Úplně první příkrm
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Je teda menší než ostatní děti, ale je jinak spokojený, štastný chlapeček. má 5600g a 62cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eluv náš kluk, měl ve 4 měsících 5500kg, vůbec nepospíchej s příkrmama pokud se ti něco nezdá. my jsme najeli na příkrmy dřív a efekt na váhu to nemělo. Ted v 6 měsících má 6120g
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli ti takhle špatně prospívá, tak mu normálně začni dělat kaše, bude pěkně přibírat a banán mu dávej taky, je výživný, zasytí, malej právě pěkně začal přibírat, když jsem začala dávat kaše a banán, zeleniny ze začátku moc nesnědl, neboj se toho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@backjay no právě pospíchat nechci, doktorka mě furt uhání, chodíme 2 týdně vážit, vždycky se mě ptá jak postupujem..a my teprve začali mrkví, ale ja dřív nechtěla i přes její naléhání. jsem ráda, že ta mrkvev mu jede! doktorka tam má samé obříky a my jsme nejmenší, tak ji nelezem do tabulky.. minule s náma byla hočička stejně stará a měla 8kg! to byl docela velký rozdíl..paní se mě ptala, kolik má Matýsek týdnů
! uvidíme jaký to bude mít efekt u nás! kolik přibere!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eluv tak to je uplně v pohodě, malej měl v 4.měsících 5300g a nikdo mi nic neřekl, ted v 6 měsících má 68cm a 6020g, je teda hubenej, ale to má po tátovi, ten je to samý a muže sníst co chce, tak to bych taky neplašila, ale ten banán bych zkusila na to častý kakání, malej ho měl taky poprvé ve 4 měsících a napoprvý snědl celej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslíš? tak ja budu přemýšlet ještě o té kaši. Dáváte na noc? nebo v těch 5 hodin? a jakou? mam koupenou od hami rýžovou, a banánovou, a sinalac (nebo jak se to jmenuje)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eluv začni rýžovou, ta staví, takže možná zabiješ dvě mouchy jednou ranou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eluv dávej kdy chceš, já dávám k odpolední svačince, aby se mi v noci nebudil žízní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak jsem zkusila tu kaši dát na snídani v 9hodin to vždycky pil nejmíň, a žádná sláva, rýžová mu nejela vůbec tu plival, zkusila jsem banánovou udělala jsem mu ji jen ze 60ml mlíčka tu jedl, ale nedojedl to celé tak neodhadnu kolik toho vlastně snědl, potom nechtěl ani mlíčko nic.
kolik vám ze začátku snědly miminka kaše?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky čím perete ty fleky od mrkvy? my máme všecko od mrkvy a nejde to dolů.. ani vanišem. je na to něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eluv já vanish nedávám, nezdá se mi to vhodný pro tak malý dítě, mrkev jde opravdu špatně vyprat a banán vubec, nejlepší je hned prádlo namočit do horký vody a přidat nastrouhaný jádrový mýdlo, mužeš ho přidat i do bubnu až budeš prát, jen ho nedávej k prášku do šuplíku, já tím ucpala pračku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eluv píše:
Holky čím perete ty fleky od mrkvy? my máme všecko od mrkvy a nejde to dolů.. ani vanišem. je na to něco?
Nejsem si úplně jistá, ale třeba skvrny od červený papriky pouštěj olejem. S mrkví by to mohlo fungovat taky. Normálně kápni trošku oleje na skvrnu a promni to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@střepina Tak jdu zase pro radu..od soboty dávám mrkev- první dva dny snědl půl skleničky, potom už vždy celou, pak jsem ho přiložila a,,dojedl" se úplně normálně jako vždy…
Kdy ho to zasytí, že už nebude chtít ode mě nebo mám dát větší porce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaLo myslím,že když tak pěkně papá, zvětšila bych porce a nedokrmovala, dala bych napít čaje, vody nebo štávy, myslím že je zbytečný dokrmovat mlékem, když už sní tolik že jí to nahradí oběd, malej mi ze začátku snědl pár lžiček a vubec jsem nedokrmovala, neplakal hlady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit