Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:
to teda na me moc rychlovka neni:D s tim je stejny srani jak s ostatnima
Mně to taky nepřijde pro líný ženy, jako jsem já
Já čekala něco ve smyslu „buchta od tchýně“ nebo koupená ![]()
Michaella27 píše:Eliška píše:Taková rychlovkaMichaella27 píše:Co to je?
Dezert buchta pro lenivé ženy1 hrnek nemleteho maku, 2 hrnky polohrube mouky, 1 hrnek mleka, 1 hrnek oleje,1 prasek do peciva, 2 hrnky krystalu, 3 vejce, slehacka, skorice
Vajicka vyslehas s cukrem a pak tam postupne pridavas mleko, olej, mouku smichanou s praskem do peciva a mak. Peces na vymazanem, vysypanem plechu 170 asi 20-30 min. Po vychladnuti potres vyslehanou slehackou s cukrem a posypes skorici. Jak je nemlety mak pekne to krupe, je to rychlovka a moc dobra![]()
Buchta dobra,kdysik jsem ji delala.Uchvatilo me na ni,ze nemusim mlet mak.Akorat,ze to pak melo jediny problem.Polovicka se po nem kroutila celou noc a jeste na druhy den.Asi z neho dostal nejaky zachvat,nejspise z toho maku.Tak od te doby ji uz nedelam.A to miluji mak
A já nejradši peču štrúdl z listového těsta z Lidlu
Přijde mi to rychlé, jenom oloupu jablka, nastrohám je tam, pohážu rozinkama a skořicovým cukrem a je to hotovo.
Jinak mam zase v lednici tvaroh vanilkovy z Lidlu,takze bude muset byt zavin.A dneska jsem koupila korpus a budu se snazi o ten fofr kolac.Jestli ho tu nekde na strankach najdu.ze`ja blb si vzdycky tu stranku nanapisu ![]()
jakej fotr kolac? whow teda ty jsi me inspirovala bych se mohla premoct a udelat do korpusu nejakej krem a zalit to zelatinou s ovocem.
Monjie píše:
jakej fotr kolac? whow teda ty jsi me inspirovala bych se mohla premoct a udelat do korpusu nejakej krem a zalit to zelatinou s ovocem.
Cus,no asi o 10 stranek po zpatku ho tady najdes.Bylo to strasne jednoduchy.Ve stylu zatrepes s tim v misce a je hotovo.Jenze tedka nemam cas to tu hledat,jdu do hajan aspon na hodinu a letim na nocni.Tak kdybys to tu nasla napis
![]()
Monjie píše:
ja taky a z testa vyvalenyho a na pecicim papire:DDDDDDDD![]()
![]()
![]()
Tohle těsto jsem přesně myslela ![]()
gorina píše:
Jinak mam zase v lednici tvaroh vanilkovy z Lidlu,takze bude muset byt zavin.A dneska jsem koupila korpus a budu se snazi o ten fofr kolac.Jestli ho tu nekde na strankach najdu.ze`ja blb si vzdycky tu stranku nanapisu
Nebo ten tvaroh nakydej do toho listového těsta a šoupni do trouby ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat