Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
Jo ten Pavel ten covid syndrom, ale on nebýt Bary tak by to snad ani nezačal vyřizovat…
Anča byla v bistru u Venduly a sama chtěla jít do toho domova a tam to skončilo, že pro ni neměli práci i z toho bytu jejich se musela odstěhovat, takže Bára ji vlastně umožnila práci a věděla do čeho jde Andula a teď zas tohle vymyslí…toho Lumíra si nějak nepamatuju co se mezi nimi tehdy odehrálo…
@Paní Kudrnatá píše: Více
No tam právě v tom domově pro ni neměli práci i se z jejich bydlení musela odstěhovat…a jak s ní Lumír vyběhl?
@Letee možná si to jen špatně pamatuju, ale mám dojem, že tam nějak v té pekárně propouštěli a pak si tam Vendula dělala bistro..
ale jak říkám, možná si to pamatuju špatně.
To bylo myslím trošku jinak
Anča v tom Bistru dělala vedoucí, ale Lumír ji vyšoupl a předal bistro Vendule. Snad si to pamatuju dobře.
No z pekařství je určitě nějak vyhodili
@Dixies píše: Více
Bistro od začátku měla Vendula myslím…a Anča tam dělala a sama chtěla do toho Domova… A nesnižovala nějak počet zaměstnanců v tom Bistru jak tam tehdy ta hygiena chodila, že snad toho potkana tam měli…ale nevím teda…nějakou potyčku Anča s Lumírem měla, ale teda nevím jakou…
@Letee píše: Více
No podle mě jak se narodila vendule ta holčička, tak tomu sefovala Anča, vendula ji tam furt kontrolovala, po nocích dochucovala polivky:-P a pak se hodně rychle vrátila a Anča házela ty jeji ksichty ![]()
Jako určitě ji nějak vysoupli, pak se ji Lumír hrozně omlouval, ale to asi bylo ještě před bistrem, ne?
tam to bylo takový Divný, mám pocit, že jsme tu tenkrát řešili i Odstupny.. Jestli ho vůbec dostala..
@a12 píše: Více
Jojo ano ta Vendula jak to chodila dochucovat jo a Andule se to nelíbilo…to si právě pamatuju, že ten Lumír se jí omlouval a nevím právě za co ![]()
Tak moje paměť v tomto je opravdu mizerná
každopádně i tak se divím, že se tam chce Anča vrátit.
Trochu off topic, ale…Marečkovi už tam teda nebudou? Nějak se v tom ztrácím. ![]()
@Deni.Tr píše: Více
Nevim, jestli meli nak zmizet, ale od vánoc tam nebyli ![]()
@Deni.Tr píše: Více
Nepsali, že zmizí
ale možná teď je linka vyčerpaná a uzavřena díky Agátě ![]()
Moje taky, vůbec si to nevybavuju jak to vlastně bylo
a je to od Anči celkem nefér, že odchází…věděla dopředu že se jí blíží důchod atd atd…proč do toho teda šla vlastne
co cekala že bude vydělávat miliony ![]()
Příspěvek upraven 28.01.26 v 14:33