Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pamatuji si na veganskou rodinu ve výměně manželek. Oni všichni působili strašně nezdravě, byli bledí, jakoby průsvitní a neustále řešili jen jídlo, a nějaké energie Možná svoji účastí chtěli veganství propagovat, ale za mě se jim poved opak. Nemusí se přece holka cpát párkama, ale proč hned takový extrem jako veganství.
@Karii píše:
@elen-ka Co je ovovegetarian? To jsem nikdy neslysela.
To jsou nějaký ty frutariáni, ne? Ovovegetarián jsem teda neslyšela…
Ovovegetarian podle me krom masa neji jeste vejce, ale jine ziv. produkty ano.
@ilonka12 píše:
Pamatuji si na veganskou rodinu ve výměně manželek. Oni všichni působili strašně nezdravě, byli bledí, jakoby průsvitní a neustále řešili jen jídlo, a nějaké energie Možná svoji účastí chtěli veganství propagovat, ale za mě se jim poved opak. Nemusí se přece holka cpát párkama, ale proč hned takový extrem jako veganství.
Co chodíme do té veganské restaurace, tak mohu potvrdit. Co tam opravdu chodí holčiny, hlavně mladé, tak vypadají hrozně nezdravě, samá kost, žádný prsa, takový bledule. A jedna jak druhá, i ti chlapci. Je to taková určitá sorta lidí. Samozřejmě nechci paušalizovat, my tam chodíme taky a jíme i maso, ale takových tam je hodně a to je opravdu hodně negativní reklama.
@unuděná píše:
třeba nám to tady někdo rozluští…
@unuděná píše:
ovo mě spíš napadlo že nejí ovoce
@unuděná píše:
@bedrunka01 píše:
Ovovegetarianstvi znamená, ze jedí jen vejce z živočišných produktu. Laktovegetarianstvi jedí jen mlecne a pak laktoovo je klasické vegetarianstvi
Ještě jednou pro mě… takže jedí jen vejce, ale mléko atd. už ne? Samozřejmě maso taky ne…
@ka2ka píše:
https://cs.wikipedia.org/…vovegetariánství
Aha, tak presne obracene, vejce ano, jine ziv. produkty ne ![]()
Holky, od ceho myslite, zeje slovo ovulace? ![]()
@unuděná píše:
Aha, tak presne obracene, vejce ano, jine ziv. produkty neHolky, od ceho myslite, zeje slovo ovulace?
to mě nikdy nenapadlo ![]()
@Karii píše:
@elen-ka Co je ovovegetarian? To jsem nikdy neslysela.
tak existuje lakto-ovo vegetariánství, tj. jí se vajíčka a mléčné výrobky. Já jedla jen vajíčka, tak jsem to lakto zrušila ![]()
@elen-ka píše:
tak existuje lakto-ovo vegetariánství, tj. jí se vajíčka a mléčné výrobky. Já jedla jen vajíčka, tak jsem to lakto zrušila
A k čemu to je? To jako z přesvědčení, že slepička se zneužívat může, ale kravička ne? Nebo čistě jen kvůli chuti? Dokážu pochopit vegetariánství, i snad to veganství, i když tam je to trošku na hranici, ale tyhle odnože? To mi fakt hlava nebere ![]()