Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty jo…ta Sandra Novakova je takova…prkenna, ja ji ty dialogy neverim…a to ji jako herecky mam docela rada. Navic je manualne velice zrucna a rada kutí. Ale ty jo, zatim mi v Ulici nesedi. Zatim…
Za to Michal(ka) by zaslouzil
jak malej ratlik si vyskakuje…to jeho coooozeee? To prece nemuze… ![]()
A jako parta pubertaku resi vystehovani a Klimovi si klido pido hoví v Libverde 🤦
Anezka a transparenty..
nene, vypinam. Chtela jsem dat Ulici sanci, ale to je vetsi a vetsi hovadina
Ja teda nechápu ty scény Klárky ohledně blanky.. Vždyť byl Evžen i s blankou v Austrálii, ne? Normálně ji zná ![]()
@a12 píše: Více
Teď to píše asi někdo, kdo poslední sezóny asi vůbec neviděl.
Na novou Adrianu si zatím nedokážu zvyknout.
Je úplně jiná, arogantní, kousavá, nepříjemná. I když se usmívá nebo se snaží být milá, cítím z ní nějakou faleš…
@Uličnice85 píše: Více
Má plastickej umělej ksicht, proto jí nevěříš ani dobrý den.
@ibis píše: Více
Všimla jsem si toho u scény, kde mluví ve dveřích s Anezkou. Viděla jsem tu scénu na facebooku, takže zblízka. A ten obličej se ji opravdu ani nehne. Nakonci se jí podařilo zvednout asi o milimetr obočí. To bylo vše. ![]()
@malákráličice píše: Více
Já si toho všimla hned. Nemá ani vrásku, strašný
Ona teda nikdy neuměla hrát, ale tahle role je fakt umělá ![]()
Tak tohle jsme o (původně plavovlasé) Sandře asi netušili/y.
@Žirafa 69 píše: Více
Myslim, že tam nic moc, co jsme netušili není, spíš mě zaráží, že tam není ten její druhej bratr ![]()
A tohle se už zapomnělo, jeden z vrahů je Štěpán N. je Sandřin bratr. Kdysi to to hodně probíralo.
https://www.idnes.cz/…a-zpravy_rsr
@a12 píše: Více
Třeba o té nemoci jsem nikde nečetla, nebo si aspoň teď nevzpomínám.
Ty transparenty a rádoby kampaň na sociálních sítích byly fakt ubohé. Všichni by se jim leda tak vysmáli, vždyť Adriana je 100% v právu. Copak je její vina ze Klímovi řešili, jestli maji nechat bydlet sami 1 nebo 2 děti, misto toho, aby si vyžádáli podepsání smlouvy co nejdřív? Adriana ten byt mohla slibit komukoliv, Že ho chtěla pro sebe jakožto svobodnou matku s malou dcerou, než pro bandu rozmazlených puberťáků, kterým všechno platí rodiče, by nikoho nezajímalo.
Jediné, co by si mohli vyžádat, je prodloužení lhůty na vystěhování.
A Anežka, taková ultra ekoložka a světice, nemá problém s tím podporovat svého přítele v kouření? Jediný problém je jak velkou plochu zabere pěstování tabáku? Znečišťování prostředí a šíření nebezpečných látek ji nijak nešéfuje, co?
Občas si říkám, ze kdyz hippie Dejdar léčil paralyzu nohou hypnozou, ze to vlastně tak ujeté ani nebylo.