Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Taktinevím píše: Více
To je pravda, ale Šimon mi ted přijde aspoň takovej rozumnej, narozdíl od Koldy.
Tak možná proto mi k ní pasuje lip.
@Taktinevím píše: Více
To neznám, musím se mrknout. Kde to dávají prosím?
@Pripalenapanev píše: Více
Me adri stale nebaví
rozhovor s amalkou o tom, jak ji prokop chce určitě dostat do postele mi přišel divnej.
@Sára2020 píše: Více
Teď asi nikde, možná jsou v archívu ČT.
@a12 píše: Více
Joo ona je tak namyšlená… A pořád tak jako ironicky s každým mluví…
@Sára2020 píše: Více
na ivysílání. Hodně sledovaný a úspěšný krimi seriál. Podle skutečných krimi případů, skutečná policejní práce.
Salon tedy už nebude? Co bude místo něj? Linka Gábiny, Veroniky, Jitky je tedy ukončena? Já jsem vůbec neviděla díl, kde zaznělo, že Gábina končí, jen jsem potom četla na Seznamu, že Krejčíková v Ulici skončila, já jsem totiž v červnu a na začátku této sezony některé díly neviděla.
@Klopotkova píše: Více
Ono to tam nezaznelo. Dostala nakou nabídku z Německa, tuším na rok, ale s tím, že nevím pátek-neděle asi, bude doma.. V minulý sezóně tam takhle ještě byla a teď prostě tak nejak vysumela a dál se to neřeší. Mimino taky tak nějak odlozili, původně se teda dohodli, nebo ona to chtěla, ze by hledali dál, tu práci vzala ještě když tam byla leichtova s tim, ze by případně byla v podstatě zpátky až by se narodilo.
Bože ta Linda
jako nic proti, ale nakluse si k Báře a vyletí na Tomáše, že jestli si na ní chodí k Báře stěžovat? A ona k ní teda proč šla?
a ten herecký výkon při té hádce
ta přehrávala…
@Letee píše: Více
Linda s Tomášem, pak byl Prokop nepříjemný na Adrianu, Magda a rozepře s domečkem a hypotékou, Martina a mladý Hložánek. Asi nevěděli co vymyslet, tak udělali erupci na slunci aneb dohadují se skoro všichni ![]()
@Paní Kudrnatá píše: Více
A to teda jo, dohadují se všichni…no a jako Dvořák s Magdou to bude mít složité, je teda fakt že spolu nejsou ani rok, teprve první Vánoce spolu budou trávit, nedávno se stěhovali a on hned domek a hypotéku…ale nicméně zase čemu se Magda diví, dyt hypotéky se dnes běžně berou na 20 let…i kdyby chtěli koupit v Praze větší byt budou asi potřebovat hypotéku…
@Letee píše: Více
A to mohla být hypotéka klidně na 30 let
ale víme jaká Magda je, bojí se závazků a neumí je vykomunikovat s partnerem, ale kamarádům to vysvětlit umí. To už tady bylo. ![]()
No, a jsem zvědavá jak to dopadne s vozíčkářem a tou novou postavou co tam je v království.