Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65081
6.8.25 12:24

@malákráličice tak u Lexy to bylo hodne i o tom, ze tu byla maminka toho původního. A ta pak psala, ze ho vymenili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
6.8.25 12:31

Uplne prvni Adriana mi nebyla sympatická (Kadlčková) byla afektovana a neherecka. Ale ta vymena Adrian teď mi prijde uhozena, úplně jiné typy, fakt neco jak tenkrát tmavá Brodská s blondynou Žilkovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39577
6.8.25 12:36
@Brita83 píše: Více

Viď? A ta první Adriana taky byla blondýna, ale tato „přeměna v Sandru“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
6.8.25 12:43

No taky čumím. 8o Sandra mi jako úplně nevadí, i když je pravda, že na to že už v ničem dlouho nehrála, tak se o ní pořád píše. (Asi právě proto :) ) Ale na Adrianu se vůbec nehodí. Vůbec si neumím představit, jak bude komunikovat s Ediem, Peškem, tátou, Amalkou. S tátou budou spíš vypadat jako milenci. :nevim: Přesně, taky jsem si vzpomněla na tu výměnu Brodské s Žilkovou. A i Skyler mi lezla na nervy. Člověk je prostě zvyklý na nějaké vystupování, nějaké pocity, emoce a pak přijde někdo úplně jiný. :roll: Asi to tam směřovali, že Adriana zůstane v Austrálii a pak…zavolala Sandra. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
6.8.25 12:49
@malákráličice píše: Více

No právě.. Když přijde po dlouhý době ve stejný roli jiná herečka, naštve tě to, člověk se třeba pri navratu i těší na tu původní, kadlckovou člověk od ty role už nikdy neviděl :P ale tak nějak to není tak hrozný, jako když se vymění skoro ze dne na den ještě takovým hrozným způsobem :nevim: kdyby z ty austrálie hned přijela jina, podobná teda, adriana, tak to asi divak skouskne lip, než tohle. A upřímně se na to fakr netěším :? Ani to nevypadá, že by to mělo být příjemná linka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148463
6.8.25 12:51
@Sára2020 píše: Více

Vidíš, Skyler byla taky vyměněná. To jsem nějak zapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
6.8.25 12:51

No jo, skyler vlastně taky :mrgreen: no to bylo hrozny :mrgreen:
A jinak to je přesný.. Taky mám pocit, že adriana uz tam být nemela kvůli novakovy to přehodnotili :roll: není jeji manžel nakej reziser, scenarista, nebo neco podobnyho? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
6.8.25 13:01

Taky nejsem nadšená, ale zvyknem si. Adriany linka teď bude asi dost zajímavá, prý bude prudit a vystěhovávat nájemníky, takže uklidit jí do Austrálie by byla škoda. A Nováková byla zrovna k mání no. Šárku si jako velkou prudičku neumím představit, za to Sandře to půjde jedna báseň. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
6.8.25 13:01

Jinak ona taky tvrdí, ze i tak musela projít normálně castingem, ale pokud na něm nebyla jen ona, tak fakt nevěřím, že ona byla nejvhodnější kandidátka na tuhle roli.. Fakt bych chtěla vidět ty ostatní holky, nevěřím, že tam nebyla naka typově stejná a šikovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21307
6.8.25 13:17
@Mirčulka píše: Více

Pokud vystehuje Klimovic, bude to má oblíbená linka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
6.8.25 19:42
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
6.8.25 21:12
@malákráličice

Tak to sedlo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
6.8.25 21:13
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
6.8.25 23:09
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
7.8.25 19:32

Tak to je zklamání, nic proti Sandře nemám, ale aby měnili jednu postavu (herečku) už potřetí, to už je trapný :roll: Pak to zkusí za čas ještě s někým a dalším a já na Ulici se vykašlu :cert: Čekala jsem nějakou postavu třeba Andreu od Edy (teď nevím jestli se tam někdy zjevila) nebo nějaká učitelka atd.by to mohla být. A ona to je „nová“ Adriana :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí