Váha plodu v 31. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7907
14.2.12 16:57
terykt píše:
To sme na to masi stejně :D

Tak pojď zvu tě na ovocné knedlíčky a můžem to pak zajíst třeba salámkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.2.12 16:59

hmmm to zní lákavě já ted snědla syrovou pomazánku :oops: a přemýšlím,co bych ještě zakousla .. :-) Nějakej nápad na buchtu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
14.2.12 17:15
terykt píše:
hmmm to zní lákavě já ted snědla syrovou pomazánku :oops: a přemýšlím,co bych ještě zakousla .. :-) Nějakej nápad na buchtu?

Já dělala štrudl a miluju takovou tu třepací jestli znáš..smetana+mandarinky atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.2.12 17:17

jojo já tomu říkám smetanový dort.. a to jsem šla dneska nakoupit jen kvůli tomu,že koupím smetanu a zapoměla jsem na to :D :D No asi se pro to budu muset ještě stavit..To mám ráda,..ale kalorické jak prase :D Ale to mě nevadí nacpu se.. Štrůdl nemám ráda nemám ráda teplé jablka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
14.2.12 17:43

Mňam, já mám na něco chuť, když to tady čtu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
14.2.12 17:48

Já jsem dneska dělala ten sýrový dort, není v něm ani špetka cukru, ale je fenomenálně tučný!!!!
Rozdrtíš sušenky bebe, smícháš se 100g rozpuštěnýho másla, a dáš na hodinku do lednice v dortový formě, mezitím ušleháš tvaroh - tučný, pomazánkový máslo, jednu smetanu ke šlehání a asi 2 tabulky čokolády na vaření, který rozpustíš v horké lázni. Dáš to na ten korpus a zas do lednice a nakonec jednu smetanu ke šlehání zahřeješ a až začně probublávat, tak ji sundáš a rozmícháš v ní další tabulku čoko na vaření. Když to vystydne, tak to dáš na ten dort a zas do lednice…ježiš to je takový žrádlo :srdce: ale je to fakt na dlouhý dělání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.2.12 18:00

kurna mnam :d já musím do toho obchodu pro ty smetany a už jsem ted snědla buchtu s mákem :D to jsou chutě teda :D Ale to udělám přijde mě to teda dost pracný ale zní to skvěle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
14.2.12 18:02

Ti sem ještě něco hodím a ty jsou :mrgreen: je to strašně žravéééééé a jednoduché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
14.2.12 19:12

Tak ty koláčky, ty nemají chybu…opisuju, ale dneska už nic nedělám. Ten sýrák mě dal zabrat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
14.2.12 19:13

Teri, ono to je na dlouhý lokte, ale zas tak pracnýto fakt není, jen ty prodlevy jsou na dlouho…ale výsledek je fakt fenomenální :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
14.2.12 19:32

Holky já sse nadlábla těmi knedlíky a dala bych si něco od masa.a když vydím tu šlehačku,tak si zítra udělám maso s bramburkem a cibulí ,pěkně zalité smetánkou a máslíčko a upeču.Ou jéééé dáte si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.2.12 21:11

Já si dám.. momentálně jim věneček a ještě tu namě kouká ovocnej košíček :-) Předtim jsem měla dušenou mrkev s masem a bramborem .. já se zas nadlábnu teda :D Míšo- musím to vyzkoušet zní to fakt dobře já jsem hodně na sladké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
15.2.12 22:59

uvidíš, že to není tak sladké…ale výborný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
16.2.12 13:37

¨No o víkendu se na to teda vrhnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
20.2.12 16:06

no tak parada jako fakt. Michaela-vis,ze mas termin jak ja? Jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí