarádce „Kdybych s ní nečekal dítě, tak už s ní nejsem.“
Absolutně jsem neřešila, jestli se náhodou pán nebude cítit dotčen že mu lezu na FB, zvedla telefon a řekla mu, ať si okamžitě sbalí věci a vypadne.
I on si docela rychle srovnal, čí prohřešek je větší.
rozdíl je, vlézt mu do mobilu, NTB a záměrně pročítat zprávy nebo on se neodhlásí a my tak omylem vlezeme do zpráv, přečteme dvě řádky a pak nám dojde, že náš profil to není, pak bych si to taky přečetla
myslím, že by se to mělo rozlišovat
pokud by to bylo záměrné vyhledávání, což u zakladatelky nebylo, tak je to hnus stejně jako je hnus podvádět těhotnou přítelkyni
Přesně, taky už bych nikdy nechtěla žít ve vztahu bez důvěry. žila jsem v tom dva roky. A přesto že si dnes s manželem důvěřujem tak moc že tu trvale na počítači jsou přihlášené oba FB a mouze jedno ICQ které používáme spolu tak občas červíček hlodá bez jediné příčiny, prostě tzv. postižení z těch dvou let života ve vztahu bez důvěry. Je to hnus s tím žít.
No mě ještě napadlo, že slečna u rodičů o zakladatelce ví a dala milému nůž na krk. Buď já nebo ona, a on takhle lže oběma. I tak bych se dost rozmýšlela, jestli vůbec o takového chlapa stojím, pravděpodobně to táhne na obě strany delší dobu. jako chlap, co se mi doma raduje, že čekáme miminko, a pak na FB tvrdí, že se rozešel a nejspíš se natrvalo stěhuje do nějakých kotěhůlek, aby tam mohl dovádět s jinout. Hm, bylo by mi z něj nablití a už bych mu nejspíš nikdy nevěřila.
Jo, ten telefonát je dobrej. Ale nejdřív bych se uklidnila, já osobně jsem dost hysterická a v této situaci už by byl mrtvej! Pěkně bych se snažila dát do klidu a pak mu s klidným hlasem zavolala, jak se máš? pozdravuj rodiče… a co ty zbylý trenky ve skříni? ty ti mám poslat nebo vyhodit? a kdyby se ptal co to má být, tak bych mu řekla, že se zapomněl odhlásit a já to zjistila až ve zprávách, když jsem chtěla napsat kamarádce…
Když to tak čtu tak bych se nejraději zeptala na jméno páč mi to zatraceně připomíná co jsem si prožila já, taky to hrál na obě strany, mě tvrdil jak nás opustit nechce jak nás má rád a jí že to se mnou ukončil a spí v obýváku na kanapi protože já nemám kam jít. Sviňák. Alůe ten to stopro nebude. Ale fakt je to jak přes kopírák můj příběh skoro.
Holky, jak tady na Emimi čtu diskuze, jak chlapi podváděj svý ženský, jak jim lžou…začínám pochybovat i o tom svým chlapovi, který je naprosto úžasnej a nejlepší a nikdy by mi to neudělal, protože to sám na vlastní kůži zažil.
Holma píše:
rozdíl je, vlézt mu do mobilu, NTB a záměrně pročítat zprávy nebo on se neodhlásí a my tak omylem vlezeme do zpráv, přečteme dvě řádky a pak nám dojde, že náš profil to není, pak bych si to taky přečetlamyslím, že by se to mělo rozlišovat
Samozřejmě, v tom s Tebou souhlasím. Já prostě ve svém počítači otevřela prohlížeč a „vyskočilo“ na mě chatovací okno.
A právě proto že zakladatelka se ke zprávám dostala taky vlastně omylem, a ne žádným záměrným „špízováním“, bych nevymýšlela žádné pohádky o anonymních dopisech a rovnou na něj vlítla ![]()
Na druhou stranu, psát jakože jeho jménem z jeho profilu mi přijde přes čáru, holt to každý vnímáme jinak ![]()
Holma píše:
Holky, jak tady na Emimi čtu diskuze, jak chlapi podváděj svý ženský, jak jim lžou…začínám pochybovat i o tom svým chlapovi, který je naprosto úžasnej a nejlepší a nikdy by mi to neudělal, protože to sám na vlastní kůži zažil.
Chlapy podváděj,ženský podváděj…
Njehorší,ale je pokud podvádí chlap těhotnou ženskou to je hnus..A když s ejim narodí dítě..podle mě ženský podvádějí víc,ale to je už mimo tuhle diskuzi
Holma píše:
Nepochybuj! Važ si toho jaký je. Já také po těchto diskuzích doceňuji jakého mám manžela… ![]()
Anonymní píše:Holma píše:Samozřejmě, v tom s Tebou souhlasím. Já prostě ve svém počítači otevřela prohlížeč a „vyskočilo“ na mě chatovací okno.
rozdíl je, vlézt mu do mobilu, NTB a záměrně pročítat zprávy nebo on se neodhlásí a my tak omylem vlezeme do zpráv, přečteme dvě řádky a pak nám dojde, že náš profil to není, pak bych si to taky přečetlamyslím, že by se to mělo rozlišovat
A právě proto že zakladatelka se ke zprávám dostala taky vlastně omylem, a ne žádným záměrným „špízováním“, bych nevymýšlela žádné pohádky o anonymních dopisech a rovnou na něj vlítla
Na druhou stranu, psát jakože jeho jménem z jeho profilu mi přijde přes čáru, holt to každý vnímáme jinak
to mě přijde taky, já bych zavolala jemu, jak jsem psala výše, no jsem zvědavá, zda zakladatelka písne, jak to dopadlo
RyBANA píše:Wiolla píše:Hele jo, tohle je dobrý!Kaczenka píše:
Přes ten FC bych slečnu hodně rychle vyvedla z omylu, že se mužík s nikým nerozešel a ani rozejít nehodlá. Ze sebe bych chudinku nedělala, ptát se nemá význam vůbec žádný, to na 100% pravdu nepřizná![]()
Tohle zní dobře. A možná bych to udělala i tak, že z toho jeho profilu bych napsala (jako že to píše on), že se omlouvá, že strašně kecal, že jde do sebe, že manželku miluje, že s ní čeká dítě a že to byl od něj jen blbej pokus ji zaujmout.
A přítel by nemohl říct ani popel (jako že mu lezeš na profil a píšeš za něj), protože tím by přiznal, že takovou hnusárnu (o rozchodu) fakt napsal a musel by ti to vysvětlovat…![]()
No mě se to moc dobrý nezdá. Je to podvod
Buď teda psát ze svýho profilu, nebo vůbec. Podle mě se tím totiž nic nevyřeší. Co ona? Naštve se na něj, on slíbí, že to napraví a bude mu odpuštěno, za týden může lhát znovu, ale už bude opatrnější.
Já nevím, mám pocit, že už z názvu tématu vyplývá, že zakladatelka chce vztah zachránit
Podle mě ani chlapec nemá pocit, že by dělal něco špatně. Ve skutečnosti se s ní nechce rozejít, ale nemůže si pomoct a takovýto příležitostný románek ho láká a zvedá mu ego. Až se dozví, že to prasklo, sesype se. Toť můj názor.
Jestli to zakl. nechceš řešit po telefonu, zavolej k dr., který ti vystavil neschopenku a nahlaš, že budeš na jiné adrese a rozjeď se za ním s vytištěným i zprávami.
Nečetla jsem diskusi,ale zakaldatelko myslim,ze z tebe bude dalsi svbodna matka
kreten ![]()
Ahoj, prožívám něco podobného, když jsem byla ve 3. měsíci, tak jsem narazila omylem na sms, když jsem chtěla vědět kolik je hodin, čekala jsem a všechno zapřel, teď jsem ve 30. týdnu a mám pocit, že to tu bude nanovo.
Takže nečekat a jednat, akorát pak z tebe udělá trubku a bude si stěžovat, že si jiná než si bývala atd. Co by taky chtěl s kudlou v zádech se špatně dýchá.
Vyčisti vzduch hned, v rozrušení raději nikam nejezdi, telefon je myslím dobrá volba.
Držím pěsti
muj exmanzel delal to same, taky jezdil za jinou, od doby, co jsem zacala v tehu zvracet (cca mesic a pul od zacatku) a vydrzelo mu to celkem rok (na zacatku se priznal, naoko rozesel a ja mu uverila, protoze jsem chtela) a pak me to prestalo bavit (nebyl doma, porad nekam jezdil, chodil a tak) a vyhodila jsem ho na mraz a uz jsme rozvedeni a ja daleko stastnejsi.
Ja uz ted vim, ze uz nikdy nechci byt ve vztahu, kde neni duvera… A u nas uz po tomto nebyla.
Drzim palce, at to u vas dopadne lip.