ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ann
9977
10.8.07 09:46

Márty, díky za odkaz, si je objednám tam. Mají tady i větší výběr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.8.07 09:51

A jdeš teda do těch SOHO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
10.8.07 09:59

Joo, se mi moc líbí… hlavně ta barva a šití na zadku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.8.07 10:13

Budem prostě fešandy. Pak dej vědět, až ti přijdou, jaký jsou jo? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
10.8.07 10:20

Jasně, že dám vědět. Jsem koukala na Dalmatinku a ona měla docela bříško v tom 17tt 8O
A Ty už máš taky objednáno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.8.07 11:35

Ahoj všechny, tak doufám, že mě ještě vezmete do party, už je tady diskuse hodně rozjetá. Mám termín podle menstruace 10.2., ale prý je emánek větší a podle UZV to vypadá na 3.2. Tak se patřím!!! Je mi už 36 let, mám 9 letou dceru, tak jsem trochu nervozní z těch testů, ale šíjové projasnění mi vyšlo pěkně. 23.8. jdu na krev na tripletest, jenom nevím, jak dlouho trvají výsledky. A doktor říkal, že s výsledky mi pošle na genetiku, to asi v každým případě kvůli věku. Myslela jsem, že po 35 se všechny maminky posílají na odběr plodovky, ale prý ne. Ale jak jsem viděla emánka na UZV, jak se tam pěkně mrskal a plazil na mě jazyk, tak jsem se zklidnila a jsem přesvědčená, že je všechno v pořádku. P.S. emánek je samozřejmě pouze pracovní název :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.8.07 11:41

Ahoj Emanko,
vítej mezi námi,jasně že tě vezmeme mezi nás :wink: A neboj,jestly cítíš že je všechno v pořádku tak určitě bude,taky si to říkám,mě to poradily holky a určitě to zabírá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.8.07 11:46

ANN objednáno už mám od včerejška :D Měla ho už hezký viď? Já už ale taky docela cítim, že na sebe nevezmu jensy,co jsem na sobě měla minulej týden. Už jsem vytáhla ty větší bokovky. Sice si do nich dám ještě pásek,ale jsou mi o moc pohodnější. Normálně mi už to bříško asi taky začíná růst, tak nějak mě začíná dole tlačit:D

EMANKO vítej, já jsem tady taky krátce a holky mě mezi sebe vzaly :P Emánek je hezkej pracovní název, mě v práci přisoudili Toníka :wink: …ale Tonda to rozhodně nebude. Emánek bude pěkný číslo,když už teď na tebe plazí jazýček…bože, už aby bylo 15týho, abych tu naši piškotku taky viděla! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.8.07 11:48

Márty: Už se jen 5× vyspíme a ty prďolky uvidíme :lol: :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.8.07 11:58

JUPÍ!!!Jenom 5× :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.8.07 12:00

Včera jem vzala manželovi ruku a dala ji na pupík,chvíli ji tam měl a pak mi řek'' když to neni ještě žádná prdel když nekope'' a tim skončila moje snaha o zapojení manžela do těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
10.8.07 12:30

Ahoj Emanko, jasně vítej mezi nás, bude nás víc nebudeme se bát vlka nic :wink:
My máme pracovní název Hary, takže v klidu… Na mě teda Harýsek jazyk navyplazoval, ale mrskal sebou hezky, kopal noha, mával rukama, protahoval se…

Márty, takže Ti dorazí dřív, tak dej taky vědět, jak jsi spokojená. Platit je budeš dobírkou, nebo převodem?

5× to je hnedle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.8.07 12:46

ANN dobírkou…nerada platim dopředu převodem (i když to ve finále vyjde nastejno, zaplatíš a le vlastně nevíš za co, to zjistíš až doma, ale aspoň máš ten balík u placení v ruce).
Hned jak to dorazí,tak dám vědět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.8.07 12:48

Já se tady vůbec ještě neorientuju, nemohla jsem zase najít konec :) Když si čtu různé diskuse tady, zírám, jak jsou maminy do detailů informovaný, hází tady čísly výsledků, co je dobrý, co je na hraně. Připadám si občas jak trubka, ale zase vím, že jak se v tom začnu hrabat, budu se víc bát a asi to nepomůže. Stačilo, že jsem si někde na netu přečetla, že ve 25 letech je pravděpodobnost Downa 1:1500 a ve 35 letech už 1:380, pak jsem z toho nespala. Takže asi radši zůstanu trubka. Docela mi zajímá vaše diskuse o kojícím polštáři, taky spím na břiše a možná by se mi šiknul. Akorát moc nevím, kam ho strčit při tom kojení, musím si prohlídnout nějaký obrázky. Břicho už mi taky začíná růst, není to ještě moc vidět, ale kalhoty dřou. Ale cítím se teď výborně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.8.07 12:58

EMANKO, nic si z toho „trubkování“ nedělej, já jsem taky trubka a hodlám jí dál zůstat. Taky jsem si všimla, že čím víc negativních věcí (a podrobností) si čtu, tím hůř pro mě. Takže některé diskuze úplně přeskakuju a zakazuju si je číst :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí