Udělaly byste to pro svýho chlapa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naima
24.4.12 21:47
@Anonymní píše:
Někdy jezdí za prací třeba 80 km tak utratí za benzín,jídlo a ubytovnu,ale to tak moc neni.On je schopnej jíst suchý rohlíky,šetří na sobě.V tý zdr.a soc.poj.ještě nebyl proto,že je mu blbý tam jít něco vyřizovat s prázdnou,jako nemít pro ně aspoň nějaký peníze.Chce jim dát jak na zdr.tak na soc.až tam pojede aspoň těch 20 tis.prej se na něj pak budou jinak dívat :think:

Ať to jede okamžitě, ale skutečně okamžitě řešit. To, co tu čtu, mi při vší úctě zavání výmluvami, které můžeme vidět v Krotitelích dluhů nebo v každé druhé diskuzi o exekucích. Zadělává si tím na daleko větší průser, než to, že se tam půjde domluvit „s prázdnou“ :roll:

• Citovat
  • Upravit
2046
mám pocit, že spolu nejste 4 roky, ale sotva 4 měsíce, jinak není možný, že bys byla takhle slepá. A jestli nejsi slepá, tak promiň, ale pak si o tobě něco myslím…
možná je to odě mě drsný, ale prober se!!!
@Anonymní píše:
Někdy jezdí za prací třeba 80 km tak utratí za benzín,jídlo a ubytovnu,ale to tak moc neni.On je schopnej jíst suchý rohlíky,šetří na sobě.V tý zdr.a soc.poj.ještě nebyl proto,že je mu blbý tam jít něco vyřizovat s prázdnou,jako nemít pro ně aspoň nějaký peníze.Chce jim dát jak na zdr.tak na soc.až tam pojede aspoň těch 20 tis.prej se na něj pak budou jinak dívat :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743

Promiň, ale když píšeš, že všechno už teď platíš ty, anonymní zakladatelko, tak mi vysvětli, co on s těmi 20 tisíci (nebo víc) měsíčně dělá?! :think:
Nějak mi nejde do hlavy, jak se ho zastáváš (já vím, láska je slepá), ale nechápu proč si chceš brát ještě na sebe kvůli němu půjčku? Tak ať posílá měsíčně deset tisíc a do roka (ani ne) to má vše z krku…
Jako trochu si protiřečíš, myslela jsem z tvého úvodního příspěvku, že nemá nic, jen nějakou podporu. CO S TĚMI PENĚZMI DĚLÁ?!?! :zed:
A myslím, že se na to už tady někdo ptal… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
24.4.12 21:54

Ne,ale záleží na okolnost.....a podmínkách a pod…je to složité :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Jenika
24.4.12 21:55

Je totálně neschopný a nezodpovědný. Dělat na černo - to už vidím jako problém. Neplatit ZP a SP, to tě vždycky dožene. A pak kecy, že tam chce jet jako frajer, že jim flákne 20000 na stůl, tak na to se nehraje. Jak bylo psáno, domluvit se, nestrkaT HLAVU DO PÍSKU PŘED PROBLÉMY. No a pokud vydělá měs. 15-20tis, tak už tam mohl snad dávno být, ne. Já bych normálně půjčila, ale tomuto chlapovi ne. Nemá smysl pro povinost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 21:56

Ty dluhy na zdr.a soc.chce platit až teď,bohužel.A že je lempl to vím,to je taky pravda.Doteď splácel ještě nějaký dluhy co mu vznikly v minulosti kvůli tomu podnikání - co vím tak mi říkal,že si půjčil od lichváře a hrozně moc přeplatil :zed: No,budu s ním muset hodit řeč a dokopat ho na tu pojišťovnu.Jinak on ty peníze co jsem psala nemá dlouho,dělá takhle zhruba 2 měs.Před tím dělal jen brigády a pak nebyla práce tak měl jen minimum

• Citovat
  • Upravit
5345
24.4.12 21:56

otázka, jak dlouho ty to víš že dluží sto tisíc, respektive, jak dlouho řešíš že si půjčíš ty?? být jím, ostuda neostuda, šla bych tam i s prázdnou kapsou, nebo pětistovkou ale šla bych se domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
24.4.12 21:58

Hele, tak on si načerno vydělá kolem 20ti čistého a kde ty prachy sakra jsou?!! Začínám mít pocit, že tě pěkně tahá za nos a někde si to ulívá nebo utrácí a ty nevíš za co. tohle mi prostě nesedí. Ty platíš všechno, on nic a prachy nikde. To mi neříkej, že utratí za jídlo (psalas že je skromný a vydrží na rohlících) a na cestovném všechno. Nějak mi ty počty nesedí a ty by ses měla zamyslet, jestli s tebou vůbec jedná narovinu.
A jen tak mimochodem, může se nechat zaměstnat a z jeho platu se zaplatí ty dluhy, k tomu může přivydělat načerno. Pro tebe to bude úplně stejné, stejně už platíš všechno.
Akorát tě oblbuje a vymlouvá se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
24.4.12 22:01
@Anonymní píše:

Ale no tak, tohle je přece nesmysl. A jistě to víš. Čím později se tam zastaví a bude to s nimi řešit, tím hůř. Na ten rádobynápad přišel sám nebo mu to poradili kamarádi? Podle tvých čísel už to měl dávno zaplatit a nebo minimálně 2 třetiny. Když platíš ty provoz, co on udělá se svými penězmi. Možná jsem nečetla dost pozorně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
24.4.12 22:02
@Laaja píše:
Hele, tak on si načerno vydělá kolem 20ti čistého a kde ty prachy sakra jsou?!! Začínám mít pocit, že tě pěkně tahá za nos a někde si to ulívá nebo utrácí a ty nevíš za co. tohle mi prostě nesedí. Ty platíš všechno, on nic a prachy nikde. To mi neříkej, že utratí za jídlo (psalas že je skromný a vydrží na rohlících) a na cestovném všechno. Nějak mi ty počty nesedí a ty by ses měla zamyslet, jestli s tebou vůbec jedná narovinu.
A jen tak mimochodem, může se nechat zaměstnat a z jeho platu se zaplatí ty dluhy, k tomu může přivydělat načerno. Pro tebe to bude úplně stejné, stejně už platíš všechno.
Akorát tě oblbuje a vymlouvá se.

přesně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 22:02

On už má ušetřených 30 tis.z tý práce co teď dělá,nikde si to neulejvá-schoval si je ke mě.Nevim proč tam hned nejede,asi proto že je blbej :pocitac: Ale možná se bojí aby ho ten chlap co pro něj dělá nevyhodil,musí tam bejt každej den nastoupenej a nevim jestli a kdy mu dá volno :nevim:

• Citovat
  • Upravit
muffinka89
24.4.12 22:03

My jsme spolu 6 let a NIKDY bych to pro něj neudělala.Až dneska jsem zjistila jakej doopravdy je :(

• Citovat
  • Upravit
31594
24.4.12 22:03

Anonymní, sama přiznáváš, že je lempl, finanční „expert“ atd a ještě stále by ses kvůli němu chtěla zadlužit. Nerozumím, nechápu. půjčoval si dokonce od lichváře, no skvělý. Moje rada zní - nepůjčovat. Děláš absolutní maximum. On má práci 2m, ještě ke všemu načerno, takže kdykoliv to může být pápá a být zase bez práce.
A ještě jedna věc, očividně jsi totálně do něj zblázněná, kdyby náhodou přišla nabídka k sňatku - nepřijímej, dokud nebude bez dluhů… Lidi můžou být zasnoubení třeba rok, dva - není to odmítnutí, jen taková zkouška, zda do toho jít s chlapem jako on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
24.4.12 22:04
@Anonymní píše:
Ty dluhy na zdr.a soc.chce platit až teď,bohužel.A že je lempl to vím,to je taky pravda.Doteď splácel ještě nějaký dluhy co mu vznikly v minulosti kvůli tomu podnikání - co vím tak mi říkal,že si půjčil od lichváře a hrozně moc přeplatil :zed: No,budu s ním muset hodit řeč a dokopat ho na tu pojišťovnu.Jinak on ty peníze co jsem psala nemá dlouho,dělá takhle zhruba 2 měs.Před tím dělal jen brigády a pak nebyla práce tak měl jen minimum

Kde jsou ty peníze za dva měsíce ???
aha …má je u tebe to jsem si nevšimla než jsem se ptala..

Příspěvek upraven 24.04.12 v 22:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
24.4.12 22:05
@Anonymní píše:
On už má ušetřených 30 tis.z tý práce co teď dělá,nikde si to neulejvá-schoval si je ke mě.Nevim proč tam hned nejede,asi proto že je blbej :pocitac: Ale možná se bojí aby ho ten chlap co pro něj dělá nevyhodil,musí tam bejt každej den nastoupenej a nevim jestli a kdy mu dá volno :nevim:

Anonymní, může jim zavolat a domluvit se, to přece není problém, jistě má účet na který má posílat, tak může poslat část, to taky není problém. Nezastávej se ho, on na to prostě kašle a tím si přidělává další problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí