Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslela jsem to teoreticky. Ona sama ví kdo má koho v přátelích, kdo má na koho číslo, jak probíhalo loučení. Samozřejmě text by si napsala podle sebe, muselo by to vyznít věrohodně. Dala jsem příklad jak bych na to šla já, ale podle mně to chce promyslet, protože jak mu zavolá, on se vymluví že tohle nebude řešit přes telefon, že je to celý nesmysl a doma jí to vysvětlí… a nedozví se nic, protože doma už bude mít milion verzí.
cica píše:
a kdy se má vrátit?
A má se vrátit?
Když psal, že se stěhuje natrvalo ![]()
kamak píše:cica píše:A má se vrátit?
a kdy se má vrátit?Když psal, že se stěhuje natrvalo
ajooo jsem brzda ![]()
Black_Orchids píše:
asi bys měla v prvé řadě přeformulovat tu otázku v záhlaví - ne, co tys udělala špatně, ale co je špatně ve vašem vztahu…? a o tom si s ním na rovinu promluvit, navíc když čekáte dítě.
Naprosto souhlasím, s Black_Orchids. Jinak tě to bude užírat a nakonec to podlomí tvé zdraví po psychické stránce…
Vrátit by se měl v patek ale neví to jistě protože má prý moc práce s mámou a tak.
![]()
peggy.sl píše:
Třeba to nebude tak zlý a zajdou jenom na kafe.
No jo no, a teďka tu o Otesánkovi prosím…
![]()
RyBANA píše:
Kdo chce najde si i na ulici, kdo nechce nehledá…
A někdo třeba hledá a stéjně nenajde… ![]()
etatinek píše:RyBANA píše:A někdo třeba hledá a stéjně nenajde…
Kdo chce najde si i na ulici, kdo nechce nehledá…
Tak ten to má fakt totálně na hovno ![]()
Anonymní píše:
Vrátit by se měl v patek ale neví to jistě protože má prý moc práce s mámou a tak.![]()
No jo no, vona taková máma dá opravdu hodně zabrat a zabere spoustu času, hlavně od takových sedmi večer do devíti ráno…
Podle mě tě má ten tvůj pěkně na háku, poslal bych ho s poděkováním zpátky jeho mamince, že takovýho chcípáka za muže a otce svýho dítěte mít nechceš, tedy neposlal, už bych ho tam nechal… ![]()
Pokud je to tvůj byt, není co řešit, u mě by si už neškrtl, ani kdyby měl sebelepší výmluvu, prostě by skončil… A tý kamarádce bych v klidu napsal, že spolu čekáte dítě, myslím, že se ji s tímhle zapomněl chlapec pochlubit… ![]()
No, já váš vztah neznám, takže nevím, co konkrétně poradit - co člověk, to jinej styl…
Ale kdyby se to stalo mně, zavolám mu, 100%. A neřvala bych, nevyčítala, jen s ním prostě mluvila… a mluvila… a mluvila.
Anonymní píše:
Vrátit by se měl v patek ale neví to jistě protože má prý moc práce s mámou a tak.![]()
Hele a ta máma je nemocná nebo nemohoucí? Já to nějak nechápu…
Na prvním místě byste měli přece být ty a mimčo, i když jste 2 v 1… ![]()
Tohle by se mi fakt nelíbilo ![]()
Nevím, jaký máte vztah celkově, ale tohle bych asi nerozdýchala
Bych mu už nikdy více nedůvěřovala a na těchto základech nedůvěry bych nemohla s ním už žít
Pořád by to ve mě " vřelo"…to radši bych bych byla sama s dítětem, než žít v tom, že kolikrát mi tohle ještě udělá. Všechno by byly pak jenom lži a zatloukání a zatloukání ![]()
Wiolla píše:me2dova píše:To je pravda. Ale to s tím průserem bych si dobře rozmyslela, jak to udělat. V zásadě bych si položila otázku: Chci ho? Pokud ano, byla bych prefikaná jako Matahari, kardinal Richelie by byl proti mě máčka. Pokud ne, tak bych udělala to s těma kuframa a výměnou zámku (protože v tom případě musím počítat i s variantou, že mu to takto bude vyhovovat, že jen nechtěl udělat ten rozhodující krok a já bych mu to tím usnadnila).Wiolla píše:Tím se možná vyřeší tahle konkrétní slečna (pokud je normální) ale nevyřeší to zakladatelčina partnera. Pokud z toho nebude mít průser, bude to zkoušet jinde na jinou…a dá si příště akorát většího majzla.Kaczenka píše:
Přes ten FC bych slečnu hodně rychle vyvedla z omylu, že se mužík s nikým nerozešel a ani rozejít nehodlá. Ze sebe bych chudinku nedělala, ptát se nemá význam vůbec žádný, to na 100% pravdu nepřizná![]()
Tohle zní dobře. A možná bych to udělala i tak, že z toho jeho profilu bych napsala (jako že to píše on), že se omlouvá, že strašně kecal, že jde do sebe, že manželku miluje, že s ní čeká dítě a že to byl od něj jen blbej pokus ji zaujmout.
A přítel by nemohl říct ani popel (jako že mu lezeš na profil a píšeš za něj), protože tím by přiznal, že takovou hnusárnu (o rozchodu) fakt napsal a musel by ti to vysvětlovat…![]()
S tímhle nezbývá než souhlasit, protože když už člověk sbalí kufry, tak to možná toho chlapa festovně probere, ale zase se musej ty kufry vybalit, pokud by ho chtěla zpátky a tím bych se já bála, že bude hřešit na to, že mu to příště projde zase.
U zinscenovaného anonymu se zakladatelka nakonec může tvářit, že mu sice nevěří, ale že uznává, že to mohl být kec a že mu teda ještě jednu šanci dá. A on nebude tušit, kdo to na něj prásknul a bude se bát. Jestli si to někdy v budoucnu zopákne těžko říct, ale třeba to pro něj bude dobrá škola, že s tímhle ohýnkem se nezahrává ![]()
Příspěvek upraven 17.11.11 v 00:23
Já bych ten telefonát od nějaký ženský nepraktikovala. Ona to ta dotyčná samozřejmě popře, kde by na ní asi vzala číslo? Já na FB mám tyto údaje uzamčeny a nikdo cizí to nevidí. Jaké proběhlo mezi nimi loučení ví jen oni dva, takže pokud to nebyl žádnej doják, tak psát na zeď je blbost, když on ví, jak to bylo. To už zavání a nemá to pevný základy…si myslím já.