ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
4.9.07 12:58

Holky promiňte že vám sem tak vlítnu, ale ráda bych se zeptala. Vy to už máte za sebou. 24.9. mi budou brát krev a 1.10. jdu na kontrolu. Nevíte jestli ty genetické testy dělaj už z tohoto odběru a jestli můžou být už hotové vysledky do toho 1? Jsem ve 14 týdnu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
4.9.07 13:14
Sandula píše:
Marty v jednom zubu dira..vypadla mi blomba..a druhej bolavej a nevim proc..loni mi ho zubar spravoval a ted zacal bolet..ale spis jako od dasne..Me se taky ponca libi..tady na Isu jich maji strasne moc..

A budeš si na ISU nějaký kupovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
4.9.07 13:22

Ahoj holky,

Sandulo, super inspirace

Stejfo, ja ti neporadim, me brali krev 29/8 (v 17.tt), takze vysledky jeste nemam a na UTZ jdu 19/9. Pry by mi volali, kdyby neco, ale ja se neptala za jak dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
4.9.07 13:26

Endy díky, ale když ti nevolali tak to je asi dobrá zpráva. Co myslíš. A to ti brali poprvé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
4.9.07 13:48
stejfa píše:
Holky promiňte že vám sem tak vlítnu, ale ráda bych se zeptala. Vy to už máte za sebou. 24.9. mi budou brát krev a 1.10. jdu na kontrolu. Nevíte jestli ty genetické testy dělaj už z tohoto odběru a jestli můžou být už hotové vysledky do toho 1? Jsem ve 14 týdnu. Děkuji

STEJFO, mě brali krev ve 12tt a na kontrolu jdu 10.9. a tam by mi měli říct výsledky a stejně jako u ENDY, kdyby bylo něco špatně,tak by mi volali dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
4.9.07 14:04

Stejfo, tak mě taky brali krev ve 12tt a na kontrolu jdu zítra. Ale nevím, jestli by mi volali, kdyby bylo něco špatně, jsem se neptala. A na tripel testy by mi měli brát krev taky zítra, takže víc zatím nevím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
4.9.07 14:13

Tak mě tu krev na ty tripl testy brali v tom 12tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
4.9.07 14:41

Márty, to je divný, ne? To asi nebylo na tripel, to by bylo moc brzy :roll: … teda asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
4.9.07 14:45

Tak já nevím mě zatím krev nebrali. Jestli to dělá každý lékař jinak. No jenom aby bylo vše v pořádku. Já byla včera na kontrole a kromě UTZ a moči nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
4.9.07 14:55

ANN, doktor mi to říkal…tak je to asi jedno. Asi to fakt každej Dr. dělá jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
4.9.07 15:01

Márty, tak asi jo… to jen že všude píšou, že tripel se berou mezi 15-17tt. tak jestli Ti nebral jen gentiku, Tobě dělali kombinový crening, ne?

Stejfo, jinak myslím, že to zatím neva, že Ti krev nebrali, oni to příště doženou to se neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
4.9.07 15:16

Tak já nevim…mám v tom koukám sama binec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
4.9.07 15:32

Stejfo, ja myslim, ze klidne jo. To je az za tri tydny, to uz budes po 16. tydnu, ne? A ja mela vysledky do druheho dne hotove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
4.9.07 15:33

Marty to nebylo na tripl testy..ve 12tt se bere krev na ...... a ted si nemuzu vzpomenout..me je brali taky..ale me je brali driv..a tedka toho 10.9 ti to zapisou do prukajdy..

A ted mezi 15-17t ti budou delat tripl testy..a to ti budou volat..a kdyz budou spatny tak pujdes na odber plodovy vody.

Aspon tak mi to vysvetloval doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
4.9.07 15:36

Všechny zdravím,
včera zubař pohodka, bez kazu, ve svým věku nemám žádnej( to jsou geny po babičce z Ukrajiny) a na kontrolu jak Márty v lednu nebo v únoru.
Ale dnes, po ránu šílenost, sestřička mi brala krev na triplle testy na 4 pokusy, aby mi pak vzala krev ze zápěstí. A to jsem ji musela přemluvit, ať mě nemučí a bodne jinam.
TAtínek byl nadšený a dojatý, mrně se protahovalo a dělalo gymnastické cvičení, tak aspoň viděl, co zplodil. A teď se prcek podobá mě, má dlouhý ruce i nohy a kratší trup. Uvidíme co na nás v únoru vykoukne. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex