Vzal mě k babičce na oběd, on jedl a já na něj koukala o vodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
144
15.9.25 12:36
@Anonymní píše: Více
Ženy dneska potřebují fakt málo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.25 13:15
@Silverine247 píše: Více

Ano, tak nejak to bylo, cela situace bohužel byla takova zvláštní. Omlouvám se za zmatek, ale byla jsem z toho paf nikdy jsem to nezažila. Každopádně, v sobotu jsme to probrali a tím to haslo, uz si napíšeme.. ač me to moc mrzí, asi je to tak lepší..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.25 13:17
@izabe píše: Více

Dal mi ochutnat rybu, ja řekla, ze e to dobrý, a dal nic, jedl a hotovo, měl k tomu brambory.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.25 13:19
@Andelskej_Satan píše: Více

Ano, skočili jsme, uz si ani nepíšeteme, uznal, ze se zachoval špatně ci divně, ikdyz ne to moc mrzí, ale asi bych se jen trapila.. dekuji za podporu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.25 13:24
@jaksemichce píše: Více

To se zeptal, az měl snezeno, my šli pryč a vzddl, ze asi neco neni ok, o tomto všem me odešla chuť s ním nekam jit… dal mi na vidlice lososa, ja řekla ze je to dobre a dal nic, seděla jsem, on jedl a ka přemýšlela zda se mi to nezdá. Z druhé straně si to nedovedu představit.

• Citovat
  • Upravit
10185
15.9.25 13:38

Je to nevychovany vohrablo, neco takoveho dospely chlap nedopusti. Ten muj by mi primarne nabidl celou jeho porci, coz bych samozrejme odmitla a rozdelilo by se to napul. Tenhle je dusevne zamrzlej v malym klukovi. Pobrec si, ale nelituj. Pro tebe je to dobre, ze to skoncilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
15.9.25 14:01

Uznal, ze se choval divne, ale pro jistotu uz ti ani nepise, natoz aby se ti to snazil nejak vynahradit? Bud rada, ze se odkopal tak brzy! :hug:

• Citovat
  • Upravit
8827
15.9.25 14:43

Fakt to nebyl chlap do života, najde se lepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
15.9.25 14:55

Babička mohla do toho telefonu říct, ale mám porci jen pro tebe, pro ní nic nemám, co bude jíst? V mrazáku taky nic nemám. Kupte někde třeba kuřecí prsa a opeču jí to. Evidentně nezájem babičky i chlápka. Babička nemusí mít ráda nečekané návštěvy, ale má říct, ať ta tvoje holka nechodí a najezte se venku a dáš si to k večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
15.9.25 15:08
@Kuba25 píše: Více

Nehazej to na babicku, neni to k ni fer. Ona tam neni od toho, aby zachranovala takovehle situace. Tohle byla predevsim jeho starost, byla to jeho navsteva, ne babiccina. On se s ni mel bud rozdelit, nebo, kdyz ona neji ryby, ji mel dat cast brambor a udelat k nim aspon volske oko. A ne se zachovat jako tupec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
15.9.25 15:16

Křupana nebrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
15.9.25 15:26
@Denisa56 píše: Více

To je sice pravda, ze to byla jeho navsteva, ale soucasne muj dum = moje vizitka. U nas i remeslnik dostane kafe a kolac nebo susenky. Ty bys pritelkyni sveho vnuka nechala sedet o vode, nebylo by ti (i za nej) trapne? Ze se typek projevil jak nymand, o tom zadna, ale i chovani te babicky je taky trochu zvlastni, myslim, ze k tomu mela nejaky duvod. Mohla/ mela rict do telefonu rovnou, ze si navstevu nepreje a vyridit si to s vnukem, nez uvest nekoho, kdo je v tom nevinne, do rozpaku. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10185
15.9.25 15:52
@Silverine247 píše: Více

Ja bych navstevu, i takhle narychlo, aspon trochu pohostila a tu jednu porci rozdelila na dve, aby se aspon trochu najedli oba. Ale nezname pomery v te rodine. Proc on bydli u babicky a ne u rodicu? Treba uz se to babicce zajida, kdovi, jakym zpusobem uz mu opakovane pomahala. Anebo je to typ, ktery se nerad druzi, brala to jako jeho navstevu a nechala na nem, aby se postaral. Vsak je to dospelej chlap, ne? Snad nepotrebuje, aby jeho babicka obskakovala jeho navstevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.25 17:11

Fakt nelituj. Chlap kterej mysli na to aby se najedl sam a je mu jedno ze mas treba hlad, to fakt nechceš, si to představim pak s dítětem kde je ženská neustále v nevyhodny pozici a kvalita jejího života přímo závisí na ohledech chlapa…brrr. můj manzel me takhle kdysi vzal poprve k jeho babičce, nebydlel u ni, ale prostě dostal nápad ze by byla ráda kdyz se stavime (coz byla) a dal to nepromyslel. Ale taky neměla pohoštění a bylo to kolem oběda. Řekl, ze to co ma si dáme jako předkrm všichni abychom neumreli hladem, vzal me i babicku, a zašli jsme do restaurace. Bylo to uplne v pohodě, příjemné seznámení, oblíbila si mě, nikdo neměl divný pocit. Prostě komunikoval narovinu, jeee babi, my jsme byli nahodou poblíž a ja chtěl zajít, no jo, neni dost jídla a mame hlad, tak si ho pojďme dát.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.25 17:15

Děkuji :srdce: no ono to asi i záleží na tom, ze peníze nema, no.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky