Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1649
6.11.11 19:31
dzarunka píše:
my k večeři vdolečky,čuňata no :jazyk:

Kráááásne :palec: :hug:
co to je na nich nastrouhané?

• načítám...
3968
6.11.11 19:34
dzarunka píše:

Dzarunko mohla by jsem Tě prosím Tě poprosit o recept na ty bavorské vdolečky :hug: chtěla by jsem je zkusit poprvé udělat a chci aby se my povedly, tak hledám nějakej vyzkoušenej recept a jestli můžu poprosit tak i s postupem díky moc :hug:

• načítám...
23033
6.11.11 19:36

tyy vole ty bavorsky vdolecky, to je zrááádlo:D

• načítám...
5misa6
6.11.11 19:40

To jo,a já tady žeru tousty! :-D

• Upravit
23033
6.11.11 19:42
michaba83 píše:
dzarunka píše:

no co asi tvaroh, preceeeeeeeeeee

• načítám...
19692
6.11.11 19:45

Neni vam trapne tu na vecer hazet takove mnamky.Uz mi z toho zacina krucet v zaludku.Neni jak dat deti do hajan a psat o papanicku :mrgreen:

• načítám...
1649
6.11.11 19:53
Monjie píše:
michaba83 píše:
dzarunka píše:

Sem si myslela, že to není sýr :oops:
Blbka, tvaroh mě nenapadl :zed:

• načítám...
15054
6.11.11 19:57
Monjie píše:
michaba83 píše:
dzarunka píše:

jj tvaroh

• načítám...
15054
6.11.11 19:59
Hromnice píše:
dzarunka píše:
Dzarunko mohla by jsem Tě prosím Tě poprosit o recept na ty bavorské vdolečky :hug: chtěla by jsem je zkusit poprvé udělat a chci aby se my povedly, tak hledám nějakej vyzkoušenej recept a jestli můžu poprosit tak i s postupem díky moc :hug:

http://ekucharka.net/…lecky-video/

super,že je vidět i postup,minule jsem podle ní dělala housky :palec:

• načítám...
15054
6.11.11 20:01
gorina píše:
Monjie píše:
eshta píše:
monjie jak děláte doma ajvar? a plejskavici?
mně kdysi vozili ajvar kamarádi z Makedonie a to bylo žrádlo :jazyk: dokázala jsem sežrat celou sklenici na posezení :lol:Příspěvek upraven 06.11.11 v 19:02
my ajvar nedelame kupujeme v tescu nejakej tureckej, to je skoro jako hovezi hamburger, muze se dat cubrica a saturejka, k tomu jeste dedek dela chlebove placky :D pohledam recept
Sakra baby,vy jak tu pisete nektere ty nazvy,tak pravdu nechapu o cem mluvite :nevim: .Pripadam si jak z jineho sveta.My tak akorat nejakou tu ceskou klasiku a tot vse.

taky jsem musela pohledat na netu co-že to vlastně jí :lol:

• načítám...
25007
6.11.11 20:05
michaba83 píše:
Taky to pročítám a uvažuji jestli je cubrica nějaká turecká telenovela s hlavním hrdinou ajvarem a saturejkou :oops:

michaba, gorina :mrgreen:
já tohle jídlo miluju :palec:
plejskavice je srbochorvatskej karbanátek, teda je to taková placka z mletýho masa, takovej rozpláclej karbanátek :lol:
ajvar je asi největší pochutina zase z Balkánu- je to taková uvařená čalamáda z červených paprik, lilků (někdy se přidávají i pálivý papriky a někdy vyjímečně i rajčata), vaří se obvykle v obr mega hrnci na zahradě v září, kdy je hodně paprik a čalamáda se zavařuje a je to děsný žrádlo :jazyk: většinou je to taková rodinná událost, vaří to víc ženskejch najednou a pak se sklenice dělí..
saturejka a čubrica je koření :wink: čubrica je národní bulharská směs koření

• načítám...
2458
6.11.11 20:07

Prave jsem sezrala celou tubu PIKAA 150 Gramu, to je vecere, doufam ze me nebude na noc blbe.

• načítám...
23033
6.11.11 20:10
dzarunka píše:
Hromnice píše:
dzarunka píše:
Dzarunko mohla by jsem Tě prosím Tě poprosit o recept na ty bavorské vdolečky :hug: chtěla by jsem je zkusit poprvé udělat a chci aby se my povedly, tak hledám nějakej vyzkoušenej recept a jestli můžu poprosit tak i s postupem díky moc :hug:

http://ekucharka.net/…lecky-video/

super,že je vidět i postup,minule jsem podle ní dělala housky :palec:

tyyyyyyyyyyy vole! :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
3968
6.11.11 20:11

Dzarunko děkuju za recept :dance:

• načítám...
23033
6.11.11 20:11
michaba83 píše:
gorina píše:
Monjie píše:
eshta píše:
monjie jak děláte doma ajvar? a plejskavici?
mně kdysi vozili ajvar kamarádi z Makedonie a to bylo žrádlo :jazyk: dokázala jsem sežrat celou sklenici na posezení :lol:Příspěvek upraven 06.11.11 v 19:02
my ajvar nedelame kupujeme v tescu nejakej tureckej, to je skoro jako hovezi hamburger, muze se dat cubrica a saturejka, k tomu jeste dedek dela chlebove placky :D pohledam recept
Sakra baby,vy jak tu pisete nektere ty nazvy,tak pravdu nechapu o cem mluvite :nevim: .Pripadam si jak z jineho sveta.My tak akorat nejakou tu ceskou klasiku a tot vse.
Taky to pročítám a uvažuji jestli je cubrica nějaká turecká telenovela s hlavním hrdinou ajvarem a saturejkou :oops:
:D
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová