Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak my včera ten smažák+hranolky......k večeři troubelín+hranolky a dnes ta čína s brkaší a dojíme k večeři
Paps píše:gorina píše:Paps píše:A my peceme v nedeli pudingovou babovku
a holky, neupečeme něco dietně sladkýho??Tak jsem tu buchtu prave spalila,hrala jsem si se synatore a tak to dopadlo
jak se dělá pudinková bábovka?![]()
Takye leti do kose
Dnes vaří XXLutz
Proto tady můžu rejdit na emiminu ![]()
Jdeme tam všichni na oběd a kluci si pohrajou v úžasným koutku pro děti
![]()
Musim napravit tu nepovedou buchtu,takze pristi tyden budu delat Strechu z BeBe susenek s bananem.Na tom snad uz neni co zkazit
.Zitra cesnekova polivka a karbenatky s brkasi
Paps píše:radúna píše:co je to vitacitová buchta? jsem to jakživ neslyšelaPaps píše:Jo, a víš, že už 14 dní chodím jak mlsný koucúr a přemlouvám se na tu vitacitovou buchtu?
a holky, neupečeme něco dietně sladkýho??
Ale neměla bych, musím shazovat kilíčka......
Tady je třeba recept:
http://recepty.vareni.cz/…tova-buchta/
Ale je fakt, že ji málokdy peču jen tak. Většinou třeba jako zákusek k nějakému slavnostnějšímu obědu. Někdy nedělám tu vitacitovou polevu, ale čirou a průhlednou a pod ní je na té tvarohové mňamce třeba ovoce - kompotované.
Ale včera byla nakonec jen tak
.
holky a mohla bych vás poprosit o recepr na langoše??ale neumím dělat s droždím tak kdyby byl nějaký bez něj
![]()
Ja dneska nakonec dostala chut na Dukatove buchticky,takze tatinkovi prenechame karbenatky a my s tygrem se vrhnem na buchticky ![]()
Dělala jsem takovou „zbytkovou“ polívku…mrkev, celer, petržel, cibuli, česnek, trochu rýže, pohankové lámanky a vloček.
Malá měla 3 misky
a chtěla 4, ale to by nezbylo na nás, takže PRD ![]()
A na večeři dám péct prejt, jitrnicový i jelitový, s chlebem a okurkou, malé uvařím brambory a tím prejtem jí to jen „ovoňám“, jak se říká u nás.
štěpánská omáčka s knedlíkem a uzená polévka s rýží
A mám na dva dny vystaráno ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat