Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Markétko
To je krásné, úplně mě to dojalo, jak jsi psala, že na vás koukala, i slzička ukápla. Jen tak dál, Vanesska je obrovská bojovnice a ví, že je milovaná.
Markét to je úžasná zpráva!!!! mám tak ohromnou radost! věřím že to bylo nádherný a uvidíš bude to čím dál lepší… zanedlouho budete už chovat!!!!!
jen víc takových zpráviček!!!! ![]()
MARKY, to je krása, že jste ji mohli pohladit po ručičce všichni. Umím si to představit…
![]()
Tak Vanesska má další infekci?
Ale když na:,–(ili zavčasu ATB, tak to bude určitě dobré… Vanesska je bojovnice! http://www.celysvet.cz/…le/s9413.gif ![]()
Moc na vás myslím! Zatím pa.
Markýsku - to je suuuuper. Jsem s váma za to ráda. Úplně si představuju tu heboučkou a křehkou ručku. Musíte být v sedmým nebi.
Verča s Olívkem - super, občas ho ráda pohlídá, což mi pomůže, ale nenutím jí.
markétko, ta další infekce mě mrzí, ale s tím se u prcků musí počítat. je super že to podchytili zase v začátku a na:,–(ili atb ![]()
nedonošenci nemají žádnou imunitu, a je to znát ![]()
ale neboj, vanesska se s tím zase popere ![]()
naty měla inf 3, z toho ta první byla těžký zápal plic
četla jsi sz?
Markétko
No to je úplně báječné,že jste si ji mohli držet za ručičku.
Mám vlhké oči,musím se držet,ať ty moje 2 raubíře nešokuju.
Neboj ONA TU INFEKCI PŘEMŮŽE!!!!!Vždyť je to bojovnice a čekají ji tu snoubenci.Jen si vybrat. ![]()
Marky, než jsem napsala příspěvek, tak další zpráva. To je mi líto, ale neboj Vanesska to zvládne!!! Už jí vážili?
Držíme s Olívkem všechny palečky, ať je infekce brzy pryč. Nebojte, bude líp!!!
markétko neboj ona je šikulka to zvládne !!!Je krásné,že už si ji můžete aspon pohladit.Tak pohlad i za nás držíme palečky!!!
Právě volali z HK…Vanesska začala krvácet do mozku
…Odjížídme tam..Ozvu se přes sms..
Markysku, to me moc mrzi, rvu tady jak mala
.
Modlim se, aby to preslo a zase bylo dobre…
Vanessko, myšičko, bojuj!!!! Držím co můžu, sice Tě neznám, ale i ve mě a Mirdovi máš podporu!!!
Markétko, to je mi strašně mooooc líto, myslíme na vás a mooooc prosíme Boha, aby to nebylo nic vážného.
Věřím, doufám, že to Vanesska zase překoná.
Ach jo, nejdřív taková dobrá zpráva a teď zase tohle. Držím palečky.
Lucka
Markét, to je mic moc líto. Držím palečky ať to zvládnete a zase bude vše OK.