Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bylo něco zajímavého teď v posledních dvou dílech? Nestíhala jsem teď, tak jen jestli má smysl to dokoukávat ![]()
@NinPe11 píše: Více
Včera jsem to viděla jen tak na jedno oko, ale Soňa tam snad ani nebyla. Tak nic zajímavého 😃
@Pdoctor píše: Více
Tak to ani nema smysl dokoukavat
počkám si až na Sonu
@NinPe11 Maminka od „spíme na zemi klidně“ měla úraz na kole a je v Liberci v nemocnici v umělém spánku a po operaci. Přišlo mi fajn, jak to celá rodina hezky zvládla a vzájemně si pomohla.
Peška pustí (nebo pustili už? ) domů. Anežka se vyspí s Markem. Ve škole tuším nic..
Ten otec od dvojčat se zřejmě prokecl před synem, že ředitelka lítá v průšvihu a ten se pochlubil své partičce ve třídě - tak uvidíme jaký to bude mít vliv na situaci… Jo a Kaštan bude dělat školníka, protože tam je školní byt, to mi přijde dost mimo na to jak nerudný umí být. Ale Soňa ho přijala.
@Snopy123 píše: Více
děkuju za výcuc
dokoukávat zpětně už nebudu pustím si dneska už nový díl ![]()
Noo, zas na druhou stranu a tim kastanem, přes něj by inspekce neprošla
a pešek byl tenkrát přesně takovej ![]()
@a12 píše: Více
Taky jsem si vzpomněla na Peška, jak posílal děti přezout
je pravda, že přes Kaštana by Hádková neprošla. Takže obchod zavře… nevíš co bude místo něj?
@NinPe11 Myslím, že to nebylo řečeno. Zatím hlasovali občané, ale měli by nějak vypsat nějaký to výběrové řízení ne (nebo o tom tak mluvil starosta).
jj musí vyvěsit záměr pronájmu majetku.
Ono to stejně většinou bývá domluvený dopředu a ten záměr se vyvěšuje jen proto, že je to zákonná povinnost.
Tohle bude v dnešním díle…včera se Anežka s Markem nevyspala…ani Kaštan u ředitelky myslím nebyl…ale díky za shrnutí já to dnes nestíhám…jen ukázky sem videla
Kde myslíte že bude bydlet Adriana s Kklárkou až se vrátí?
Mě napadlo, jestli nepůjde Pešek s Amálkou do nějakého pečovateláku a Adriana že by mohla bydlet po nich ![]()