Ulice :-)

• Fotoalbum (1301)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
449
29.8.25 18:41

Ty jo…ta Sandra Novakova je takova…prkenna, ja ji ty dialogy neverim…a to ji jako herecky mam docela rada. Navic je manualne velice zrucna a rada kutí. Ale ty jo, zatim mi v Ulici nesedi. Zatim…

Za to Michal(ka) by zaslouzil :roll: jak malej ratlik si vyskakuje…to jeho coooozeee? To prece nemuze… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
29.8.25 18:42

A jako parta pubertaku resi vystehovani a Klimovi si klido pido hoví v Libverde 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
29.8.25 18:44

Anezka a transparenty.. :zed: :zed: :zed: nene, vypinam. Chtela jsem dat Ulici sanci, ale to je vetsi a vetsi hovadina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61024
29.8.25 20:09

Ja teda nechápu ty scény Klárky ohledně blanky.. Vždyť byl Evžen i s blankou v Austrálii, ne? Normálně ji zná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
29.8.25 20:20
@a12 píše: Více

Teď to píše asi někdo, kdo poslední sezóny asi vůbec neviděl.

Na novou Adrianu si zatím nedokážu zvyknout. :nevim: Je úplně jiná, arogantní, kousavá, nepříjemná. I když se usmívá nebo se snaží být milá, cítím z ní nějakou faleš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
29.8.25 21:34
@Uličnice85 píše: Více

Má plastickej umělej ksicht, proto jí nevěříš ani dobrý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21269
29.8.25 22:22
@ibis píše: Více

Všimla jsem si toho u scény, kde mluví ve dveřích s Anezkou. Viděla jsem tu scénu na facebooku, takže zblízka. A ten obličej se ji opravdu ani nehne. Nakonci se jí podařilo zvednout asi o milimetr obočí. To bylo vše. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
29.8.25 22:32
@malákráličice píše: Více

Já si toho všimla hned. Nemá ani vrásku, strašný :roll: Ona teda nikdy neuměla hrát, ale tahle role je fakt umělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39542
29.8.25 23:43

Tak tohle jsme o (původně plavovlasé) Sandře asi netušili/y.

https://www.krajskelisty.cz/…se-mluvi.htm#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8633
29.8.25 23:47

Proč proboha tomu nebohému dítěti říkají Esťa? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61024
30.8.25 00:35
@Žirafa 69 píše: Více

Myslim, že tam nic moc, co jsme netušili není, spíš mě zaráží, že tam není ten její druhej bratr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19246
30.8.25 06:51

A tohle se už zapomnělo, jeden z vrahů je Štěpán N. je Sandřin bratr. Kdysi to to hodně probíralo.
 https://www.idnes.cz/…a-zpravy_rsr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65044
30.8.25 07:17
@Dixies píše: Více

To někde psali, že je to její bratr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39542
30.8.25 08:15
@a12 píše: Více

Třeba o té nemoci jsem nikde nečetla, nebo si aspoň teď nevzpomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.8.25 09:48

Ty transparenty a rádoby kampaň na sociálních sítích byly fakt ubohé. Všichni by se jim leda tak vysmáli, vždyť Adriana je 100% v právu. Copak je její vina ze Klímovi řešili, jestli maji nechat bydlet sami 1 nebo 2 děti, misto toho, aby si vyžádáli podepsání smlouvy co nejdřív? Adriana ten byt mohla slibit komukoliv, Že ho chtěla pro sebe jakožto svobodnou matku s malou dcerou, než pro bandu rozmazlených puberťáků, kterým všechno platí rodiče, by nikoho nezajímalo.
Jediné, co by si mohli vyžádat, je prodloužení lhůty na vystěhování.

A Anežka, taková ultra ekoložka a světice, nemá problém s tím podporovat svého přítele v kouření? Jediný problém je jak velkou plochu zabere pěstování tabáku? Znečišťování prostředí a šíření nebezpečných látek ji nijak nešéfuje, co?

Občas si říkám, ze kdyz hippie Dejdar léčil paralyzu nohou hypnozou, ze to vlastně tak ujeté ani nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí