Vadí mu moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6381
23.2.24 10:46
@Venetia píše:
jo taze ty predpokladas, ze si lehne s nim a az usne, tak zase vstane.
Pravděpodobně, ale uz v te posteli zůstala a zadne venovani partnerovi neproběhlo.
proto jsem se ptala, jak to lidi co mají dite v posteli dělají…jestli ho je n uspi a jdou pryč, tak nevidím důvod, proč musí spat zrovna v jejich posteli anebo jestli pokaždé, kdyz dite spi, tak zalehnou s nim a uz nevylezou dokud se nevzbudí.
No někdy je hodne antisexy, kdyz vidíš toho partnera vecne nalepeného s dítětem…to přejde chuť sama o sobe

Nemůžu mluvit za ostatní, ale já vždy v té posteli už zůstala. Jak se rozležim, už se mi nic nechce. Navíc mladší syn mě několikrát i ve spánku rukama vyhledává, jestli tam jsem. A ano sex pak nebyl zrovna často, ale to mi nikdy nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
23.2.24 10:53
@Dollorres píše:
Nemůžu mluvit za ostatní, ale já vždy v té posteli už zůstala. Jak se rozležim, už se mi nic nechce. Navíc mladší syn mě několikrát i ve spánku rukama vyhledává, jestli tam jsem. A ano sex pak nebyl zrovna často, ale to mi nikdy nevadilo.

Jo, tohle je přesně model našich známých. Ona jde v 8 uspávat synka, usne s ním. On denně do 11 sám, čumí na telku, beztak si ho honí u por_na. A rozvod už je skoro na stole. Nudící se chlap po večerech, to nevěstí nic dobrého. Jsou výjimky, ovšem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.2.24 10:57
@unuděná píše: Špunty do uší jsou taky super vynález :lol: :lol:

A proč? Když můžu jít jinam?

• Citovat
  • Upravit
53190
23.2.24 10:58
@Mango_Lassi píše:
A proč? Když můžu jít jinam?

No to je asi jako zeptat se, proč používat kondom, když nemusím mít vůbec sex :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.2.24 10:58
@unuděná píše:
No to je asi jako zeptat se, proč používat kondom, když nemusím mít vůbec sex :lol:

A taky nemusím :lol:

• Citovat
  • Upravit
53190
23.2.24 11:03
@Mango_Lassi píše:
A taky nemusím :lol:

Přesně. Nemusíš. Když nechceš, nemusíš nic. Když chceš spát vedle svého muže, musíš hledat způsoby. Když nechceš, nemusíš hledat výmluvy :lol: Ono kdyby to nebylo chrápání, bude to převalování, prdění a kdovíco ještě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
23.2.24 11:24
@Lojzísek píše:
Jo, tohle je přesně model našich známých. Ona jde v 8 uspávat synka, usne s ním. On denně do 11 sám, čumí na telku, beztak si ho honí u por_na. A rozvod už je skoro na stole. Nudící se chlap po večerech, to nevěstí nic dobrého. Jsou výjimky, ovšem ;-)

Přesně, jak jsem psala o me neteři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.2.24 11:31
@unuděná píše:
Přesně. Nemusíš. Když nechceš, nemusíš nic. Když chceš spát vedle svého muže, musíš hledat způsoby. Když nechceš, nemusíš hledat výmluvy :lol: Ono kdyby to nebylo chrápání, bude to převalování, prdění a kdovíco ještě :mrgreen:

Donedávna nechrápal, tak mi nevadilo nic. Ale vyspat se holt musím, ale chápu, že se chceš trošku hádat, tak uvidíme, jak dlouho mě to s tebou bude bavit :lol:

• Citovat
  • Upravit
6914
23.2.24 11:32
@Venetia píše:
Přesně, jak jsem psala o me neteři

Ještě musím doplnit, že synovi je skoro 9 a takhle je to plno let :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
23.2.24 11:36
@Lojzísek píše:
Ještě musím doplnit, že synovi je skoro 9 a takhle je to plno let :-(

Neteř má dvě…a moc dlouho to nevydrželo…myslím, že už to druhé si spíš vydupala…vztah už moc nefungoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
23.2.24 12:27
@Dollorres píše:

Tohle je právě přesně ten model, který by mi vadil a který dříve nebo později začne vadit každému chlapovi. Nevadí mi dítě v posteli, naše dítě postýlku ani nikdy nemělo, vyhovuje nám to takto všem, ale zároveň my oba potřebujeme cítit ten zájem toho druhého, spíme každou noc v obětí i s dítětem v posteli, potřebujeme se vzájemně v noci. Nejde o sex, ten se dá dělat všude i ve vaně, ale spíše o ten zájem vzájemný a tu blízkost. To podle mě když chybí, tak musí jít ten vztah do hajz.lu a nedivím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
23.2.24 13:00
@Lojzísek píše:
Jo, tohle je přesně model našich známých. Ona jde v 8 uspávat synka, usne s ním. On denně do 11 sám, čumí na telku, beztak si ho honí u por_na. A rozvod už je skoro na stole. Nudící se chlap po večerech, to nevěstí nic dobrého. Jsou výjimky, ovšem ;-)

My jsme se nakonec rozvedli, ale ne jen kvůli posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.2.24 13:03
@Dollorres píše:

Ono to jde často ruku v ruce, jen si to kolikrát nechceme připustit :hug: Kdyby tam byla láska a respekt, tak se od těch dětí zvedneš a večer s manželem si užiješ. Nebo je půjde uložit on no :nevim:
Podobně jako zakladatelka, kdyby jí šlo o partnera, kterého miluje, těší se na něj a chce s ním být (což bych po párměsíčním vztahu očekávala), tak by netrpělivě čekala, až syn usne a pak se za přítelem vyplížila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
23.2.24 13:06
@Dollorres píše:

No takhle to právě dopadá často, jasně, že těch důvodů je víc většinou, ale myslím, že tohle je velký stavební kámen pro rozvod. Proto u nás žádné oddělené spaní nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15278
23.2.24 13:21
@Matt 02 píše:
No takhle to právě dopadá často, jasně, že těch důvodů je víc většinou, ale myslím, že tohle je velký stavební kámen pro rozvod. Proto u nás žádné oddělené spaní nebude.

Pak by se, ale dalo snadno pochopit, proč třeba 10lete dite nezvládá, odmítá spat samo. Když to nemá rádo spousta dospělých, proč by dite mělo spokojene spát odděleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí