Vanesska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
7.4.12 22:57

Já na Marki samozřejmě nezapoměla,ale když už je to vytaženo znovu tak by mě moc zajímalo proč se to smetlo pod stul?Proč to zde začlo být takové tabu?Jak postoupilo nebo ne vyšetřování?Zjistilo se něco nebo se na to všichni vykašlali?

Jak zde bylo jednou napsáno o Markýskovi se nemá mluvit proto že poškozuje dobré pověsti emimina,ale zase ten kdo byl oklamán by snad měl právo vědět jak to dopadlo né? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
7.4.12 23:02

Kamčo, asi jsem blbá nebo naivní, já to nepochopila, můžeš mi to vysvětlit? Bylo to celý vymyšlený? To snad ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
7.4.12 23:04

Kamca: a ono se to nejak resilo? Bylo podano trestni oznameni? Ja na e miminu tenkrat jeste nebyla. Clovek asi musi pocitat s tim ze na internetovejch diskuzich si lidi muzou vymyslet ale tohle je fakt smutne:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
7.4.12 23:04

Bessy, bylo:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
7.4.12 23:09

Tak to je teda maso.....ňáká těžká porucha chování s psychopatickými rysy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
7.4.12 23:11

Vsechny maminky to tady tak prozivaly:( je to sproste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
7.4.12 23:14

Juj, tak to je vážně silný kafe. Na emiminu jsem nebyla v té době, porčítám a zírám…

• Citovat
  • Upravit
1139
7.4.12 23:15

hmmm, já to tak nějak četla :poblion: fakt to byl někdo marod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.4.12 23:18

Ano bylo podáno trestní oznámení za poškození porodnice a taky za se zde řešila nějaká citová ujma.
Pak když někdo vznesl dotaz jak to pokračuje tak emimino řeklo že to poškozuje dobré jméno a nějak se to tady neřešilo a s příslibem že až vyšetřování skončí že dostaneme zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
7.4.12 23:18

Jeste si dovolila holkam psat smutne sms :poblion: ale kdyz to tak ctu tak se tesne po smrti miminka hodne rozepilsovala, uplny romany. Lidi se spus stahnou do sebe a pisou strucne a co nejmin popisujou udalost aby si to vic nepripominali do podrobnosti. Markysek se pekne rozepsal, jako kniha s rozsahlym dejem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
7.4.12 23:20

Kamca, tak to je drsne 8o to asi necekala, chtela si z maminek delat prdel a nakonec takto! Na kazdou svini se vsri voda :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
7.4.12 23:21

Jeee kamco, ty uz budes rodit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.4.12 23:21
@Janichka píše:
Jeste si dovolila holkam psat smutne sms :poblion: ale kdyz to tak ctu tak se tesne po smrti miminka hodne rozepilsovala, uplny romany. Lidi se spus stahnou do sebe a pisou strucne a co nejmin popisujou udalost aby si to vic nepripominali do podrobnosti. Markysek se pekne rozepsal, jako kniha s rozsahlym dejem :think:

Já měla markýska ráda. :oops: Byla to fajn citlivá osoba i když to zní hrozně často na to myslim jak to asi bylo a proč.Nevěřím že by si vše tohle vymyslela-vymyslel,třeba se to stalo jindy a tak se s tim vypořádávala..

No to už je asi jen má spekulace,ale je fakt že si často vzpomenu.Mě osobně moc pomohla vypořádat se s potratem a s tím vším kolem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
7.4.12 23:24

Treba je to nekdo kdo ani deti a pratele nema. Chtel nekam zapdnout. Byt oblibeny! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.4.12 23:28

janicha je vidět žes jí neznala.Znala spoustu termínu které znají ty co podobné věci zažili.Já nevěřím že to bylo celé vymyšlené,ale jak říkám to jsou a budou jen spekulace.Asi je fakt lepší tohle téma znovu nevytahovat.Takovích markýsku tady je a bude vždy dost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová