Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cizinka 999 píše:
Jasně že je, má tam víc slovenskych slovicek, co tě na tom tak zaujalo, že to musíš komentovat?
Nemůžu si pomoct, prostě
No ne, téma je zajímavý, i dobré úvahy se v diskuzi objevily. Stejně si ale člověk připadá divně, že si to zase vymyslela nějaká začínající redaktorka nebo kdo má tohle zapotřebí ![]()
@Lama Lama píše:to bych nejela k chlapovi na víkend pres noc
Třeba jiný den
@Liška32 píše:
To se mi nezdá, chlap většinou když chce konec, tak to buď napíše nebo rovnou dělá mrtvého brouka. Já jsem měla takového přítele, který čekal, co udělám, neřekl nic a tvářil se že dobrý nápad a když jsem tu věc opravdu udělala ( třeba jsem se domluvila s někým na nějaké činnosti v době, kdy jsem mohla být s ním), tak peklo. Na tyhle testy jsem mega háklivá. Ale tohle téma mi stejně přijde vymyšlené. Škoda, že se tu nedá pořádně diskutovat, člověk si pak už připadá jako pako, když prispiva k temhle vymyšleným tematum
taky jsem byla haklivá a neuznávala to, ale po posledním vztahu jsem to přehodnotila a testuju jako blázen.
@Cizinka 999 píše:
My to tak měly a prezily jsme, sexovat se dalo dostatečně, když dítě nebylo s nami
Ale vy jste bydleli spolu ne?
@Liška32 píše:
Nemůžu si pomoct, prostěNo ne, téma je zajímavý, i dobré úvahy se v diskuzi objevily. Stejně si ale člověk připadá divně, že si to zase vymyslela nějaká začínající redaktorka nebo kdo má tohle zapotřebí
Proč myslíš, že je to vymyšlené?
Moje mamka Slovenka o když mluvila opravdu velmi dobře český i psala dobře, občas ji nějaké slovicko ujelo. Nadávky byly ale jen ve slovenštině ![]()
@Venetia píše:
Ale vy jste bydleli spolu ne?
Ano, ale i tak jsme ji k ničemu nenutili, každé dítě je jiné.
@unuděná píše:
Já jo?![]()
![]()
Aha. Tak si přečti ty její minulé diskuze, někdo je tu před pár stránkami sdílel. Nezastávej se trollů jen proto, abys mě shodila. Dík.
Ja se nezastavam, jestli je fakt troll tak ok, já jsem jen četla diskuzi, a nehledal jsem kdo je zac
@Cizinka 999 píše:
Ano, ale i tak jsme ji k ničemu nenutili, každé dítě je jiné.
Je to, ale úplně jiná situace
@Lojzísek píše:
Už mě to tu štve
a vedle zas nováček - nová diskuse o úchylné matce, která má romantický vztah s manželem zakladatelky
tady už je to horší jak na Amatérech a u Honzy Musila ![]()
@Lucy75 píše:
a vedle zas nováček - nová diskuse o úchylné matce, která má romantický vztah s manželem zakladatelkytady už je to horší jak na Amatérech a u Honzy Musila
A když to člověk hlásí, tak je za bonzáka
Ty samé uživatelky trolly jednou řeší a jindy vůbec a ještě se ti vysmějou. Některé zde opravdu nechápu.
@Melanias píše:
Ahojte, potrebuju se asi nekomu vypsat…
Jde o to, ze mam noveho partnera..zname se 2 roky ale az ted jsme si k sobe nasli cestu. Vse idealni jasne, jako na kazdem zacatku..uz jsme si tedy rekli, ze do toho zapojime i meho 6leteho syna. Nekolikrat ho videl ale tak vzdy to bylo na par hodin a to se kazdy ukaze v nejlepsim svetle. Rekli jsme si, ze zkusime spat u neho na dome. Muj syn spokojeny, stastny, vse bylo v klidu…nez novy partner zacal, ze syn je mi stale jen za zadkem, ze neni samostatny…snazila jsem se mu vysvetlit, ze vse chce cas. Ano, spal se mnou maly, lebo je tak nauceny a byl v novem dome. I to partnerovi vadilo…rikala jsem mu, ze at mu da chvili prostor, ze casem ho zacneme davat spat sameho ale ze je na to podle me jeste brzo. Mozna moje chyba, neviiiim, mozna mi poradite.A vcera to tak vybuchlo, lebo syn mel spat u exmanzela…ale muj novy partner rekl, ze kdyby maly chtel, tak neni problem at spime vsichni u neho na dome. Maly mel zajem, tak jsem se dohodla s exmanzelem, ze ho doveze. A muj partner ihned otocil, ze me zajima jen ten maly, ze ja nikoho k sobe nepotrebuju, ze mi staci jen on, tak at s nim jsem sama…jsem z toho vazne v soku, protoze toto jsou pro me veci, ktere se daji normalne domluvit. A v podstate jsem si myslela, ze budeme oba radi, ze tam chce byt a najednou otocil…
Zbavit se chlapa… a to ihned
@stinga píše:🙀 🙀 🙀
mně také, řekla bych, že vždy, když se objeví zajímavá diskuse, tak je to troll
@Venetia píše:
A kdy teda chtěla mít nějaké intimnosti, když je na ní dítě nalepené i v noci?
Ta chce náhradního tatínka a nějaký partnersky vztah má někde.
Jo je to fake, ale když budu dělat, že je to reálná situace, tak já to tak jednoznačně nevidím, přece se nemusí sex provozovat jen v posteli. My co máme dítě, tak jsme ho tam neměli, ale normálně spolu spíme. A ani si nemyslím, že to musí souviset se vztahem k tomu jejímu chlapovi. Když to vezmu podle sebe, tak být v takový situaci, tak prostě dítě spí se mnou, hotovo. Bylo by pro něj všechno nové a prostě jsem toho názoru, že dospělý člověk, který jde do vztahu s dítětem by to měl pochopit. Je přece hloupost chtít pochopení po malém dítěti, který si už tak prochází změnou, nemůže nic ovlivnit, přece by to měl chápat ten dospělý, který je v tom vztahu dobrovolně a ne být takto vztahovačný. U mě by to vůbec nesouviselo s tou partnerkou a se vztahem k ní. Mohl bych být na ní nadrbanej jak králík, zamilovanej a byla by pro mě hrozně důležitá, ale prostě první je pohoda dítěte. Protože my jsme dospěli. A až by spokojeně dítě spalo, ujisteno, že mě ráno najde vedle sebe a že se nic neděje, tak teprve potom bychom se mohli věnovat sobě a ano těšil bych se, možná by mi prolitlo hlavou, ať už spí, ale tím by to asi tak končilo, prostě by mělo dítě přednost, mě to tak přijde automaticky. A i kdyby to bylo naopak a dítě nebylo moje, no tak já počkám ne? Mě není šest. No a kdybych se nad tím nedokázal povznést, tak to je jen můj problém a informace pro mě, že si nemám nic začínat s ženskou, co má dítě. Mě by právě strašně vadilo tohle od ženský poslouchat, jako dáš přednost dítěti, je pro tebe důležitější a já nevím co. O tom to není, ale dospělý člověk by neměl bojovat s dítětem, to je takový strašně antisexy a nevěří si ten člověk, pokud dokáže tohle takhle brát, místo toho, aby to chápal, pokud už se rozhodne jít do vztahu, kde je dítě. On si to může vybrat svobodně a za druhý by měl mít víc rozumu a nezarlit na dítě, prostě jen chápat, že dítě je dítě a ten rozum by měl mít někdo jiný.
@Matt 02 píše:
Jo je to fake, ale když budu dělat, že je to reálná situace, tak já to tak jednoznačně nevidím, přece se nemusí sex provozovat jen v posteli. My co máme dítě, tak jsme ho tam neměli, ale normálně spolu spíme. A ani si nemyslím, že to musí souviset se vztahem k tomu jejímu chlapovi. Když to vezmu podle sebe, tak být v takový situaci, tak prostě dítě spí se mnou, hotovo. Bylo by pro něj všechno nové a prostě jsem toho názoru, že dospělý člověk, který jde do vztahu s dítětem by to měl pochopit. Je přece hloupost chtít pochopení po malém dítěti, který si už tak prochází změnou, nemůže nic ovlivnit, přece by to měl chápat ten dospělý, který je v tom vztahu dobrovolně a ne být takto vztahovačný. U mě by to vůbec nesouviselo s tou partnerkou a se vztahem k ní. Mohl bych být na ní nadrbanej jak králík, zamilovanej a byla by pro mě hrozně důležitá, ale prostě první je pohoda dítěte. Protože my jsme dospěli. A až by spokojeně dítě spalo, ujisteno, že mě ráno najde vedle sebe a že se nic neděje, tak teprve potom bychom se mohli věnovat sobě a ano těšil bych se, možná by mi prolitlo hlavou, ať už spí, ale tím by to asi tak končilo, prostě by mělo dítě přednost, mě to tak přijde automaticky. A i kdyby to bylo naopak a dítě nebylo moje, no tak já počkám ne? Mě není šest. No a kdybych se nad tím nedokázal povznést, tak to je jen můj problém a informace pro mě, že si nemám nic začínat s ženskou, co má dítě. Mě by právě strašně vadilo tohle od ženský poslouchat, jako dáš přednost dítěti, je pro tebe důležitější a já nevím co. O tom to není, ale dospělý člověk by neměl bojovat s dítětem, to je takový strašně antisexy a nevěří si ten člověk, pokud dokáže tohle takhle brát, místo toho, aby to chápal, pokud už se rozhodne jít do vztahu, kde je dítě. On si to může vybrat svobodně a za druhý by měl mít víc rozumu a nezarlit na dítě, prostě jen chápat, že dítě je dítě a ten rozum by měl mít někdo jiný.
V zásadě souhlas. To dítě v posteli fakt nevidím jako nepřekonatelnou překážku. Nicméně si zas na druhou strnu opravdu dovedu představit rodiče příliš upnutého na dítě, že fakt není pro partnerství moc prostor. I dítě by mělo mít nastavené hranice. A ne, že je by měl rodič nasvaovat na přání partnera, ale spíš tak nějak sám od sebe. A může to mít hozené jinak, ale ani ve vztahu bych nechtěla být na druhé koleji ve smyslu, že dítě má VŽDY přednost. Prost+ nějaká vyváženost. Ale tu už je třeba nastavovat dávno, nemá smysl něco lámat v momentě, kdy ten vztah přijde. TO už je spíš o výběru stejně nastaveného partnera, než podle něj přenastavovat výchovu.
@WhiteCrow píše:
A když to člověk hlásí, tak je za bonzákaTy samé uživatelky trolly jednou řeší a jindy vůbec a ještě se ti vysmějou. Některé zde opravdu nechápu.
Asi na trolly nemám tikadla, tohle mi vůbec nepřišlo jako troll
@Matt 02 píše:
jo taze ty predpokladas, ze si lehne s nim a az usne, tak zase vstane.
Pravděpodobně, ale uz v te posteli zůstala a zadne venovani partnerovi neproběhlo.
proto jsem se ptala, jak to lidi co mají dite v posteli dělají…jestli ho je n uspi a jdou pryč, tak nevidím důvod, proč musí spat zrovna v jejich posteli anebo jestli pokaždé, kdyz dite spi, tak zalehnou s nim a uz nevylezou dokud se nevzbudí.
No někdy je hodne antisexy, kdyz vidíš toho partnera vecne nalepeného s dítětem…to přejde chuť sama o sobe