Udělaly byste to pro svýho chlapa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
24.4.12 21:36
@Anonymní píše:
No jo,jenže ten splátkový kalendář je o tom,že pak tu danou částku musí pravidelně splácet.Ale on si měs.vydělá a ušetří pokaždý jinou částku :think:

A za co teda utratí to, co neušetří, když píšeš, že všechny výdaje už stejně platíš ty? Se mi zdá, že je pěkně vykulenej… když vydělá víc než 15 - 18 tisíc, co by vydělal jako zaměstnanec, tak pak nemůže být problém splatit každý měsíc i víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
24.4.12 21:36
@Anonymní píše:
No jo,jenže ten splátkový kalendář je o tom,že pak tu danou částku musí pravidelně splácet.Ale on si měs.vydělá a ušetří pokaždý jinou částku :think:

To jsou už ale megavýmluvy proč něco nejde ..nezlob se .. on tam ještě ani nebyl ale už víte že něco nejde ..aha
Hele dá se dohodnout minimální splátka s tím že pokud pošle víc tak v pořádku, poslal víc ..vše lze když se člověk snaží domluvit ..ale na to je důležitá právě ta komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
24.4.12 21:37

ne neudelala.Jednou jsem byla s pritelem 5let a takhle jsem mu pujcila 100tis a uz jsem je nikdy nevidela,nikdy nevis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115

Nečetla jsem celé, půjčila bych jedině na základě smlouvy o půjče s notářským zápisem. V případě, že by to nesplácel je možné peníze vymáhat exekučně a nečekat na soud. Ale moc bych přemýšlela. Každý právník ti řekne, že nejhorší je půjčit peníze v rodině a nebo známým.

Příspěvek upraven 24.04.12 v 21:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
@Anonymní píše:

no tak ať to nastaví podle toho, kolik si vydělá nejmíň, když je to třeba minimálně 13tis, tak nastavit to na tuhle částku a určitě se nebudou bránit mimořádný splátce mimo splátkový kalendář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 21:38

@jonatanka Zatím o ničem neví,že by proti němu bylo vedený řízení nebo exekuce,ale bojí se.Nevim kdy,za jak dlouho a za jakých okolností se obestaví účet.Já jsem pravý opak - všechno mám v cajku,nikde nikomu nic nedlužím,všude mám potvrzení o bezdlužnosti.Já bejt v jeho situaci tak si hledám větev :oops:

• Citovat
  • Upravit
2976
24.4.12 21:38

@Regina Hero Taky se mi to celé tak nějak nezdá.

@Sisulík Ano, přesně tak, dá se s nimi dohodnout, ale musí se chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
24.4.12 21:40
@Anonymní píše:
@jonatanka Zatím o ničem neví,že by proti němu bylo vedený řízení nebo exekuce,ale bojí se.Nevim kdy,za jak dlouho a za jakých okolností se obestaví účet.Já jsem pravý opak - všechno mám v cajku,nikde nikomu nic nedlužím,všude mám potvrzení o bezdlužnosti.Já bejt v jeho situaci tak si hledám větev :oops:

Pokud má dluh pouze na zdrav a soc. - tj. OSSZ a pravd. VZP?…dá se s nimi opravdu domluvit, ať se s nimi okamžitě spojí, domluví si splátkový kalendář a žádná exekuce či výkon rozhodnutí nehrozí, teda pokud bude splácet, ale to by neměl být problém podle toho co tady píšeš. V tom případě si půjčku rozhodně neber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
24.4.12 21:43
výmluvy, výmluvy, výmluvy…
může se dohodnout na tisícovce a pak jim tam posílat víc, oni se určitě zlobit nebudou. to není jako hypoška, co se nedá předčasně splatit!!!
@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 21:43

Někdy jezdí za prací třeba 80 km tak utratí za benzín,jídlo a ubytovnu,ale to tak moc neni.On je schopnej jíst suchý rohlíky,šetří na sobě.V tý zdr.a soc.poj.ještě nebyl proto,že je mu blbý tam jít něco vyřizovat s prázdnou,jako nemít pro ně aspoň nějaký peníze.Chce jim dát jak na zdr.tak na soc.až tam pojede aspoň těch 20 tis.prej se na něj pak budou jinak dívat :think:

• Citovat
  • Upravit
6499
24.4.12 21:44

Za mě - byla bys ráda, kdyby on pro tebe udělal něco podobného? A jak bys brala, kdyby ochotný nebyl?

A ještě - 100tis. je v dnešní době nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.4.12 21:45

A na co jim tam vítězoslavně dovalí 20tis? Já bych byla spíš pro, aby se s nima šel KONEČNĚ domluvit.
Nezlob se na mě, ale podle mě prostě strká hlavu do písku a pak tam chce dovalit jako borec. Takový to na mě dělá dojem. Tohle už mohl mít dávno zařízené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
24.4.12 21:46
@Anonymní píše:
Někdy jezdí za prací třeba 80 km tak utratí za benzín,jídlo a ubytovnu,ale to tak moc neni.On je schopnej jíst suchý rohlíky,šetří na sobě.V tý zdr.a soc.poj.ještě nebyl proto,že je mu blbý tam jít něco vyřizovat s prázdnou,jako nemít pro ně aspoň nějaký peníze.Chce jim dát jak na zdr.tak na soc.až tam pojede aspoň těch 20 tis.prej se na něj pak budou jinak dívat :think:

Je to blb, ať tam jede hned, na co čeká? až na něj dají výkon rozhodnutí nebo přímo exekuci? pak bude platit ještě náklady řízení a exekutora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
24.4.12 21:46

Zní ti logicky, že je schopen ušetřit měsíčně 20tis, takže za 5 měsíců dluh splatit a ty si chceš brát úvěr na 100tis? Na jak dlouho? Leda bys to splatila dřív jak za pět měsíců, pak by mi to dávalo smysl, ale jinak ani moc ne…spíš asi budou některé vstupní informace, které jsi dostala krapet jiné :nevim: …

Příspěvek upraven 24.04.12 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.4.12 21:47
@Anonymní píše:
Někdy jezdí za prací třeba 80 km tak utratí za benzín,jídlo a ubytovnu,ale to tak moc neni.On je schopnej jíst suchý rohlíky,šetří na sobě.V tý zdr.a soc.poj.ještě nebyl proto,že je mu blbý tam jít něco vyřizovat s prázdnou,jako nemít pro ně aspoň nějaký peníze.Chce jim dát jak na zdr.tak na soc.až tam pojede aspoň těch 20 tis.prej se na něj pak budou jinak dívat :think:

Ale vždyt si psala ,že těch 20 ušetří ,tak proč už tam dávno nejel a nesmluvil si to?
Není to žádnej dobrák a chudák …ale lajdák a lempl..Nesnaž se ho spasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí