Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
na nočky 1 vajíčko, když mám větší hrnec tak i trochu mléka a tu krupičku k tomu
Ahoj holky. Asi neobjevím Ameriku, ale třeba se tendle tip bude někomu hodit
Když dělám vývar (hovězí, kuřecí, slepičí), přidávám tam kromě klasické zeleniny (mrkev, petržel, celer) vyvařit ještě celou neloupanou cibuli, celou bílou papriku - i s tím „semeníkem“ a celé rajče. Pak teda bobkový list, celý pepř a nové koření, ale to je jasný.. polévku jen osolím a je strašně dobrá, ta paprika s tím rajčetem tomu dodají supr chuť. Třeba se to hodí i pro vařičky dětem
Malý se může utlouct a skoro mu jí nesolím. Brou chuť ![]()
Makapi, jak děláš krůtí prsíčka? Krůtí my moc rádi, já dělám většinou horní stehno pečené spolu s bramborama nebo vývar z krůtího krku a maso oberu do rizota. Prsíčka jsem asi nedělala ještě.
Dnes vařím vepř.kýtu plněnou špenátem a mozzarelou a k tomu budou vař.brambory.
Pečené kuře i s bramborami, okurkový salát a odpoledne asi buchtu. Zavin co jsem udělala včera je dnes pryč ![]()
Tady se teda vaří mňamky
my máme dnes fazolovou polévku a lívanečky s povidlama a možná se šlehačkou , musím si to tu pročíst ať vím co zítra ![]()
polévka-krupičkovo-mrkvová,včerejší inspirace
a na pánev hodím těstoviny,šunku a vejce,zelný salát s mrkví
stavkuju
nee, jsem na domaci peci.K obedu jako vzdy longer a tiramisu z KFC. A vecer nekam zajdem s L. ¨Zitra vari Lukas, v pondeli planuju br.noky s lilst.spenatem a posypane parmezanem uz na to mam desnou chut!
sophinka píše: čočková polévka a domácí lasagne
Jako že úplně domácí? Včetně těstovin? Osvědčený recepis by byl?
U nás si dělala babička vždycky vlastní flíčky a nudle, ale nemůžu říct, že by to byla extra mňamka.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat