Vanesska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
24.7.08 09:31

Ahoj Markétko
Ta koláž je krásná a strašně smutná. :cry: Vanilka zůstane navždy v našich srdcích.Ta malá babočka si nás získala od prvního okamžiku.
Neber to jako trest.Prostě to tak mělo být. Vanesska vás měla jen pozdravit a jít za sestřičkou,aby tam nebyla sama.
Moc vám všem přeju,ať to vše zvládnete,ať se bolest co nejdříve otupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
24.7.08 09:32

Markýsku, dotýká se mě ta bolestná záležitost stejně stále moc jako na začátku. Často vám posílám tichou vzpomínku.
Není vysvětlení, není pomoci, člověk si to musí jen odžít, přežít, jedině čas trochu otupí ostré hrany vašeho smutku. Z celého srdce přeju, at vaši rodinu trápení stmelí v pevný trojúhelník, kde se můžete bez obav opřít jeden o druhého. A ať se ten trojúhelník rozroste ve čtverec.
Opatruj se M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.08 10:08

Markétko, koukám na tu koláž a brečím,je „krásná“, mohu-li to tak napsat.A hrozně smutná,,,ze srpňátek jsme to všechny prožívaly a prožíváme s tebou a moooc na tebe myslíme.Doufám, že se Ti v nové práci bude líbit, přijdeš částečně na jiné myšlenky (je to důležitá a velmi naplňující práce=sama dělám s postiženýma dětma a miluju je) a kdoví…co se stane do budoucna se změnou života třeba možná brzy přijde ten „růžový uzlíček“…mooooc bych Vám to přála.
Buď silná. :wink:
pa mám tě ráda.
 Lena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
24.7.08 11:59

Ahoj naše Mrkétko,
ta koláž je nádherná, ikdyž rve srdce bolestí z těla ven, ale s tím už nikdo z nás nic nenadělá......bohužel :(
My na tebe u nás v srpnu myslíme denně a jsi v našich srdíčkách ty i Vanilka a vždycky tam už budete mít svoje místo. Je mi líto, že právě pro nás začíná to období, které ty teď s náma prožívat nemůžeš, ale všechny ti držíme pěstičky a doufáme, že třeba do roka budeš v jiné diskuzy a budeš tam psát jak právě ty jsi tak moc šťastná :) Strašně moc ti to ze srdíčka přeju. Opatruj se ty náš drobku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
24.7.08 12:52

Markýsku, tolik bych chtěla pomoct ve tvém trápení a dochází mi, že to nejde, každý si svoje štěstí a svoji bolest musí odžít sám, ale chci ti jen říct, že nejlepší věc, kterou můžeš pro Vanessku teď udělat, je nechat ji jít, netrápit se, propustit ji ve svém srdci s láskou do nebe a myslet na ni, jak jí je dobře a jak se jednou potkáte… Všechny jsme s tebou, může se to stát každé z nás kdykoliv a i díky tobě si uvědomujeme, že se to dá zvládnout! Kdysi jsem někde četla: Za nocí nejtmavších na slunce pamatuj!
Markýsku, mysli na slunce, které už brzy znovu vysvitne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
29.7.08 21:58

Někdy si řikám..jak je možné,že ten čas tak rychle plyne..Dnes je to přesně měsíc co babočka odletěla..Už měsíc se snažíme žít bez ní…Často si řikám,že bych chtěla najít ovladač a všechno vypnout..Nedaří se..Pořád se ptám „PROČ“..co kdyby…
Bude moct uplynout hodně měsíců..roků a pořád se budu ptát..i když nenajdu odpověď..
Rozhodli jsme se udělat razantní krok v našem životě…Manžel dostal prac.nabídku do zahraničí,takže se tam v nejbližší době přestěhujeme a „začneme znova“..
Nevím kolik budeme potřebovat času..protože ani tuny času tu bolest nepřetlačí..to už vím..Ale všude se řikám,že čas je nejlepší lék,aby rány aspoň otupil :( :( :( …

Peťulko-máš pravdu..když jsem byla v pubertě..tak jsem taky musela sledovat jak rodiče pochovávájí svoje dítě..byla to moje kamarádka..všechny nás to bolelo..ale to co prožívali oni jsme nikdo nechápal..
A teď..je to nejhorší bolest jakou jsem kdy zažila..pochovat vlasní dítě..je to nejhorší co může rodiče potkat… :cry: :cry: :cry: ..
Sestry je mi líto,je moc hezký,že jste i přes tolik let..nikdy nezapomněli..

Sandrik-ano musíme se s tím naučit žít…ale nikdy se s tím nedokážu smířit..nikdy nepochopím nespravedlnost tohodle světa.. :( .

Jiři-je tam nahoře se spousty andílků a s Kristýnkou..snad je jim tam nahoře líp..než tady..

Maki-tvoji básničku si stále pamatuju..a moc děkuju..

Aduš,Leni-srpňandy moje..co říct..
Už jsou některá srpňátka na světě..a mě těší,že i tak na Vanessku nezapomínáte..

Helmitko-krásný citát..doufám,že brzy to slunce najdu..zatím je okolo mě samá tma..
Mohlo se to stát kterékoliv z nás..asi to tak mělo být,že to potkalo nás..nebo já nevím..
Já ji mám uchovanou,tak někde hluboku v srdci..a můžu žít jen s myšlenkou,že už je ji líp…

Děkuju,že stále na Vanessku vzpomínáte..

Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.7.08 22:14

Ahojky Markýsku.Je dobře že jste udělaly takový razantní krok.Moc věřím tomu že začne nový život který Vám přiese mnoho radostí.
Ani nevíš jak na tebe a Vanessku často myslím,jak moc bych tě chtěla obejmout a utěšit. Čas rány nezahojí jen otupý a moc vám držim palce at Vás potká pořádný štestí.Doufám že i když se odstěhujete do zahraničí tak stále budeš s námi v kontaktu.Mám tě ráda.Kamča a Maty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
29.7.08 22:25

Markétko,
dnes jsem vzpoměla na uplynulý měsíc a tu ohromnou bolest,ale také na tvou obrouvskou sílu.
Jsi supr človíček a i přes tu nespravedlivost věřím že ti tu sílu pánbíček jednou vrátí.....a tvoje holčičky tam bedlivě opatruje.

Hodně dalších sil tobě i Jirkům přeje Sabinka,Filípek,Hanka a Petr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
30.7.08 09:21

Marký,
nebudu se moc rozepisovat......sama nejlépe víš, že na tebe myslíme a i víš co si myslím o té vaší životní změně. Takže DRŽÍM VŠECHNY PALCE A PĚSTIČKY A VĚŘÍM, ŽE TEN VZRUCH SE STĚHOVÁNÍM MALILILINKO ODSUNE TU BOLEST DO POZADÍ A VY BUDETE MÍT NA STAROSTI JINÉ VĚCI.Nikdy nezapomenete- to je jasné, ale na chvilku vám to uleví :) Buď tou manželkou a matkou co těm tvým chlapům umožní karieru a vzdělání a oni ti to vrátí láskou a věř, že až bude ten dobrý čas a tvé tělíčko i duše nasbírá sílu, tak zjistíš, že na testu jsou // a bude vše v pořádku :) Jo a koukej se cpát těma buřtama a kejtama a uzeným …hihihih ať tě ti Němci pěkně vykrmí :) Máme tě Markétko moc rádi a věř , že jak ty tak vaše Vanilka zůstane na vždycky jako 1. srpnové miminko ......je to její místo a zaslouží si ho :) Opatruj se a dej o sobě vědět jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
30.7.08 09:48

ADO
To je nádherné.Líp bych to nedokázala napsat.Jestli dovolíš,tak bych se pod to taky podepsala.Dovolíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
30.7.08 09:59

Jasan :) Myslím , že to každá myslíme stejně ne ? Prostě aby se měli moc a moc dobře......ono to vše přijde :) Jo a neupečte se holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
6.8.08 12:00

Ahoj

Dnes jsem byla na hřbitova…Vanesska má už udělanou desku se jménem..datumem narození a úmrtí :cry: :cry:
Je mi z toho hrozně..dlouho jsem tam jen stála a koukala… Je to ten nejhorší v životě..koukat se na hrob vlastního dítěte :cry: :cry: ..Tak dlouho jsem se snažila „být v pohodě“ snažit se každý den něčím zabavit a nemyslet na to všechno..Ale nejde to..Za den se stane tak milion věcí co mi ji připomene :cry: …Možná to v tom Německu bude o trochu lepší nebudu v tomhle bytě kde mi ji všechno připomíná…
Vím,že ji vždycky budu mít nablízku,uvnitř ve svým srdci,ale nikdy ne,tak blízko,abych si ji mohla ještě aspoň jednou pohladit.. :cry: :cry: ..Měli jsme vyměřeno tak málo společného času,ale i tak na žádný ten okamžik nikdy nezapomenu..
Když Vanilka bojovala o život,tak jsem se tolikrát modlila k bohu,ale po tom co zemřela jsem na něj definitivně přestala věřit..je to tak krutá a nespravedlivá rána,kterou nám dal…Vanessce je teď už snad nic nebolí..netrápí se…
Ale přesto by rodiče nikdy neměli přežít své vlastní děti… :cry:

Aduš jak už jsem to psala tolikrát vždycky napíšeš příspevěk s takovým zvláštním kouzlem..
Já se budu snažit být to dobrou manželkou a matkou pro ty dva chapi bych se asi rozkrájela..jsou to nejcenější co mám :srdce: …

Já už jsem psala Dušičce SZ..moc si vážím toho,že jste Vanessku ponechali v tabulce jako první srpnový miminko…
Jste tam skvělá parta a Vanilka na všechny ty miminka bude dávat ze shora pozor…

Kamčo děkuju za tichou vzpomínku…
Já s vámi budu určitě v kontaktu…já už jsem na vás závislá..víte o mě tolik věci co třeba ani vlastní rodina netuší..Můžu se tam vždycky vypovídat a vím,že tam najdu vás,ty který mě poslouchají a nenechají mě padnout…

Sabiko,Jiři jsem ráda,že i s vámi jsem zůstala v kontaktu..jste moc fajn a parta prosince 07 je skvělá..

Dávejte na sebe všechny pozor..

papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
6.8.08 12:11

Merkétko,
tak koukám, že zase jeden těžký den co ? Člověk by si přál, aby když už život něco tak hrozného přinese, tak aby to skončilo tím dnem a nemusel se k tomu vracet…je mi to líto, ale zase na straně druhé …vše jste dokončili a můžete odjed do Německa a pokusit se zaneprázdnit hlavu něčím jiným.
Markét.....strašně nám v srpnu chybíš a já jsem ohromně ráda, že máš tu sílu chodit ať už sem nebo do jiných diskuzí :) Věř, že je to to nejlepší, co můžeš udělat. Mluvit a mluvit a tady se vždycky najde někdo , kdo bude zrovna na drátě :) A nikdy tím nebudeš nikoho obtěžovat :) A koukej se ozvat brzounko i z Německa a vše nám povědět :) Třeba jaký tam maj housky a pivo a klobásy jo :)
Vanilka je náš andílek …to je pravda, ale bylo by lepší, kdyby srpen 2008 žádného neměl!!!! Rve mi to srdce…při představě, že s námi nemůžeš sdílet to co se teď děje......Máme tě moc rádi, tak na to mysli a opatruj se ty i tvoji kluci :) Věř , že tě nade vše milují, ikdyž to třeba někdy tak nevypadá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
6.8.08 14:41

Marketko je mi to opravdu moc lito a je to asi hrozny pocit prezit sve vlastni dite-nedokazu se do toho vcitit.
Jen ti preji abys mela stale dost sil.
Na Vanessku stale vzpominame.
Drz se!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
6.8.08 21:46

http://i289.photobucket.com/…e/nad004.gif

Markétko taky posílám Vanssce jednu kytičku na hrobeček a jednoho andílka. I já na ní neustále myslím, stačí uvidět venku motýlka…

Je pro mně strašně složité napsat jakoukoliv myšlenku, v hlavě se mi jich honí tolik…
Nejsem pomalu ani schopná psát, přest tu hromadu slziček co se mi právě koulí po tváři.

Jsme moc rádi, že jsi tu pořád mezi námi. I ty si součéstí té duper party u nás v prosinci 07. :wink:
Moc držíme palečky, ať ten velký krok co jste se rozhodli udělat, přinese jenom to dobré…

Pa Terka a všichni moji kluci… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová