Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Melanias píše:
@Lucy75 Nemam problem si uvedomit, ze je to chyba..pro me to do ted problem nebyl ale ani nemam problem to zmenitI jsem mu to rekla, ze v poradku, je tam detska izba, tak ho zacneme ucit tam. To jsme v podstate vykomunikovali..ja si nestojim za tim, ze musi byt jen po mem. Jen potom prisel ten vcerejsek.
no tak zas - chlap očekával sex, ne že budeš spát s dítětem v posteli
Mě teda přijde dost divné jít spát k novému partnerovi a vzít si do postele dítě
Možná jsi ho měla aspoň dopředu upozornit, že je zvyklý s tebou spát v posteli a ani u něj to nebude jinak. Protože já bych teda očekávala, že 6leté dítě bude i v cizím prostředí spát normálně samo, uložit nebo i uspat ho je jedna věc, ale mít ho v JEHO posteli celou noc? A to, jak měl jít spát k otci už vůbec nechápu. Mohli jste si užít večer ve dvou
Nicméně teda tvůj přítel evidentně není schopen akceptovat tvé dítě, a to fungovat nebude. Nech ho nějaké svobodné a bezdětné ženě.
No tak to je snad pro tebe jasný znamení ten vztah nerozvíjet přece, když má takový kecy hned na začátku a snad by chtěl, aby si mohl zashukat, aby šestileté dítě bylo v cizím v baráku někde samotné v místnosti, tak ti zcela správně bliká kontrolka, lepší to nebude, naopak.
@Melanias nebude, ono taky bezdětný chlap a žena s dítětem, to chce proste povahu. Já se mu popravdě moc nedivím. Vždyť co se pro nej změnilo třeba během toho společného víkendu? Pořád spí sám, jen teď ve vedlejší ložnici leží žena a cizi dítě.
@Melanias píše:
@Lucy75 Nemam problem si uvedomit, ze je to chyba..pro me to do ted problem nebyl ale ani nemam problem to zmenitI jsem mu to rekla, ze v poradku, je tam detska izba, tak ho zacneme ucit tam. To jsme v podstate vykomunikovali..ja si nestojim za tim, ze musi byt jen po mem. Jen potom prisel ten vcerejsek.
Na mě to působí, jak jsi rozpolcená na všechny strany. ALE: syn má své rodiče, mámu a tátu, to jsou primární osoby, které o něj mají pečovat, mají ho vychovávat a tak dále.
Zároveň plánuješ, že budete bydlet u nového muže? Tak tam zase nejsi doma, logicky chceš, aby se zapojil i on, on to neumí/nezná a kluk v tom bude pěkně lítat ode zdi ke zdi. Nebo to bude občasný přespávání a zůstanete se synem v jiném bydišti? Takže syn bude mít domovy 3. Krása a ideál.
@Matt 02 píše:
No tak to je snad pro tebe jasný znamení ten vztah nerozvíjet přece, když má takový kecy hned na začátku a snad by chtěl, aby si mohl zashukat, aby šestileté dítě bylo v cizím v baráku někde samotné v místnosti, tak ti zcela správně bliká kontrolka, lepší to nebude, naopak.
Já teda nevím, ale my běžně jezdíme odmalička dětí na různá neznámá místa, návštěvy, chalupy, hotely atd. a fakt nevidím jediný problém dítě uspat v jiné místnosti, než kde pak spím
(eventuelně kam si pak přijdu lehnout k nim, ale večer strávím s manželem/přáteli prostě jinde, než to dítě spí, ne? Taky existují chůvičky
)
@Melanias Kopni ho do pozadí. Vždyť je jasné, že mu tvůj syn vadí. Hlavně si s ním nedělej další dítě. Tvůj syn bude chudák.
@unuděná píše:
Já teda nevím, ale my běžně jezdíme odmalička dětí na různá neznámá místa, návštěvy, chalupy, hotely atd. a fakt nevidím jediný problém dítě uspat v jiné místnosti, než kde pak spím![]()
(eventuelně kam si pak přijdu lehnout k nim, ale večer strávím s manželem/přáteli prostě jinde, než to dítě spí, ne? Taky existují chůvičky
)
To je snad něco jiného ne?
@Matt 02 píše:
To je snad něco jiného ne?
A v čem? Kluk to tam prý dokonce zná a je tam dětský pokoj. Mohla ho tam večer normálně uložit, klidně počkat až usne, a pak se věnovat příteli ![]()
@Tichošlápek píše:
@Melanias nebude, ono taky bezdětný chlap a žena s dítětem, to chce proste povahu. Já se mu popravdě moc nedivím. Vždyť co se pro nej změnilo třeba během toho společného víkendu? Pořád spí sám, jen teď ve vedlejší ložnici leží žena a cizi dítě.
Ať si najde bezdětnou ženu. Jemu by ten chlapec vadil i kdyby došlo v jiném pokoji.
Jestli se v osm sbalila a šla si lehnout s dítětem do ložnice, tak se ani moc nedivím jeho výhřezu.
No chlap není z kluka extra odvařený, ale aby šestileťák spal s tebou v posteli taky moc běžné není…to se chlapovi nedivím, kluk by mel spat sám, vždyť půjde do školy, není to žádné mimino..
Připomíná mi to bývalý vztah mého známého. Hodně se s tou paní milovali, ale měla dceru, taky už chodila do školy. Ale jak byla dlouho paní sama s dcerou, tak spaly spolu v posteli. To se na začátku jevilo jako maličkost, sex se dá provozovat i jinak, ale dcera se nechtěla učit spát sama (logicky) a ta paní se dcery stále zastavala, nakonec to po dvou letech skončilo jen kvůli tomu, že za celé dva roky neměly jednu noc pro sebe bez té dcery. Svoji mamku si narokovala až moc, ze žárlivosti nechtěla ani k babičce na hlídání, přitom tam chodila normálně. Chápu, že chce vše čas, ale tady to bylo už moc.
V 6 letech mi přijde už velký na to, aby spal s mamkou. Jasný, v novém domě s cizím panem, jiné prostředí… ale doma by měl mít svou vlastní postel a vědět, že chce i máma svůj klid. Nového partnera spíš seznamuj u sebe doma, v prostředí kde se dítě cítí dobře a má vlastní postel a svůj pokoj. Kluk si zvykne, ale ten tvůj novej taky musí změnit přístup, jinak to váš vztah nedá.
Přesně. To si fakt zakladatelka myslela ze chlap který ji pozve domu, nateseny na sex, bude zvedavej na decko v posteli?