Udělaly byste to pro svýho chlapa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
24.4.12 22:20
@Anonymní píše:
No jo,jenže ten splátkový kalendář je o tom,že pak tu danou částku musí pravidelně splácet.Ale on si měs.vydělá a ušetří pokaždý jinou částku :think:

No tak ať se domluví dejme tomu na desítce měsíčně. To snad vydělá každý měsíc. A když ušetří víc, tak si to schová na příští měsíc a nebude tak ve stresu. Popř. ty si založ spořák a tam to může mít na nějaký pidiúrok…
A jak se tam na něj budou v pojišťovně tvářit, že jim přinese dvacku, i když je nezaměstnaný, nad tím nepřemýšlí??? No radši mu to ani neříkej, to by byla pro něj další výmluva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
24.4.12 22:22

Poté, co jsem si tu pročetla ti radím, aby sis v žádném případě na nic takového nepůjčovala peníze! Nechci a nemůžu tvého přítele odsoudit na základě pár kusých informací, ale zatím jsem si nepřečetla jediné plus pro to, abys mu z jeho bryndy pomáhala tak, jak jsi si naplánovala, zato těch mínusů je tam požehnaně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 22:27

@bambule45 Já nechci řešit nic za něj.Vím u jaký pojišťovny je,ale nevim č.ú.ale možná by se to dalo zjistit.Zjistit si tel.a zavolat tam,ale nejsem si jistá že mi něco řeknou po tel.a navíc když nejsme manželé :nevim: Já nevim,ale neni ostuda zakopnout,ale nezvednout se a zůstat ležet,ne?On si totž naivně myslí,že mu ty penále odpustěj

• Citovat
  • Upravit
8911
24.4.12 22:27
@Anonymní píše:
On už má ušetřených 30 tis.z tý práce co teď dělá,nikde si to neulejvá-schoval si je ke mě.Nevim proč tam hned nejede,asi proto že je blbej :pocitac: Ale možná se bojí aby ho ten chlap co pro něj dělá nevyhodil,musí tam bejt každej den nastoupenej a nevim jestli a kdy mu dá volno :nevim:

Ježiši co toto je za logiku? To se před spaním zase vytočím, že jsem to otvírala…

Říká ti něco bezhotovostní převod? A že se dá s úřady komunikovat i jinak než osobně? Třeba telefonicky, mailem či doporučeným dopisem? Když tak nutně musí být každý pracovní den v práci…

Já zásadně na úřady stoupnout si do fronty nechodím. I rodičák na druhé dítě jsem si vyřídila dopisem a pak mi jednou volali. Ani nos jsem tam nestrčila!

To jsou všechno fakt jen výmluvy, výmluvy, výmluvy… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
24.4.12 22:36
@Anonymní píše:
@bambule45 Já nechci řešit nic za něj.Vím u jaký pojišťovny je,ale nevim č.ú.ale možná by se to dalo zjistit.Zjistit si tel.a zavolat tam,ale nejsem si jistá že mi něco řeknou po tel.a navíc když nejsme manželé :nevim: Já nevim,ale neni ostuda zakopnout,ale nezvednout se a zůstat ležet,ne?On si totž naivně myslí,že mu ty penále odpustěj

Ano, zvednout se, ale zatím (dle tvých reakcí) jej zvedáš (nebo chceš zvednout) jen ty sama!!! Takže máš dvě možnosti - buď to budeš řešit za něj (což jsi stejně tou půjčkou chtěla udělat) nebo jej k tomu dokopat.
A je fakt, že už měl dávno začít jednat a nečekat na nějakých 20 litrů, co jim tam chce plácnout na odiv na stůl. Co čeká, že se budou tvářit? Samozřejmě si je vezmou, ale už to bude podezřelé, že nezaměstnaný, nemá na splátky a nese jim 20 talířů?!?!? To nemá logiku. A penále + úroky (to jsou dvě různé věci) mu narůstají DENNĚ!!!
A na tvém místě bych si pro něj půjčku nebrala!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
24.4.12 22:36
@Lizbeth píše:
zakladatelko - myslela jsem ,že nikdy nezapomeneš, co hnusného ti řekl a žes ho vykopla..ale né, tys ho vzala zpět..Každému co jeho jest.
:roll: :zed: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
24.4.12 22:38
@Anonymní píše:

Zdravotní pojišťovny mají na svých stránkách uvedené bankovní spojení pro placení pojistného nebo penále… stačí se jen podívat… a penále mu jen tak neodpustí, když nevidí snahu komunikovat a řešit svou situaci… to jsou pořád výmluvy…
SSZ mají na svých stránkách uvedeny bankovní spojení pro úhrady pojistného…
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
24.4.12 22:39
@bambule45 píše:
Ano, zvednout se, ale zatím (dle tvých reakcí) jej zvedáš (nebo chceš zvednout) jen ty sama!!! Takže máš dvě možnosti - buď to budeš řešit za něj (což jsi stejně tou půjčkou chtěla udělat) nebo jej k tomu dokopat.
A je fakt, že už měl dávno začít jednat a nečekat na nějakých 20 litrů, co jim tam chce plácnout na odiv na stůl. Co čeká, že se budou tvářit? Samozřejmě si je vezmou, ale už to bude podezřelé, že nezaměstnaný, nemá na splátky a nese jim 20 talířů?!?!? To nemá logiku. A penále + úroky (to jsou dvě různé věci) mu narůstají DENNĚ!!!
A na tvém místě bych si pro něj půjčku nebrala!!! :cert:

Chce tam jet, až našetří dvacet litrů, ale podle zakladatelky u ní má už uloženo třicet… nějak tomu nerozumím nebo neumím počítat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
24.4.12 22:44
@Regina Hero píše:
Chce tam jet, až našetří dvacet litrů, ale podle zakladatelky u ní má už uloženo třicet… nějak tomu nerozumím nebo neumím počítat :jazyk:

Vidíš, to mi nedošlo… :potlesk:
Ale asi si ani jeden neuvědomuje, že jim tam každým dnem naskakuje penále a úroky. Tohle fakt nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.4.12 22:45
@Regina Hero píše:
Chce tam jet, až našetří dvacet litrů, ale podle zakladatelky u ní má už uloženo třicet… nějak tomu nerozumím nebo neumím počítat :jazyk:
šetří ještě 10 litrů - jelikož chce plácnout 20 na zdravotní a 20 na sociální. Takový on je BOREC!!! A já se tady směju :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 22:45

On když už tam pojede,tak ne jen na zdr.poj.ale chce to vzít i se sociálkou.Tak to mu ještě deset tisíc chybí,ne? :mrgreen: No jo,je to exot.Hned na něj naběhnu ať to řeší.Taky mi došlo,že to oddaluje :zed: Zase jako nejsem jeho matka a nechci nad ním stát jako policajt,ale když to bude nutný :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 22:47

Jo a jinak teda nevim,ale on nemá ani odhlášenej žl :zed: Ale peníze mu dávaj na ruku,bez faktury :think:

• Citovat
  • Upravit
13141
24.4.12 22:47
@Anonymní píše:
On když už tam pojede,tak ne jen na zdr.poj.ale chce to vzít i se sociálkou.Tak to mu ještě deset tisíc chybí,ne? :mrgreen: No jo,je to exot.Hned na něj naběhnu ať to řeší.Taky mi došlo,že to oddaluje :zed: Zase jako nejsem jeho matka a nechci nad ním stát jako policajt,ale když to bude nutný :nevim:

No vzhledem k tomu, co tady čtu, tak máš dvě možnosti, jak se tohohle dluhu zbavit. 1) stát nad ním jako policajt a dohlédnout, aby s tím konečně začal něco dělat

1. vykašlat se na něj - tím zmizne i ten jeho dluh :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.4.12 22:48
@Anonymní píše:
Jo a jinak teda nevim,ale on nemá ani odhlášenej žl :zed: Ale peníze mu dávaj na ruku,bez faktury :think:
ŽL by si měl snad pozastavit ne? Jinak by tam měli být nějaké další odvody. Moc se v tom nevyznám, ale ségra si ho pozastavila právě proto, aby nemusela nic platit, když na ŽL nic nevydělává

Příspěvek upraven 24.04.12 v 22:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
24.4.12 22:48
@Anonymní píše:
On když už tam pojede,tak ne jen na zdr.poj.ale chce to vzít i se sociálkou.Tak to mu ještě deset tisíc chybí,ne? :mrgreen: No jo,je to exot.Hned na něj naběhnu ať to řeší.Taky mi došlo,že to oddaluje :zed: Zase jako nejsem jeho matka a nechci nad ním stát jako policajt,ale když to bude nutný :nevim:

Ale zadlužit se kvůli němu jo ..Jo ? hele jakej je nezměníš tak bud si ho holt naučíš v otázce peněz že to bude po tvým, nebo se z toho nevybabráte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí