Vadí mu moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
22.2.24 20:02
@Venetia píše:
jo taze ty predpokladas, ze si lehne s nim a az usne, tak zase vstane.
Pravděpodobně, ale uz v te posteli zůstala a zadne venovani partnerovi neproběhlo.
proto jsem se ptala, jak to lidi co mají dite v posteli dělají…jestli ho je n uspi a jdou pryč, tak nevidím důvod, proč musí spat zrovna v jejich posteli anebo jestli pokaždé, kdyz dite spi, tak zalehnou s nim a uz nevylezou dokud se nevzbudí.
No někdy je hodne antisexy, kdyz vidíš toho partnera vecne nalepeného s dítětem…to přejde chuť sama o sobe

Uspi, jdou pryc a zase se tam vrati a az do rana spi vsichni spolu.
A predstav si, spat se svym malym ditetem chteji i tatove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106476
22.2.24 20:08
@Lucie_Sx píše:
Uspi, jdou pryc a zase se tam vrati a az do rana spi vsichni spolu.
A predstav si, spat se svym malym ditetem chteji i tatove.

tak verim, jinak by to působilo dosti velký problem v partnerských vztazích. Za mne se tohle moc nepraktikovalo a moji mladi, taky davaji do postýlky, cimz netvrdím, ze si ho nikdy do postele nevezmou.

Moje neteř se třeba rozvedla zrovna proto, ze se silene nafixovala na děti a každý den úderem osme odkracela s nimi spat a smytec :D

A mezi otcem a novým partnerem je podstatný rozdíl

Příspěvek upraven 22.02.24 v 20:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
22.2.24 20:10

A o čem je tu přesně řeč, když se zakladatelka smazala?

• Citovat
  • Upravit
59
22.2.24 20:30

Ukonci to :( tvuj syn bude do budoucna pro nej ohromnou prekazkou, se kterou se nevyrovna.Uz ted to vidis na jeho chovani…chudak malej se na nej tesi, ale chlap stoji jen o tebe bez ditete…:( prinese ti to do budoucna jen problemy…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
22.2.24 21:16
@Venetia píše:
jo taze ty predpokladas, ze si lehne s nim a az usne, tak zase vstane.
Pravděpodobně, ale uz v te posteli zůstala a zadne venovani partnerovi neproběhlo.
proto jsem se ptala, jak to lidi co mají dite v posteli dělají…jestli ho je n uspi a jdou pryč, tak nevidím důvod, proč musí spat zrovna v jejich posteli anebo jestli pokaždé, kdyz dite spi, tak zalehnou s nim a uz nevylezou dokud se nevzbudí.
No někdy je hodne antisexy, kdyz vidíš toho partnera vecne nalepeného s dítětem…to přejde chuť sama o sobe

Jo takhle, no tak my jsme si to evidentně každý představili úplně jinak. Jako pokud je to jak píšeš, hele zlato měj se, je osm, my s Honzíkem si jdeme lehnout a jako měl by to být standard, nebylo by to zcela výjimečně, třeba tu první noc(tam bych to s velkým pochopením chápal), dítě je v nový situaci, potřebuje mámu, potřebuje se ujistit, že tu pořád pro něj bude, to je právě ten ústupek, že by měl mít ten dospělý víc rozumu a tohle v určité míře chápat a tolerovat, ale pokud by to měla tak nastavený pořád, praktikovala to tak a za dva roky, co vztah předtím trval to jela takhle pořád dál a kvůli vztahu to nezměnila už předem, tak potom stoprocentní souhlas, pak bohužel nemá mít vztah ona. Já si to představil úplně jinak. Myslím, že by fakt záleželo na tom, jak by to bylo. To je velikánský rozdíl a pokud by to bylo tak, jak píšeš ty, tak to by vadilo i mě a i u vlastního dítěte. Myslím, že je někdy potřeba dětem ustoupit a jo i cizím, pokud si toho vztahu jdu s tím, že tam bude dítě nebo děti, ale chce to nějakou zlatou střední cestu, zase nejde, aby se ten partner cítil jako pátý kolo u vozu, to by nevydržel téměř nikdo a to fakt pak nemá mít co dotyčný vztah a může si chodit lehnout v osm s dítětem a koukat do stropu, když mu to tak vyhovuje, tam je pak opravdu logicky, že by se ten partner cítil navíc, to já taky bych měl asi podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
22.2.24 22:07

Na jednu stranu je pravda, že není úplně dobré spát se 6-letým synem a u přítele, který s tebou chtěl být sám, to asi vadí. Ale mě se zdá, že se ti celkově snaží do vztahu se synem kecat a přitom nepůsobí dojmem, že by ho přijal. Dala bych si na to pozor. On nemá co zasahovat do vztahu tebe a syna nebo do vztahu syna a jeho otce, řešit, zda a kdo ho bude hlídat. Až bude s tebou nějakou dobu žít, tak dejme tomu, že do výchovy zasahovat bude, ale neměl by na syna příliš žárlit a tlačit tě do toho, abys jemu dávala přednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15295
23.2.24 09:32
@tess50 píše:
Tohle dělá moje kolegyně. Synovi je osm. Je to skvělá ženská. Její manžel je prima chlap. Je asi o pět let mladší než já, tak žádná mladá generace. Ať je příspěvek pravda nebo ne, nechápu modu toho, že jak chce dítě, tak to bude. Synové s námi v posteli nikdy nespali. Ani na chatě, ani na výletech. Sami usinali ve stanu. Večerníček, vykoupat a spát.
A už vůbec nemůžu věřit tomu, že syn měl být u manžela a ona si ho zavolala s tím, ať ho doveze. A manžel souhlasil :nevim: :zed:

Naši dceři je 9 a rada s nama spi, nebo k nám v průběhu noci přijde do postele, ne vždycky samozřejmě, ale často. V okolí co mají podobně staré děti, je to samé. Pripada mi, ze se o tom moc nemluví, aby náhodou rodič nevypadal divně a ostatní nepomlouvali, ze má rozmazlené dítě. Každopádně story s převozem ditete od otce k příteli je divná, to by snad normální člověk nevymyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
23.2.24 09:36
@Venetia píše:
tak verim, jinak by to působilo dosti velký problem v partnerských vztazích. Za mne se tohle moc nepraktikovalo a moji mladi, taky davaji do postýlky, cimz netvrdím, ze si ho nikdy do postele nevezmou.

Moje neteř se třeba rozvedla zrovna proto, ze se silene nafixovala na děti a každý den úderem osme odkracela s nimi spat a smytec :D

A mezi otcem a novým partnerem je podstatný rozdíl

Příspěvek upraven 22.02.24 v 20:10

No to je hruza, já měli obě děti do roka v manzelske posteli bez manžela, ten stejně chrapal a od prvního těhotenství máme své ložnice. Byli to super na kojení, a když se budila, tím že jsem byla hned u nich, tak hned usnuly a já byla vyspana. Odstěhovali do svého neměla ani jedna problém, i když mladší chodila ke mně často v noci, já ji ale když usnula zase vrátila, ať si moc nezvyka :lol:

• Citovat
  • Upravit
6916
23.2.24 10:02
@Alušáček píše:
Naši dceři je 9 a rada s nama spi, nebo k nám v průběhu noci přijde do postele, ne vždycky samozřejmě, ale často. V okolí co mají podobně staré děti, je to samé. Pripada mi, ze se o tom moc nemluví, aby náhodou rodič nevypadal divně a ostatní nepomlouvali, ze má rozmazlené dítě. Každopádně story s převozem ditete od otce k příteli je divná, to by snad normální člověk nevymyslel.

Jasný má to tak spousta lidí. Proč ne, když s tím oba z páru souhlasí a klape to.
Já znám docela dost případů, kdy to ale (i díky tomu) neklape. Manžel na gauči, ženská s dítětem v ložnici. Jasně, je to tak praktické, ze začátku. Dítě třeba prořve noci, chlap musí vstávat do práce. Jenže pak to tak jaksi zůstane a dítěti je najednou 10. Nebo jsem nejednou slyšela, že jeden z rodičů spí v pokojíčku s dítětem a druhý sám v ložnici. Pro mne by to bylo silně nevyhovující. Máme sice děti v ložnici (postýlky u postele), miluju společné vstávání, dovádění a uspávání ve velké posteli, čtení.. Ale za rok, za dva, půjdou do pokojíčku (rituály můžou pokračovat). Po xy letech si chci v ložnici s manželem povídat, užívat si sex zase i v posteli, nebát se rozsvítit, když si chci něco přečíst atd. atd. Já prostě ten prostor pro nás, partnery, potřebuju.
U těch samotných matek je to složité. Synka mají většinou na sebe nafixovaného a nějak nedomyslí to uspořádání s novým partnerem. Blízce znám jednu samotnou matku se synem. A tedy, ten kluk je v podstatě v roli jejího chlapa. Je to až děsivé.
Jinak jsem taky nepochopila, proč kluk nemohl zůstat se svým otcem. I kdyby to ten nový chtěl, řekla bych jasné ne, že je pro mne důležité, aby měli hezký vztah, a užijeme si, že jsme spolu sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15295
23.2.24 10:23

@Lojzísek Mě by úplně nejvíc vyhovovalo mít ložnici jen pro sebe, chlap funi, chrápe, dcera se roztahuje, čivava taky v noci mlaská a chrochtá. Takže oddělena ložnice je muj sen :lol: Jinak taky znám rodiny kde spi všelijak, máma s dcerou v pokojicku, chlap se synem v ložnici. Nebo i máma se synem 14letym v ložnici a chlap spi dětském pokoji. U nás je to tak, ze dcera někdy behem noci přijde k nám, vecer usina ve svém pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.2.24 10:24

Mně dnes spaní v dětském pokoji více vyhovuje. Partner začal v noci chrápat. Navíc teď v zimě je už potřetí nemocný, to mě vyhání z ložnice, ať od nej nic nechytnu.

• Citovat
  • Upravit
53190
23.2.24 10:26
@Mango_Lassi píše:
Mně dnes spaní v dětském pokoji více vyhovuje. Partner začal v noci chrápat. Navíc teď v zimě je už potřetí nemocný, to mě vyhání z ložnice, ať od nej nic nechytnu.

Zaplať pánbů, že můj chlap chrápe kvůli genetické vadě odjakživa. Za těch 20 let už jsem si na to dávno zvykla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6916
23.2.24 10:28
@Alušáček píše:
@Lojzísek Mě by úplně nejvíc vyhovovalo mít ložnici jen pro sebe, chlap funi, chrápe, dcera se roztahuje, čivava taky v noci mlaská a chrochtá. Takže oddělena ložnice je muj sen :lol: Jinak taky znám rodiny kde spi všelijak, máma s dcerou v pokojicku, chlap se synem v ložnici. Nebo i máma se synem 14letym v ložnici a chlap spi dětském pokoji. U nás je to tak, ze dcera někdy behem noci přijde k nám, vecer usina ve svém pokoji.

Jasný, Váš model mi přijde v pohodě a počítám, že to u nás bude podobné.
Já si prostě jen myslím, že pokud se lidi nesejdou „u stolu ani v ložnici“, jde to do kopru. A x krát jsem byla svědkem, když jsme si třeba s přáteli na tohle téma povídali, jak chlapi protáhli ksichty, když přišla řeč na to, že s nimi desetiletý hošíček ještě spinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.2.24 10:29
@unuděná píše:
Zaplať pánbů, že můj chlap chrápe kvůli genetické vadě odjakživa. Za těch 20 let už jsem si na to dávno zvykla :mrgreen:

Mám lehké spaní a vadí mi to.

• Citovat
  • Upravit
53190
23.2.24 10:38
@Mango_Lassi píše:
Mám lehké spaní a vadí mi to.
Špunty do uší jsou taky super vynález :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek