Poradna duly
Jana Čurdová
HOLKY hezký víkendík přeju. Já už mažu dooom a pak na chaloupku. PAPA v pondělí!!!!
EMANKO na fotečky kouknu v PO,taky je tam nevidim… ![]()
Jsem truhla, dala jsem to do nezařazenýho alba a ne do našeho. Už tam jsou. My jedeme zítra na 4 dny do Budapešti do hotýlku, moc se těším. Báru máme u moře s našima, tak jedeme sami. No počítám s ňákou romantikou, uvidíme
Hezký víkend těhule.
Emanko,tak si to tam užijte,úplně Vám to závidím i když taťka se dneska podřekl že nás taky ještě čeká moře jestly mě dr. pustí.
A fotky moc krásný,slušelo Vám to všem ![]()
Sandul: Taky super,nojo,ony všechny ty svatební vypadaj dobře
A pejsek je pěknej pohodář
Holky, jak mám přidat do galerie své foto?
Podařilo se mi najít ten kočárek, do kterého se zamiloval můj manžel, stojí za to pustit si demo, jak se s takovým vozítkem manipuluje. Odkaz
http://www.spuntik.cz/?…. Přeji pěkný víkend.
Fyzikařko: Našla jsem ti popis co sem psala Endy:*nejdriv musis mit fotky nahrany nekde v pocitaci
*pak si otevres Fotogalerii
*kliknes na diskuse (radek pod fotkama Z archivu) a najdes si unor 2008
*nad fotkama je vyberove menu a jedna z moznosti je UPLOAD OBRAZKU
*na prvnim radku vyberes Gelerii (Alba verejna/Diskuse/Unor2008
*na druhem pomoci browse najdes fotku v tvem PC a dvojklikem nebo pres open ji vlozis
A na kočárek jsem se dívala,do města úplně ideální a zaručeně se všichni za tebou otočí,už jsme ho potkaly i u nás a taky jsme koukaly co je to za divnej kočárek. Jen bych se bála aby byl dost bytelný aby ta sedačka nemohla nějak vypadnout ale určitě to maj vychytaný ![]()
Endy, taky moc děkuji. Márty, máš úplnou pravdu. Podpadky beru jen výjimečně, stejně chodíme oba ve sportovním. Ale už jsem zjistila, že mám těsné jedny super kalhoty
no jo, už to fakt začíná, dostala jsem od sestřenky dvoje těhotnské kalhoty, které mají nahoře úplet, no vypadá to děsně, ale pod trikem se to schová
a hlavně je to fakt pohodlné a netlačí to. Od toho to vlastně vyrábějí, že? ![]()
Jinak holky, krásné fotky, jen přidávejte, jsem zvědavá ![]()
DOBRÉ RANKO ![]()
Tak jak se při dnešku všechny máte? Je pondělí, první školní den. Trochu jsem si zavzpomínala, když jsem šupajdila do garáže kolem místího gymplu ![]()
Víkendík byl u nás vpohodě. Byli jsme na houby,tak mě dneska čeká smažení řízečků a zítra houbová omáčka. S pár kouskama jsme včera navštívili i skorotchýni a narvala mi igelitku s kyblíčkama a lopatičkama a ponožkama na dvouletý-tříletý dítě…když si představíte, že máme 2KK (48m2), tak zcela jistě pochopíte mojí prosbu, aby tyhle věci ještě nekupovala,že to nemám kam dát…ona mi suveréně odpověděla:„Však ty si s tím poradíš“. Budu muset říct Jaromírovi,aby si to babička dávala do svýho obrovskýho sklepa a necpala mi to. Chudince Piškotce je sotva 16týdů a už má kyblíky…ach jo…já vim, že to myslí dobře, ale když ona je jak hluchá. Neprosila jsem jí o to poprvé. Jak to řešíte vy? Máte taky takový broblémek s maminkama svejch miláčků? ![]()
Ahojky dámy.. přeji krásné pondělí..
Márty s tím si nic nedělej.. ona si stejně udělá po svém.. no v nejhorším aby byly využité bábovičky, tak můžeš chodit s piškotkou na pískoviště už teď..
a máš zaručenou bílou kazajku.. a piškotka taky.
Ahoj těhulindy ![]()
Márty, tak já naštěstí tohle řešit nemusím. Tchýni už bohužel nemám a mamka je vcelku rozumná, zatím jsem ji zakázala něco kupovat, ale stejně myslím, že už něco ve skříni má, naštěstí ještě mi to nedává ![]()
Luciášku, a taky by měli lékařský dozor 24h
Já myslím, že by se Márty nad tím měla zamyslet
![]()
A taky jsem si v sobotu koupila super džíny, jsou vzadu vyšší a ve předu nízký, že dají super pod bříško a ještě jsou elastický… Já už jsem fakt neměla skoro co na sebe…
A ty ryfle z netu ne a ne přijít…
A co už rostou pupíčky?
No holky já mám pocit, že můj pupíček nějak rostě před očima..
nevim nevim…