Úplně první příkrm
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Děkuji Vám za bleskovou reakci a ještě takovou hezkou ![]()
Batáty jsou sladké brambory. Dají se koupit na farmářských trzích nebo i ve větších hypermarketech. Já je kupuju např. v Albertu (ale v tom hypermarketu, bývalé Hypernově).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice
Děkuji za zpětnou vazbu ![]()
Větou, že již dítko nedostává pouze mateřské mléko – bylo myšleno, že je již částečně na mléce umělém.
Jinak kukuřice je „jen“ na obrázku, mezi první kombinaci ji neřadím. Co se týče hrášku, nechávám na maminkách, zda ho dají či nikoliv…
My jsme s ním problém neměli, ale tím samozřejmě netvrdím, že je úplně vhodný pro všechny děti do začátku…
Web není kompletní… S recepty jsem na začátku a pravidelně stránky aktualizuji. Na králíka se dostane
Stejně jako na další mňamky a pro některé maminky třeba ne tak tradiční, jako např. pohanka, jáhly atd.
Ještě jednou děkuji a přeji prima večer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klaarik píše:
Děkuji za zpětnou vazbuVětou, že již dítko nedostává pouze mateřské mléko - bylo myšleno, že je již částečně na mléce umělém.
Hmm, tak v tom případě by moje dítě začalo s příkrmy klidně někdy po 7. měsíci, protože do té doby by mu naprosto stačilo kojení. Je poměrně dost maminek, které nepotřebují přikrmovat UM. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice
Tak buď je na umělém mléce a nebo dovršilo šestého měsíce? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci se Optát kde na webu najdu ty recepty me se tu nic neukázalo!!díky moooc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky ještě dotaz k přirmům..malý sní celou skleničku hami zeleniny tj 120ml + čajík tak 30ml a za cca za hodinu řve hlady. Nevím právě jak je to s tím UM když všude píšou, že se může dávat až po 3 hodinách. jde mi o to že by měl um ve 14h a pak zase 16h. Dáváte tedy um i dříve? nebo mám mu dát svačinku začít ovocem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenaf.
Omlouvám se, ale bohužel jsem si nepřečetla podmínky diskuze, kde se píše, že osobní propagace není možná
Já Vás tedy bohužel na stránky odkázat nemohu… Snad tedy najdete inspiraci jinde. Pěkný den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eluv
Já jsem dávala mlíko „hned“ po příkrmu. Doktorka mi říkala, že je to tak normální, ze začátku. Nečekala jsem 3 hodiny. Dala jsem mu příkrm, dala mu trochu napít, nechala odříhnout a pak jsem mu udělala normálně UM. Jinak ovoce nám doktorka doporučila až po zhruba dvou měsících, co byl na příkrmech, aby si zvykal na zeleninu, pak zeleninu a maso a pak až na sladkou chuť… Nevím, jak to ale mají jiné maminky, jakou mají zkušenost s radami mudr. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klaarik
Tak to je velka škoda
to varení je fajn ale nemam napady jak to vymejslet!!!
Davam 3den mrkev tak na zítra ma mrkev a pdtrzel nekdo me rikal ze po 3dnech mam neco pridat!
Ale jak je to pak mam zas neco pridat nebo dat neco samotneho??? Ale co??? Poradte trpíme prdíkama tak mam strach jí dat kvetak, brokolici diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenaf. to je uplně jedno, jestli to přidáš k mrkvi nebo to zkusíš samotné, já střídám maso, mrkev brambor, trochu brokolice, ve větším množství mu to nechutná, pak rýži mrkev, petržel, žloutek a polívku mrkev, celer, petržel, trochu brokolice, zkoušela jsem červenou řepu s bramborem, ale má radši maso ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klaarik můžeš mi prosím poslat tvůj web do soukromé zprávy? klikni na můj profil a tam už tě to navede. děkuji ![]()
Příspěvek upraven 09.04.14 v 21:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenaf. my taky jedem skoro furt to samé moc na výběr není taky nedáv brokolici a květák potom měl bolení. Budu zkoušet ten brambor batátu a zase ta samá kombinace - s mrkví, dýně, petržel, cuketa. tak to třeba zkus taky to jsem vyčetla včera na @klaarik webu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No když já pravé nevím kde ten web klaark najdu… ;-( tak to bys me mohla její web nap.ty nebo taky nemůžeš???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eluv
Zkusim se zeptat, jestli můžu odkaz poslat do soukr. zprávy… jakmile mi přijde odpověď, dám určitě vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klaarik poslala jsem ti soukromou zprávu..tak snad to najdeš! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit