Vadí mu moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
22.2.24 09:18

Jako ono je to v podstatě fuk, ať si s ním spí v posteli klidně do puberty, já to spíš myslím tak, že bezdětný chlap může mít „problém“ sžít se i s dítětem, které žádné „speciální“ požadavky nemá. Zakladatelka zmiňuje mimo jiné i nesamostatnost syna, pod tím se dá také představit mnohé. Třeba jen chlap netuší, co 6 leté dítě zvládne a co ne, ale taky to může být celé trošku jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5138
22.2.24 09:18
@unuděná píše:
Fakt? Šestileté dítě, které nemá svou postel a spí s mámou? Jako nám leze do postele nad ránem ještě i skoro 9 letá dcera, ale brát jako standart, že se mnou v mé posteli usíná a spí celou noc, to mi opravdu nepřijde „většinové“ :nevim:

Ve skutečnosti ne, ale tady je to standard, spát s dětmi v jedné posteli až do dospělosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.2.24 09:20
@Tichošlápek píše:
Mne to prijde, ze si zkoušel, komu dá zakladatelka přednost - jestli jemu samotnému nebo času společně se synem. Jak ve školce no :lol:

Přesně, otestoval, jestli dá přednost klidnému večeru ve dvou nebo synovi :roll: A za mě se tedy i v tomto ohledu ona zachovala divně. Vůči synovi, kterému změnila plán na večer na poslední chvíli, vůči jeho otci, kterému sebrala večer a noc se synem a samozřejmě i novému příteli. Podle mě on je nevyzrálé tele, co fakt nedá ženu s dítětem, a ona možná už trochu nezdravě fixovaná na syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.2.24 09:22

A přijde mi teda zvláštní, že otci kluka nevadilo ho na poslední chvíli odvézt na spaní do baráku nového nabíječe zakladatelky, když měl mít syna u sebe. To by asi žádný normální chlap neudělal, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.2.24 09:23
@Melanias píše:
@terien Nooo nerikam, ze ma skakat do stropu ale pokud je to uz ted problem, tak to evidentne znamena, ze to lepsi nebude :)

Nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
22.2.24 09:26
@Tichošlápek píše:
Mne to prijde, ze si zkoušel, komu dá zakladatelka přednost - jestli jemu samotnému nebo času společně se synem. Jak ve školce no :lol:

Asi hraje hru, rozklíčuj si svého magora :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
22.2.24 09:28
@unuděná píše:
A přijde mi teda zvláštní, že otci kluka nevadilo ho na poslední chvíli odvézt na spaní do baráku nového nabíječe zakladatelky, když měl mít syna u sebe. To by asi žádný normální chlap neudělal, ne? :nevim:

Taky mě to zaujalo, zvlášť když se bavím články z bulváru ohledně hysterie pana Soukupa (sakra už si pamatuji jeho jméno)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.2.24 09:31
@Freeandwild píše:
Vždyť to navrhl on sám, že můžou strávit čas společně :nevim: Dospělý je tam on, ne to děcko. A ještě když věděl, že kluk je zvyklý zatím spát s mámou.
Nevím, děti nemám, ale chápu, že pro rodiče jsou na prvním místě, je nesmysl žárlit a rejpat po pár měsících vztahu do nějakého jejich zaběhnutého režimu… pokud chce on změnu, má to dospěle komunikovat se zakladatelkou, udělat si plán, jak to budou dělat, a ne že nakonec se on sám chová jak vzpurné děcko, že dítě jeho partnerky není v šesti letech zcela samostatné a v cizím prostředí v přítomnosti nového člověka je jí „furt za zadkem“. Kde jinde by jako mělo být 8o? A co jiného než její dítě by jí mělo zajímat?
Ten chlap komunikuje děsně, chová se nevyzrále a kdyby mu na vztahu a zakladatelce záleželo, dá se to určitě řešit jinak… on nemá co hodnotit po tak krátké době, jestli to má ona se synem nastavené ok nebo neok, má jejich režim respektovat a v klidu s ní probrat, jak to kdyžtak poštelovat, aby byli spokojení všichni. A ano, pokud ho zakladatelky syn vzal dobře, měl by za to být rád, pokud o ní opravdu stojí, což si bohužel ale moc nemyslím…

Mít dítě na prvním místě se nevylučuje s tím, vybudovat si nový vztah. Jenže každé si žádá své a pokud člověk veškerou péči a energii směřuje jen k dítěti, tak nenajde moc protějšků, který by to strávily. Pokud musí všechen čas trávit se šestiletým a to včetně spaní, tak halt není asi správný čas na budování nějakého vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.2.24 09:31

Zakladatelko, ja bych to nevzdavala, podle me na to jdete fakt blbe zatim.

Je uplne videt, jak jsi nadsena, ze si se synem rozumi, ze ho syn chce (skolka atd).
Nenech se tim ovlivnovat! To je bonus, neco navic. Nestav na tom.

Jakmile je syn u otce, ma byt u otce, nemente to a uzijte si sami.
Pokud u otce nebude, tak se proste na syna bude brat ohled a na tom jednoznacne trvej.
Jestli chce spat u tebe, protoze se tam sam boji, at spi u tebe, a vubec o tom nediskutujte. Kasli na to, jestli by „mel nebo nemel“, proste to tak z tveho pohledu potrebuje, aby tam byl i pozdeji v pohode.
Trvej na tom. Ty jsi matka, ty to seznamovani a zvykani ridis. Nenech se rozhodit.
A on to bud ustoji a sedne si to nebo teda konec.

Fakt nepristupuj na to, ze se dite zacne hned presouvat do jineho pokoje, nezacinejte „zbavovanim ditete“, nebo se to rozjede nekam, kam fakt nechces.
Rekni, ze ano, casem bude spat sam, ale ted to potrebuje takto, tak to proste bude takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76737
22.2.24 09:32
@unuděná píše:
A přijde mi teda zvláštní, že otci kluka nevadilo ho na poslední chvíli odvézt na spaní do baráku nového nabíječe zakladatelky, když měl mít syna u sebe. To by asi žádný normální chlap neudělal, ne? :nevim:

a mě nedává smysl ani to, proč to nový chlap navrhl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
22.2.24 09:34
@unuděná píše:
Fakt? Šestileté dítě, které nemá svou postel a spí s mámou? Jako nám leze do postele nad ránem ještě i skoro 9 letá dcera, ale brát jako standart, že se mnou v mé posteli usíná a spí celou noc, to mi opravdu nepřijde „většinové“ :nevim:

Znám mraky dětí, které v první třídě s rodiči spí. Některé celou noc, některé část. Mě to vadí, se mnou spali jen vyjimečně. S exem spali a naše Buchta se nad tím děsně pohoršovala. Teď mají sedmileté Buchtě v posteli taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.2.24 09:34
@terien píše:
Mít dítě na prvním místě se nevylučuje s tím, vybudovat si nový vztah. Jenže každé si žádá své a pokud člověk veškerou péči a energii směřuje jen k dítěti, tak nenajde moc protějšků, který by to strávily. Pokud musí všechen čas trávit se šestiletým a to včetně spaní, tak halt není asi správný čas na budování nějakého vztahu.

Ja tam tim privezenim syna vnimam urputnou snahu „budovat novou rodinku“ a to nic dobreho neprinese.

Na druhou stranu brat ohledy na dite v novem vztahu je nutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
22.2.24 09:37
@Lucie_Sx píše:
Zakladatelko, ja bych to nevzdavala, podle me na to jdete fakt blbe zatim.

Je uplne videt, jak jsi nadsena, ze si se synem rozumi, ze ho syn chce (skolka atd).
Nenech se tim ovlivnovat! To je bonus, neco navic. Nestav na tom.

Jakmile je syn u otce, ma byt u otce, nemente to a uzijte si sami.
Pokud u otce nebude, tak se proste na syna bude brat ohled a na tom jednoznacne trvej.
Jestli chce spat u tebe, protoze se tam sam boji, at spi u tebe, a vubec o tom nediskutujte. Kasli na to, jestli by „mel nebo nemel“, proste to tak z tveho pohledu potrebuje, aby tam byl i pozdeji v pohode.
Trvej na tom. Ty jsi matka, ty to seznamovani a zvykani ridis. Nenech se rozhodit.
A on to bud ustoji a sedne si to nebo teda konec.

Fakt nepristupuj na to, ze se dite zacne hned presouvat do jineho pokoje, nezacinejte „zbavovanim ditete“, nebo se to rozjede nekam, kam fakt nechces.
Rekni, ze ano, casem bude spat sam, ale ted to potrebuje takto, tak to proste bude takto.

Sohlas. něco měnit kvuli novým partnerum, ještě něco, co mě samotnou zaskočí, za situace, kdy o tom ani sama nejsem přesvědčená, je cesta do pekel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.2.24 09:38
@stinga píše:
a mě nedává smysl ani to, proč to nový chlap navrhl :nevim:

Já si spíš myslím, že to zakl. špatně pochopila. Celé to má hozené trochou jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.2.24 09:39
@terien píše:

Naprostý souhlas. On jí vyčetl, že je jí syn pořád za zadkem a nesamostatný. To si sice nemá dovolit vůbec říkat natož nějak kritizovat její výchovu, na druhou stranu to ukazuje na to, že zkrátka ona věnuje veškerý čas dítěti. A když už měla večer pro přítele, zabila ho tím, že syna odvolala od tatínka :nevim: Ona není na vztah připravená, stejně jako on ne na ten, kde jsou 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí