Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
11.10.13 15:41

@cicmud Na jiné diskuzi zde už foto hodil. Stáhl nějakou fotku z jakýchsi stránek, kde se prezentují gayové. Tak jen pro doplnění, abyste věděli, s kým máte co do činění. S magorem na entou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.10.13 16:04
@cicmud píše:
@Kraťomír
a nechceš hodit foto, celkem by mě zajímalo jak vypadá takto zamindrákovanej člověk :think: strašně mi připomínáš mého spolužáka ze základky :mrgreen:

To právě nechci, protože sem chodí i mí rodinní příslušníci a možná i někteří další známí, a ti kdyby se dozvěděli jak to se mnou vlastně je a že jsem v podstatě mrzák, tak to by byla pro mě taková rána a ostuda až neskutečná, že bych se s tím asi pak už jen těžko srovnával… :! Nehledě na to, kdyby se moje nejbližší rodina dozvěděla, že nikdy nemůžu a nebudu mít děti a ani vztah, to by je asi taky slušně sebralo, protože asi všichni v mé rodině by byli strašně moc rádi, kdybych už si konečně někoho našel a měli bychom spolu vlastní děti.

Takhle můžou pořád aspoň doufat, ale kdyby zjistili na jisto, že budu až do smrti sám - to by byla rodinná tragédie a tohle mé trápení by pak přešlo na všechny členy mé rodiny, což opravdu nechci a to asi každý pochopí…

Jak by vám asi bylo, kdybyste tohle zjistila o vašich dětech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
11.10.13 16:38

@Kraťomír
jako kdyby měli PROMLÉM jako ty, tak bych jim rozbila hubu, aby se probrali :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.10.13 17:19

@cicmud No nevím, ale každopádně bych jim to nepřál - a ani vám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
11.10.13 17:21

@Kraťomír :nevim: :nevim: :nevim:
komu není rady, tomu není pomoci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.10.13 17:23

@Kraťomír :mavam: :mavam:
tak jsem si početla, že hledáš slečnu, která by pochopila tvé problémy. Jestli chceš já ti nějakou seženu..chceš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.10.13 17:23

@Doctus No zdarec chlape :mavam: :mavam: už jsem si říkala kde jako jsi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.10.13 17:29
@denisa 76 píše:
tak jsem si početla, že hledáš slečnu, která by pochopila tvé problémy. Jestli chceš já ti nějakou seženu..chceš???

Ahoj, to jsem ale nepsal já, nýbrž nějaký jiný a asi ještě větší ubožák než já, který se za mě pouze vydával… :) Já nikoho nehledám, protože žádná slečna by můj problém nepochopila - každá by se mi akorát vysmála, však to jistě víte sama… ;)

@cicmud píše:
@Kraťomír :nevim: :nevim: :nevim:
komu není rady, tomu není pomoci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak pomoci mi opravdu není, tedy pokud neznáte nějakou zaručenou metodu na zvětšení penisu? Nebo snad znáte? Asi ne… :? Ale rady mi je, to rozhodně ano… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
11.10.13 17:33

@Kraťomír
každý ti tady radí, ale ty si jedeš jak kolovrátek pořád to samé dokola, minimálně polovina holek co sem napsala, má zkušenosti s tvojí velikostí penisu, ale to jaksi přehlížíš, ale což tvoje chyba, ty se připravuješ o tuhle stránku věci, a radši doma si ho hoňíš u internetové diskuse :nevim:
nejsi náhodou z Bohnic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
11.10.13 17:33
@denisa 76 píše:

Kraťomíra to zajímat nebude, ale mě jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
11.10.13 17:34

@Kraťomír
jo ale rady je, můžeš si ho nechat opíchat botoxem :palec: určitě to pár cenťáků přidá do všech stran :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
11.10.13 17:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.10.13 17:40

@Kraťomír tak to se omlouvám..už asi stárnu a začínám i blbě vidět :roll:
Ale když už tak o tom aspon popřemýšlej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.10.13 17:42

@Arturus A co by tě jako zajímalo..už mě i občas něco nedochází :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.10.13 17:48
@denisa 76 píše:
@Kraťomír tak to se omlouvám..už asi stárnu a začínám i blbě vidět :roll:
Ale když už tak o tom aspon popřemýšlej ;)

Ne ne, to není zrakem, on ten co to psal se podepsal jako „Kraťomír (offline)“ - takže chyba není na vaší straně… :D Proto jsem se také musel přihlásit pod svým registrovaným nickem, abych tomu učinil přítrž… :) Ale přemýšlet opravdu nemám o čem - vždyť co by z toho bylo? Akorát další trápení, ostuda a zklamání a to na obou stranách… :,( Nepatřím mezi ty muže, kteří by se nechávali rádi zesměšňovat a ponižovat, takže bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí