Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1304
10.11.11 09:01

Vepřová pečeně s dušenou kapustou a bramborem. Odeberu prckovi a bude mít zítra oběd. Jestli zbude tak i já. K zítřejší večeři budou tousty. V sobotu budeme dělat pečené kuře s bramborem, dá si i prcek. Odpoledne jdu se švagrovou na kávu, manžel hlídá, tak se těšíííííííííííím :dance: No a v neděli opravdu nevím co budu dělat…

• načítám...
4417
10.11.11 09:10

Dneska kuřecí maso, těstoviny a brokolice. Vše smíchané dohromady, takový jednoduchý těs. salát… :lol: a bude toho dost aby zbylo i na zítra.

• načítám...
2535
10.11.11 09:21

Oběd - vepřové kostky na paprice a těstoviny, večeře - tu nám asi uvaří Mc Donalds :lol: .

• načítám...
1101
10.11.11 09:32

Ahoj tak já dnes vůbec nevím mám vytažené kuřecí prsa ale co z toho netuším poradíte něco? Aby to mohl i 2letý kluk, ne řízek ten byl v neděli a né čínu ta byla taky nedávno. Díky za typy :mavam:

• načítám...
50125
10.11.11 10:00
levandule25 píše:
Ahoj tak já dnes vůbec nevím mám vytažené kuřecí prsa ale co z toho netuším poradíte něco? Aby to mohl i 2letý kluk, ne řízek ten byl v neděli a né čínu ta byla taky nedávno. Díky za typy :mavam:

Nakrájej to maso na menší kousíčky, osolit, trošku opepřit a přidej k tomu vařený špenát, cibuli a zalij to smetanou a k tomu uvař nějaké těstoviny. Nebo místo toho špenátu tam dej krájená rajčata, strouhanou nivu a zalij smetanou.

• načítám...
1304
10.11.11 10:14
levandule25 píše:
Ahoj tak já dnes vůbec nevím mám vytažené kuřecí prsa ale co z toho netuším poradíte něco? Aby to mohl i 2letý kluk, ne řízek ten byl v neděli a né čínu ta byla taky nedávno. Díky za typy :mavam:

můžeš udělat na paprice ale to je prsíček docela škoda. Nebo můžeš udělat kuřecí plátky na přírodno s br. kaší.

• načítám...
9044
10.11.11 10:17
levandule25 píše:

Ja delam kureci se zampiony na smetane :)

• načítám...
23033
10.11.11 10:26

Dneska mexicka polevka a pizza.

• načítám...
23033
10.11.11 10:27
weendulka píše:
levandule25 píše:
můžeš udělat na paprice ale to je prsíček docela škoda. Nebo můžeš udělat kuřecí plátky na přírodno s br. kaší.

To je fakt, na papriku je hodit prsa skoda. Ja delam na prirodno, treba na kari, nebo treba s sunkou+syrem+broskvi zapecene, nebo zapect se zampiony :)Plnene nivou nebo treba anglickou.

• načítám...
3968
10.11.11 11:36

dneska nevařím, máme plno zařizování-frčím ven-tak to vidím po dlouhé době asi na kfc :pankac:

• načítám...
2787
10.11.11 11:53

Vyndala jsem něco z mrazáku, zapomněla jsem to popsat, vypadalo to jako kuřecí maso…no tak je to krůtí, bylo toho ale celkem málo, tak nedojde na řízky, ale udělala jsem krůtí nudličky co dům dal…takže papriky, porek, brokolice, cibule, nudličky jsem obalila v naší zamražené směsy bylinek ze zahrádky, sůl a pepř a na pánvi jsem k tomu přidala rajskou italskou omáčku bez rajčat, jen to pyré, no a nemůžu se dočkat, až se dovaří rýže, protože podle ochutnání je to báječné!!!!

• načítám...
25007
10.11.11 11:54
dzarunka píše:
na víkend mám vymyšleno-bude knedlo,zelo,kachna pomalu a nevím co zítra :nevim: no jelikož si o víkendu budem vyžírat tak přemýšlím že zítra zkusím bramborovou omáčku :think:

to jsem dělala před pár dny, kachna pomalu je úžasná :palec: dělám jí cca 6,5hod a je to žraso :jazyk:

• načítám...
23033
10.11.11 12:30

tyy jo kachna na pomerancich, jste me navnadily zase!

• načítám...
15054
10.11.11 12:31
eshta píše:
dzarunka píše:
na víkend mám vymyšleno-bude knedlo,zelo,kachna pomalu a nevím co zítra :nevim: no jelikož si o víkendu budem vyžírat tak přemýšlím že zítra zkusím bramborovou omáčku :think:
to jsem dělala před pár dny, kachna pomalu je úžasná :palec: dělám jí cca 6,5hod a je to žraso :jazyk:

já dělala jen jednou a chlap úplně nadšenej takže teď už nekouká na cenu a nečeká na kachnu v akci,ale koupí když má na ní chuť :lol: :mrgreen:

• načítám...
1101
10.11.11 13:06

Děkuji za typ no to plněné zní fantasticky asi ho udělám to jsem dlouho nedělala já ho plním trochu jinak ale super nápad :dance: :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová