Váš největší trapas :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3140
11.5.12 11:04

@koblizek0434
super historka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
11.5.12 11:20

Byli jsme s manželem v Paříži na svatební cestě, jdeme po ulici a já koukám kolem na tu nádheru a pořád mu nadšeně něco ukazuju a vykládám, pak ho chytnu za ruku a chci mu dát pusu. No tak se k němu otočím a k mému zděšení držím za ruku cizího chlapa s vytřeštěnýma očima. Kouknu dozadu a tam manžel zlomený v pase se slzami smíchu v očích :lol: :lol:

No byla jsem rudá až na zadku a manžel tuto historku pořád někde vykládá :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
11.5.12 11:25

to já když mi bylo 17 jsem spala přes noc u kamarádky.Večer jsme šli na disku a přiopili se,nad ránem jsme došli k ní domů,její rodiče byli pohodáři :palec: usli jsme,ale mě se asi do hodiny udělalo zle,už bych nestihla doběhnou na záchod,tak jsem jen otevřela okno a zvracela ze třetího patra,pak jsem vyčerpáním usnula.Ráno/dopoledne slyším,jak přišla té kamárádky mamka,že tu máme hroznej smrad,že nám jen vyvětrá,ať spíme dál,ale v tu ránu jak otevřela to okno,mi to došlo…měli tam síťku 8o a všechny ty zvratky na ní byly zaschlý :mrgreen: :mrgreen: myslela jsem,že se hambou propadnu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
11.5.12 11:27

@koblizek0434
Tak to je geniální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
11.5.12 11:28

@Žesťovka To je dost nechutný, ale jinak dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
11.5.12 11:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.5.12 11:30

Ve stejném městě jako já se narodil jeden z kandidátů na československého kosmonauta (bývalý stíhací pilot). No a při jednom výročí jsme se tak sešli se spoustou lidí (pestrá společnost, od prvňáků až po sedmdesátileté) a povídalo se a vzpomínalo… A přišla řeč na slavné rodáky. No a já jsem dal k lepšímu, že máme krajana skoro kosmonauta… A on seděl vedle mě… :oops: Nic neříkal, usmíval se, občas něco prohodil. Až jsme se rozešli, tak mě na to příbuzní upozornili. No byl jsem červený až… u onoho otvoru. (ale na svou omluvu dodávám, že už byl postarší a já jsem ho tím pádem nepoznal, znal jsem ho jenom z fotek.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
11.5.12 11:45

Tak já mám jeden, který se mi stal, když mi bylo asi šest let, ale vryl se mi do paměti znaměnitě.

Byla jsem hrozně stydlivé děcko, takže jsem se pořád držela mámy nebo táty. Jako malí jsme jezdili často na vodu. Kolem mě byla spousta lidí no a já se nutně potřebovala schovat do klína mamince …
Tak koukám ve výšce svých zřítelnic - naleznu černé plavky a honem zabořím hlavu „mamince do klína“ se slovy: Já tě mám tááááák ráda. „Maminka“ mě pěkně hladí po vláskách a konejší mě. Tak vzhlédnu, že jí dám pusinku. Jenže to nebyla maminka, to byl Pavel :mrgreen: Máma to okomentovala slovy, že už se teda pěkně mladá lísám.
Když si dnes představím, jaké musel mít asi pocity, když jsem se mu vinula ke klínu …
No, ale Pája jako Pája :pankac:

A nedávno se mi stalo něco roztomilého 8)
Byly jsme s maminou na večeři v restauraci a v nějlepším rozmaru s nejčistšími úmysly laškovaly s obsluhou (kluci tam za dýška umí fakt pěkné divadlo 8) )
Jenže jsem si chtěla ještě objednat, tak jsem tak ležérně pozdvihla ruku. A chlapec číšník se asi tak zasnil, že mi od dveří 4× na mou výzvu bujaře zamával :mavam: , než mu chudákovi došlo, že neflirtuju, ale objednávám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4489
11.5.12 12:18

Skvělé pobavení na páteční dopoledne :potlesk: Tak taky přihodím ;)

V prvkáku na inru jsme v neděli večer seděli se spolubydlící na pokoji a kecaly. Přišla noční vychovatelka a že už je po večerce a máme mít zhasnuto. Tak jí říkám, že se ale ještě učíme. A ona: „A copa doma?“ A já na to: „Dobrý..“ Nějak mi nedošlo, že by jí zajímalo, proč jsem se neučila doma…

Ještě na základce jsem chodila čerstvě do hudebky a povídám tam jedné starší spolužačce, že jdu druhý den k zubaři a že ho nesnáším, že je to strašnej sadista a blbec a já nevím co ještě. A ona se tak usmála a povídá, že to je její táta :oops:

A nikdy asi nezapomenu na jeden večer, kdy jsme se s přítelem vrátili ve velmi veselé náladě v noci domů a následoval asi dvouhodinový sex, já opitá a opravdu bez zábran, takže hlasitost jsem neřešila. Jenže jsem nevěděla, že má tchán špatné spaní a občas v noci vysedává v kuchyni. Pořád si pamatuju ten jeho výraz, když se mi ráno ptal: „Tak co včera, dobrý?“ A mrkal u toho.....nějakou dobu mi tam pak nikdo neviděl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
11.5.12 12:23

:mrgreen: A teď jsem si vzpomněla také na jeden středoškolský.

Kamarádka byla taková ta, no, „do světa“ a velice ráda a výrazně se líčila.
Jednou to chuděra trochu přehnala s tvářenkou. A učitel na estetiku se na ni o hodině zadíval a starostlivě se jí optal: „Není Vám zle, kolegyně, nemáte Vy horečku?“. Málem jsme si cvrnkly … a ona stále nechápala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
11.5.12 13:07

mne sa stal trapas, ktory mi mohol zmenit zivot- k horsiemu...... …bolo to v roku ako spadli dvojicky v USA, ucila som na nemenovanej vysokej skole, bola som velmi uznavana, clenka akademickeho senatu, rozbehnute PhD, a posepkavalo sa o mojej slubnej kariere veducej katedry a mozno aj viac, co je na zenu na tej skole velky uspech…No a pri zahajeni skolskeho roku v oktobri sa zisla sela akademicka obec do obrovskej auly so skvelou akustikou, prisiel aj premier SR, prezident SR, zopar generalov, no proste cela honorabilita, bola velka slava, kopa prihovorov, aula naplnena do prasknutia tymi kapacitami, VS pedagogmi a studentami, ktori sa vyberovo na tu slavu dostali..... NO a po prihovoroch rektor Vs povedal, ze sa vsetci postavime a budeme mat 2 minuty ticha za obete WTC v NY. Šum stichol a zavladlo hrobove smutocne ticho....... .........Poznáte tie nekontrolovatelne záchvaty smiechu, kedy vám pride nieco smiesne a vy vybuchnete v salve smiechu a nemozete to prerusit a znovu a znovu vas chytaju vybuchy smiechu z plnych pluc, uz vas vsetko boli ale vy sa len smejete a smejete? Tak ako sme tam stali, mozno uz minutu, zrazu vletel do auli pootvorenou vetrackou vtacik, preletel po aule zacvirikal sadol si na stropnu konstrukciu a urobil „kak“ na vazeneho pedagoga stojaceho o dve rady podo mnou...... a mne to prislo tak smiesne, ze sa vo mne v tom hrobovom tichu zretelne dvihala vlna toho nekontrolovatelneho hlasneho vybuchu smiechu… najprv mi pomykavalo ustami, potom, uz somtak tichoo od smiechu zahikala, ale rychlo som si odkaslala, …ale aj ten kasel v tom tichu bol napadny…lenze smiech sa zo mna dral von..... na ten priserny boj so smiechom nikdy nezabudnem.....mozog hovoril „ovladni sa preboha, ten skandal nerozdychas, je tu prezident, je tu premier, vyhodia ta, koniec tvojej kariery…!“, lenze smiech sa uz dral von, snazila som sa mysliet na odber krvi, na chorobu na vsetko…ale nedalo sa...... uz som nevladala, chytila som si pevne oboma rukami usta…kolega mi potom povedal, ze som bola cervena ako rak, ze mi tiekli slzy po licach......padla som na kolena, schulila som sa pod sedadla a aj cez co napevnejsie zakryte usta sa dral von piskot, ktory kazdu sekundu mohol vybuchnut v salvu smiechu......v par sekundach som sa zmierila s tym trapasom a skandalom… s tym ze dehonestujem celu tu akciu....... a vyprskla som…v tu situ sekundu zaznelo slovo od rektora „dakujem“ a nastal hluk sadajucich si ludi… ja som lezala stocena pod sedadlom usta zapchate rukavom svetra, natriasala som sa tam smiechom, kolegovia co stali vedla mna na mna hadzali svetre a saká, aby sa smiech co najviac stlmil.....Nastastie zahrala nejaka dost hlucna znelka cohosi........
Bolo to strasne… teraz to hovorim ako milu prihodu, ale vtedy to bolo priserne..... A vzdy ked ma chyti taky ten zachvat smiechu spomeniem si na to, ako mohol jeden vtácikovsky kakanec ohrozit moju karieru....... ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
11.5.12 13:08

opr. auly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
12.5.12 20:33

Jezdila jsem busem na střední a jednoho krásného dne jak si tak sedím v přecpaném busíku mi někdo zaklepe na rameno, prý jestli jsem něco neztratila.Kouknu vedle sebe a na zemi moje kalhotky 8o Tak jsem je jako nohou skopla pod sedadlo a říkám že nejsou moje. No ovšem že byly, krásné, černé krajkované, ale cožpak jsem se měla přiznat že jsem bordelář a asi se mi někde šprajcli mezi baťohem a bundou jak jsem je večer švihla na židli ? :palec:

Maturita měla taky svoje kouzlo,fotil nás na tablo tatínek od holčiny z vedlejší třídy,zrovna začínala éra fotek holých ramen /sundaly se ramínka na podprdě a fotilo se/ ,hotové fotky kolovaly po třídě, tu a tam se někdo uchichtnul, no a když se moje fotka dostala ke mně, krve by se ve mně nedořezal.O přestávce ke mně holčina doběhla, že budu focená ještě jednou že fotečka se tatínkovi „nepovedla“ . Šklebila jsem se na fotce jak ichtyl a přitom mi čouhala bradavka :oops:

No a nedávno se stal trapas manželovi, rádi si někdy dáme ochutnávku kávy v supermarketu, většinou se nechám oslovit já, manžel je zdrženlivější.No a tento krát se odhodlal - přímo si o ochutnávku zažádal /měl rozvernou náladu/ No a slečna ho odpálkovala s tím že propaguje kávovar nikoliv nový druh kávy :lol: Ještě dnes se tomu smějem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
simonides
10.8.12 18:07

trapas

Stal se mi trapas, mam dost otravne kamošky saru a natalku jednou me našly jak brečim :cert: a ja sem utikala nechte me ony jako by nic a šly za mnu pak me našla pani vychovatelka a ptala se proč křičim a neřeknu ji to ja sem rači neotpovedela ona to řekla tatkovi zeptala sem se jestli muzu jit na w. c ona dovolila jakasy pani se me ptala proč plačeš ja sem řekla ja nebrečim. ze křičim se muj tatka dozvedel ale ze sem brečela to naštesti a neřekla sem to pani vychovatelce protoze sem se stydela. doma me trochu bolelo v krku to brzy přešlo ješte v ten den sem jela asi na hřbitov :P

• Citovat
  • Upravit
17095
10.8.12 18:37
@simonides píše:
Stal se mi trapas, mam dost otravne kamošky saru a natalku jednou me našly jak brečim :cert: a ja sem utikala nechte me ony jako by nic a šly za mnu pak me našla pani vychovatelka a ptala se proč křičim a neřeknu ji to ja sem rači neotpovedela ona to řekla tatkovi zeptala sem se jestli muzu jit na w. c ona dovolila jakasy pani se me ptala proč plačeš ja sem řekla ja nebrečim. ze křičim se muj tatka dozvedel ale ze sem brečela to naštesti a neřekla sem to pani vychovatelce protoze sem se stydela. doma me trochu bolelo v krku to brzy přešlo ješte v ten den sem jela asi na hřbitov :P

WTF? Kua co toto má být? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová