Poradna duly
Jana Čurdová
Holky promiňte že vám sem tak vlítnu, ale ráda bych se zeptala. Vy to už máte za sebou. 24.9. mi budou brát krev a 1.10. jdu na kontrolu. Nevíte jestli ty genetické testy dělaj už z tohoto odběru a jestli můžou být už hotové vysledky do toho 1? Jsem ve 14 týdnu. Děkuji
Sandula píše:
Marty v jednom zubu dira..vypadla mi blomba..a druhej bolavej a nevim proc..loni mi ho zubar spravoval a ted zacal bolet..ale spis jako od dasne..Me se taky ponca libi..tady na Isu jich maji strasne moc..
A budeš si na ISU nějaký kupovat?
Ahoj holky,
Sandulo, super inspirace
Stejfo, ja ti neporadim, me brali krev 29/8 (v 17.tt), takze vysledky jeste nemam a na UTZ jdu 19/9. Pry by mi volali, kdyby neco, ale ja se neptala za jak dlouho…
Endy díky, ale když ti nevolali tak to je asi dobrá zpráva. Co myslíš. A to ti brali poprvé?
stejfa píše:
Holky promiňte že vám sem tak vlítnu, ale ráda bych se zeptala. Vy to už máte za sebou. 24.9. mi budou brát krev a 1.10. jdu na kontrolu. Nevíte jestli ty genetické testy dělaj už z tohoto odběru a jestli můžou být už hotové vysledky do toho 1? Jsem ve 14 týdnu. Děkuji
STEJFO, mě brali krev ve 12tt a na kontrolu jdu 10.9. a tam by mi měli říct výsledky a stejně jako u ENDY, kdyby bylo něco špatně,tak by mi volali dřív…
Stejfo, tak mě taky brali krev ve 12tt a na kontrolu jdu zítra. Ale nevím, jestli by mi volali, kdyby bylo něco špatně, jsem se neptala. A na tripel testy by mi měli brát krev taky zítra, takže víc zatím nevím… ![]()
Márty, to je divný, ne? To asi nebylo na tripel, to by bylo moc brzy
… teda asi…
Tak já nevím mě zatím krev nebrali. Jestli to dělá každý lékař jinak. No jenom aby bylo vše v pořádku. Já byla včera na kontrole a kromě UTZ a moči nic víc.
ANN, doktor mi to říkal…tak je to asi jedno. Asi to fakt každej Dr. dělá jinak.
Márty, tak asi jo… to jen že všude píšou, že tripel se berou mezi 15-17tt. tak jestli Ti nebral jen gentiku, Tobě dělali kombinový crening, ne?
Stejfo, jinak myslím, že to zatím neva, že Ti krev nebrali, oni to příště doženou to se neboj ![]()
Stejfo, ja myslim, ze klidne jo. To je az za tri tydny, to uz budes po 16. tydnu, ne? A ja mela vysledky do druheho dne hotove.
Marty to nebylo na tripl testy..ve 12tt se bere krev na ...... a ted si nemuzu vzpomenout..me je brali taky..ale me je brali driv..a tedka toho 10.9 ti to zapisou do prukajdy..
A ted mezi 15-17t ti budou delat tripl testy..a to ti budou volat..a kdyz budou spatny tak pujdes na odber plodovy vody.
Aspon tak mi to vysvetloval doktor.
Všechny zdravím,
včera zubař pohodka, bez kazu, ve svým věku nemám žádnej( to jsou geny po babičce z Ukrajiny) a na kontrolu jak Márty v lednu nebo v únoru.
Ale dnes, po ránu šílenost, sestřička mi brala krev na triplle testy na 4 pokusy, aby mi pak vzala krev ze zápěstí. A to jsem ji musela přemluvit, ať mě nemučí a bodne jinam.
TAtínek byl nadšený a dojatý, mrně se protahovalo a dělalo gymnastické cvičení, tak aspoň viděl, co zplodil. A teď se prcek podobá mě, má dlouhý ruce i nohy a kratší trup. Uvidíme co na nás v únoru vykoukne. ![]()