Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3055
27.1.26 13:12
@a12 píše: Více

Jo ten Pavel ten covid syndrom, ale on nebýt Bary tak by to snad ani nezačal vyřizovat…
Anča byla v bistru u Venduly a sama chtěla jít do toho domova a tam to skončilo, že pro ni neměli práci i z toho bytu jejich se musela odstěhovat, takže Bára ji vlastně umožnila práci a věděla do čeho jde Andula a teď zas tohle vymyslí…toho Lumíra si nějak nepamatuju co se mezi nimi tehdy odehrálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3055
27.1.26 13:14
@Paní Kudrnatá píše: Více

No tam právě v tom domově pro ni neměli práci i se z jejich bydlení musela odstěhovat…a jak s ní Lumír vyběhl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
27.1.26 13:19

@Letee možná si to jen špatně pamatuju, ale mám dojem, že tam nějak v té pekárně propouštěli a pak si tam Vendula dělala bistro..
ale jak říkám, možná si to pamatuju špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19230
27.1.26 14:09

To bylo myslím trošku jinak :think: Anča v tom Bistru dělala vedoucí, ale Lumír ji vyšoupl a předal bistro Vendule. Snad si to pamatuju dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
27.1.26 14:13

No z pekařství je určitě nějak vyhodili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
27.1.26 14:13

To uz nikdy neuvidíme Pokladnika? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3055
27.1.26 15:03
@Dixies píše: Více

Bistro od začátku měla Vendula myslím…a Anča tam dělala a sama chtěla do toho Domova… A nesnižovala nějak počet zaměstnanců v tom Bistru jak tam tehdy ta hygiena chodila, že snad toho potkana tam měli…ale nevím teda…nějakou potyčku Anča s Lumírem měla, ale teda nevím jakou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
27.1.26 16:01
@Letee píše: Více

No podle mě jak se narodila vendule ta holčička, tak tomu sefovala Anča, vendula ji tam furt kontrolovala, po nocích dochucovala polivky:-P a pak se hodně rychle vrátila a Anča házela ty jeji ksichty :lol:
Jako určitě ji nějak vysoupli, pak se ji Lumír hrozně omlouval, ale to asi bylo ještě před bistrem, ne? :think: tam to bylo takový Divný, mám pocit, že jsme tu tenkrát řešili i Odstupny.. Jestli ho vůbec dostala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3055
27.1.26 17:56
@a12 píše: Více

Jojo ano ta Vendula jak to chodila dochucovat jo a Andule se to nelíbilo…to si právě pamatuju, že ten Lumír se jí omlouval a nevím právě za co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
27.1.26 19:15

Tak moje paměť v tomto je opravdu mizerná :mrgreen: každopádně i tak se divím, že se tam chce Anča vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
28.1.26 10:49

Trochu off topic, ale…Marečkovi už tam teda nebudou? Nějak se v tom ztrácím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
28.1.26 13:18
@Deni.Tr píše: Více

Nevim, jestli meli nak zmizet, ale od vánoc tam nebyli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
28.1.26 13:53

@Deni.Tr @a12 No vidíte, ani jsem si toho nějak nevšimla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3055
28.1.26 14:29
@Deni.Tr píše: Více

Nepsali, že zmizí :roll: ale možná teď je linka vyčerpaná a uzavřena díky Agátě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3055
28.1.26 14:30

Moje taky, vůbec si to nevybavuju jak to vlastně bylo :roll: a je to od Anči celkem nefér, že odchází…věděla dopředu že se jí blíží důchod atd atd…proč do toho teda šla vlastne :roll: co cekala že bude vydělávat miliony 8)

Příspěvek upraven 28.01.26 v 14:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky