Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Karcool píše:
Ja jen ziram jak jste nektere klidne… byly byste kdyby se jednalo o vase dite?
Třeba ne, ale kdybych nebyla klidná, tak valím na pohotovost a nezakládám diskuze ![]()
Já byt zakladatelkou asi bych raději zajela na pohotovost nechtěla bych tedy nic podcenit. Ale její dítě neznám, nevím jestli uz třeba někdy ze spaní brecelo apod. Ona sama musí nejlépe vědět jak a na co reaguje… ![]()
Podle toho co napsala bych místo toho, abych doma brecela a histercila na tu pohotovost jela. Zakladatelka by byla alespoň v klidu ![]()
@Karcool : vis proč jsou klidne? Maji zkušenosti. Já kdybych mela jet s každou bouli malého na čele ( jednou roh dveří, jednou stůl, jednou pokojová stěna atd ), tak před pohotovosti stanuju. Proste musíš vyhodnotit situaci a jakbse chová dítě a podle toho jednat.
@Karcool píše:
No, asi ne…asi bych se jala popadnout batole do zubů a jela na pohotovost…a nevysedávala na epipi a nezakládala diskuze typu: Mé dítě bylo bouchnuto do hlavy…měla jste to některá taky?
Co čeká…??? Když jí tu někdo napíše, že jeho dítě taky někdo bouchl dveřma a přežilo/nepřežilo tak je to STEJNÝ případ jako její…??? Asi ne…jako rentgenové oči tu nikdo nemá… ![]()
Moje dítě spadlo ze schodů na chalupě…ze 3 metrů na dlažbu…fakt by mě nenapadlo psát na web…jeli jsme do nemocnice.
@Karcool píše:
Odchovavam uz tretiho kamikadze, jo, byla bych klidna. Paniku bych zacla sirit, kdyby mi dite neslo probudit, kdyby zvracelo, motalo se, padalo do strany ci neutisitelne rvalo.
@dendule4 píše:
jo bylamoje spadla v roce na hlavu, jak jsem psala tak to fakt nebylo jednou
měla tam bouli a tím celá hrůza skončila…máš dítě? kolik mu je? Když byla dcerka mimino, tak jsem taky nechápala, jak někdo může zůstat v klidu, když dítě spadne na hlavu, dnes už to docela chápu, já bych na té pohotovosti byla 3×týdně
synovi jsou dva a nikdy se neuhodil tak ze bych na nem pak pozorovala zmeny, co dcerka a oci? doufam, ze vse ok, cetla jsem to vcera pred spanim
@Lambdada píše:
@sissi79 Dnes mam radivou.
@SIMONA1234 Je asi zvykla, chuderka
@myskalucka píše:
@Karcool : vis proč jsou klidne? Maji zkušenosti. Já kdybych mela jet s každou bouli malého na čele ( jednou roh dveří, jednou stůl, jednou pokojová stěna atd ), tak před pohotovosti stanuju. Proste musíš vyhodnotit situaci a jakbse chová dítě a podle toho jednat.
prave, kdyby se ji dite budilo placem bezne tak se nad tim snad nepozastavi
@SIMONA1234 píše:že bych se jí tam taky mrkla…??? Možná bude mít radost…
Mrkni, ja tam byla sveho casu porad. Asi me mela za stihacku ![]()
@Karcool
Já mám zkušenost několikrát a na tu pohotovost jsem jela, HNED. Ale asi bych nebudila dítě a nejezdila v noci nikam.
@Lambdada píše:
Ja ne. Ja vzdy v techto pripadech jednala realne a nezakladala plactiva temata na emiminu, ktera jsou ku hnedemu nevonavemu nicemu.Příspěvek upraven 02.01.15 v 22:15
@Karcool píše:
synovi jsou dva a nikdy se neuhodil tak ze bych na nem pak pozorovala zmeny, co dcerka a oci? doufam, ze vse ok, cetla jsem to vcera pred spanim
fakt se nikdy nepraštil do hlavy? to máš asi klidné dítě, moje je hyperaktiv, boulí už měla nepočítaně ![]()
Dnes jsem psala, dostala Ophtalmoseptonex a tím to haslo, pediatr mě dokonce málem obvinil z vymýšlení si, prý mi dvouletá určitě nedokáže říct, že jí bolí oči ![]()