Večerní šichta na eMiminu :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1400
15.12.12 01:06

Hele ten krem je divnej.. nutella, horka coko, maslo a este mouckac??? 8o To cucim.. No, nevim, skoly nemam, ale asi bych z toho ten mouckac vynechala, na me by to bylo moc sladky. Jestli resis postup, tak bych proste v kastrulku nad horkou vodou rozpustila coko, nechala lehce zchladnout a zaslehala do zmekleho masla. Nasledne bych do toho zaslehala tu nutellu a rum. Kdyz to nechas zchladnout, melo by to pak jit nacpat do plniciho pytliku a hura na plneni. Kdybys tam ten cukr chtela dat, tak bych ho nejdriv zaslehala s tim maslem a pak teprv zbytkem.

Co? Ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
15.12.12 01:30

@Kacise cukr né do krému :D

to by bylo nejedlé, už takhle je to sladké jak cecek.. blééé
nakonec jsme se na nahřívání čoko vybodla. Nasekala jsem ji v mixéru, neb se mi to nechtělo strouhat. utřela nutelu s máslem a smíchala to. Prostě tam jsou cíleně kousky čokošky… ale je fakt, že to nevyšlo na celou várku, jak mělo… ale to taky může být i tím, že manžel ořechy hoodně vymačkal, tak pokud měly aspoň trochu držet u sebe, muselo se toho dát povícero :D

Já dělala 2 druhy ořechů a 2 krémy… a tohle je mazéééc, ale v kombinaci s těmito očechy to není naštěstí až tak šílené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
15.12.12 13:24

@Markittka
No jsem si rikala, ze to musi byt jak cumel… :)
Tak to mate ozvlastnene coko krupinkami, to taky neni marny! Ty jo uplne se mi sbihaj sliny, orechy chci pect letos poprve.. a zatim jsem napekla zase tak akorat virtualne na papire :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
15.12.12 18:55

@Kacise PO vychladnutí v ledničce to celkem jde :) ale příště míˇbn nutely, víc másla :D :D nebude to tak sladké…

ořechy jsme dělala taky letos poprvé - teda manžzel… já těsto, on tvaroval a pekl. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová