Úder do hlavy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
pavlats
2.1.15 22:49

@SIMONA1234 Tam máš na vybitý baterie kontrolku. :D

• Citovat
  • Upravit
7346
2.1.15 22:50
@Lambdada píše:
Ono to signalizuje setsakra dopredu, ze bude bterka kaput ;-)

Hele, stejně bych vyšilovala…já ano…já bych to doma mít nemohla…já se znám. :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.1.15 22:51
@pavlats píše:
@SIMONA1234 Tam máš na vybitý baterie kontrolku. :D

Kontrolka je určitě ROZBITÁ… 8o 8o 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina321
2.1.15 23:00

@Pipka dwvidek
My takhle šíleli před měsícem. Malý spadl a praštil se do hlavy o kovový rám postele. Okamžitě boule, nebyl k utišení. Tak jsme jeli. Jo synovi bylo 11 měsíců. Nejenže nás nechali hodinu a půl čekat mezi ostatními úrazy- 10 večer, nedělali ani Rtg, doktor ho prohlédl, řekl že pokud nezvracel a neztratil vědomí tak ok, že Rtg je moc velká zátěž pro takového prcka, že pozorovat, budit v noci co dvě hodiny do plného vědomí a kdyby se něco nezdálo tak znovu přijet. Musíš vědět ty co se stalo a jak to vypadalo. Za to že tam pojedeš nic nedáš ale myslím že vás pošlou domů s tím samým co nás nebo podobným.

• Citovat
  • Upravit
Poison Eve
2.1.15 23:10

@Martina321 Velmi individualni. U nas razi primar chirurgie nazor, ze do hlavy diteti nikdo nevidi a moderni rentgeny jsou mnohem mensi zlo, nez teoreticky zanedbany uraz hlavy.

• Citovat
  • Upravit
5532
2.1.15 23:15

Omlouvám se, jestli se pletu, ale přijde mi to, že se o prázdninách někdo nudí :think:. Už jen to, že kvůli tomu zakládám profil se „zvláštní“ přezdívkou, Davídek má dnes narozeniny (tedy, pokud je to pravda, tak je mi ho fakt líto - Vánoce, svátek i narozky v jednom týdnu, asi rodičům jednou poděkuje :think:) No, možná jsem opravdu zbytečně moc podezíravá.
Ale mně když se roční klouček kdysi uhodil do hlavičky, tak jsem neřešila diskuzi na netu, okamžitě jsem ho čapla a letěla k doktorovi.
Jako ano, prťata jsou gumová, většinou z toho nic není. Ale nikdo tomu dítěti do hlavy nevidí. Může tam být hematom, krvácení, cokoli. Pokud se drobek neklidně budí, pláče, může tam být nějaký problém. A to bych opravdu nebyla v klidu. Pokud není odvoz, což nevěřím, že je celá vesnice pod vlivem :think:, tak bych volala záchranku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.15 23:44
@tterka píše:
Omlouvám se, jestli se pletu, ale přijde mi to, že se o prázdninách někdo nudí :think:. Už jen to, že kvůli tomu zakládám profil se „zvláštní“ přezdívkou, Davídek má dnes narozeniny (tedy, pokud je to pravda, tak je mi ho fakt líto - Vánoce, svátek i narozky v jednom týdnu, asi rodičům jednou poděkuje :think:) No, možná jsem opravdu zbytečně moc podezíravá.
Ale mně když se roční klouček kdysi uhodil do hlavičky, tak jsem neřešila diskuzi na netu, okamžitě jsem ho čapla a letěla k doktorovi.
Jako ano, prťata jsou gumová, většinou z toho nic není. Ale nikdo tomu dítěti do hlavy nevidí. Může tam být hematom, krvácení, cokoli. Pokud se drobek neklidně budí, pláče, může tam být nějaký problém. A to bych opravdu nebyla v klidu. Pokud není odvoz, což nevěřím, že je celá vesnice pod vlivem :think:, tak bych volala záchranku.
@tterka píše:
Mě úplně jedno.co ty si myslíš nebo nemyslis a už vůbec mi je u prdele co jsi udělala ty…Nemám nahodou. lítat po vesnici ťukat na dveře a ptát se jestli mě neovezou do nemocnice do který jsem volala a řekli mi, že kluka mám hlídat a když teprv začne zvracet tak mám volat sanitku protože kvůli tomu, že se mi něco nezdá tak. Nebudou platit výjezd stačí paní chytrá a nejlepší marko :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.15 23:46
@Pipka dwvidek píše:
Mě úplně jedno.co ty si myslíš nebo nemyslis a už vůbec mi je u prdele co jsi udělala ty…Nemám nahodou. lítat po vesnici ťukat na dveře a ptát se jestli mě neovezou do nemocnice do který jsem volala a řekli mi, že kluka mám hlídat a když teprv začne zvracet tak mám volat sanitku protože kvůli tomu, že se mi něco nezdá tak. Nebudou platit výjezd stačí paní chytrá a nejlepší matko :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina321
2.1.15 23:55

@Lambdada
Určitě individuální. Je to doktor od doktora. Když jsem volala na dětskou ambulanci tak MUDr. ať okamžitě jedeme na urazovku a tam doktor úplně v klidu. Jak říkám, my radci jeli. Nikdy bych si neodpustila kdyby se mu něco stalo. Ale náš fakt hodně plakal a nebyl k utiseni. Pokud by si ještě hodinu a půl normálně hrál, byla bych nejspíš v klidu. Ale je to každého zodpovědnost. My u toho nebyly.

• Citovat
  • Upravit
11439
3.1.15 00:37
@SIMONA1234 píše:
Ježiš ta tam bude mít průvan… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já bych řekla, že Pudloslava je jediná uživatelka e-mimina, která přesně ví, komu se doma zrovna praštilo dítě do hlavy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
3.1.15 02:12

Ještě bych si dovolila poznámku k tomu nočnímu kontrolování. Já své cácorky po úderu do kebule (když jsme zrovna nejeli na pohotovost) budila každé dvě hodiny. Ale ne (jak tu někdo radil) do úplného vědomí. Vždy jsem je pohladila a promluvila a stačilo mi, když se zavrtěly nebo něco zavrněly. Tím jsem věděla, že reagují a tím pádem nejsou v bezvědomí. Upřímně si nedovedu představit takovému prckovi v noci nabízet hračky a vyhodnocovat, jak na ně reaguje. Dle mého názoru by takto reagoval blbě každý.

• Citovat
  • Upravit
3487
3.1.15 08:05
@Pipka dwvidek píše:
Úvodní příspěvek jak cukrkandl a tento jak poslední holka z E55 :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
3.1.15 08:57
@Terina89 píše: Úvodní příspěvek jak cukrkandl a tento jak poslední holka z E55 :mrgreen: :mrgreen:

Vzdyt tam slavi… po panacku je i z princezny sem tam zumpa :-D

• Citovat
  • Upravit
3487
3.1.15 09:03
@Lambdada píše:
Vzdyt tam slavi… po panacku je i z princezny sem tam zumpa :-D

Nebo naopak :mrgreen: I z žumpy se po panáku může stát princezna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
3.1.15 11:41
@Pipka dwvidek píše:
Mě úplně jedno.co ty si myslíš nebo nemyslis a už vůbec mi je u prdele co jsi udělala ty…Nemám nahodou. lítat po vesnici ťukat na dveře a ptát se jestli mě neovezou do nemocnice do který jsem volala a řekli mi, že kluka mám hlídat a když teprv začne zvracet tak mám volat sanitku protože kvůli tomu, že se mi něco nezdá tak. Nebudou platit výjezd stačí paní chytrá a nejlepší matko

Milá zlatá, jsi sprostá jako dlaždič, nenapsala jsem ti nic špatného, jen dojem. A ne, nejsem ani paní chytrá, ani nejlepší matka ;)

Ovšem dost si protiřečíš, protože v jiných příspěvcích píšeš, že:
Kdybych měla jak na pohotovosti jsem dávno…bohužel vesnice, lidí opilí a záchranku volat? myslím, že by nepřijeli :mavam:

A v dalším:
neberu nic na lehkou váhu..chtěla jsem jet na pohotovost hned bohužel nikdo nebyl schopný…snad bude vše OK…hlavně doktoři ti tolikrát ani neporadej jako zkušené mamky…

Takže soudím, že ze vzteku ze mě uděláš blbce (což je mi úplně fuk :lol: ), a na obranu píšeš, že jsi do nemocnice volala, čímž jsi popřela svůj předchozí příspěvek.
Samozřejmě, matky na emiminu mají více zkušeností než doktoři, a také mají asi křišťálovou kouli místo rentgenu a dokáží ti dítě zkontrolovat na dálku :think:
A znovu opakuji, nejsem dokonalá matka, ale pokud mám dítě po úrazu hlavy, a nemám možnost odvozu do nemocnice, tak beru telefon a obvolám sousedy, nebo volám záchranku. Hlava není žádná legrace.
Ale očividně tou dokonalou matkou budeš ty, jelikož seřveš svou „nešikovnou mamku a nikdy jí to neodpustíš“. Tobě se tohle totiž nikdy nestane. Nikdy ti dítě neupadne, nikdy se nezraní :zed:
Já klidně přiznám, že se mi děti zranily několikrát a čím více jsem je hlídala, tím to bylo horší. Ale kdykoli jsem měla podezření na něco vážného, na tu pohotovost jsem s nimi jela. A po nocích je pravidelně budila a byla na nervy. A ano, asi 2× jsem na emimino ve stresu, že se dětem něco stalo. Ale až poté, co jsem se vrátila od doktora.

Příspěvek upraven 03.01.15 v 12:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák