Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cicmud Na jiné diskuzi zde už foto hodil. Stáhl nějakou fotku z jakýchsi stránek, kde se prezentují gayové. Tak jen pro doplnění, abyste věděli, s kým máte co do činění. S magorem na entou.
@cicmud píše:
@Kraťomír
a nechceš hodit foto, celkem by mě zajímalo jak vypadá takto zamindrákovanej člověkstrašně mi připomínáš mého spolužáka ze základky
To právě nechci, protože sem chodí i mí rodinní příslušníci a možná i někteří další známí, a ti kdyby se dozvěděli jak to se mnou vlastně je a že jsem v podstatě mrzák, tak to by byla pro mě taková rána a ostuda až neskutečná, že bych se s tím asi pak už jen těžko srovnával…
Nehledě na to, kdyby se moje nejbližší rodina dozvěděla, že nikdy nemůžu a nebudu mít děti a ani vztah, to by je asi taky slušně sebralo, protože asi všichni v mé rodině by byli strašně moc rádi, kdybych už si konečně někoho našel a měli bychom spolu vlastní děti.
Takhle můžou pořád aspoň doufat, ale kdyby zjistili na jisto, že budu až do smrti sám - to by byla rodinná tragédie a tohle mé trápení by pak přešlo na všechny členy mé rodiny, což opravdu nechci a to asi každý pochopí…
Jak by vám asi bylo, kdybyste tohle zjistila o vašich dětech?
@Kraťomír
jako kdyby měli PROMLÉM jako ty, tak bych jim rozbila hubu, aby se probrali ![]()
@cicmud No nevím, ale každopádně bych jim to nepřál - a ani vám…
@Kraťomír
![]()
tak jsem si početla, že hledáš slečnu, která by pochopila tvé problémy. Jestli chceš já ti nějakou seženu..chceš???
@denisa 76 píše:
@Kraťomír![]()
tak jsem si početla, že hledáš slečnu, která by pochopila tvé problémy. Jestli chceš já ti nějakou seženu..chceš???
Ahoj, to jsem ale nepsal já, nýbrž nějaký jiný a asi ještě větší ubožák než já, který se za mě pouze vydával…
Já nikoho nehledám, protože žádná slečna by můj problém nepochopila - každá by se mi akorát vysmála, však to jistě víte sama… ![]()
@cicmud píše:
@Kraťomír![]()
![]()
komu není rady, tomu není pomoci![]()
![]()
Tak pomoci mi opravdu není, tedy pokud neznáte nějakou zaručenou metodu na zvětšení penisu? Nebo snad znáte? Asi ne…
Ale rady mi je, to rozhodně ano… ![]()
@Kraťomír
každý ti tady radí, ale ty si jedeš jak kolovrátek pořád to samé dokola, minimálně polovina holek co sem napsala, má zkušenosti s tvojí velikostí penisu, ale to jaksi přehlížíš, ale což tvoje chyba, ty se připravuješ o tuhle stránku věci, a radši doma si ho hoňíš u internetové diskuse ![]()
nejsi náhodou z Bohnic?
@denisa 76 píše:
@Kraťomír![]()
Kraťomíra to zajímat nebude, ale mě jo ![]()
@Kraťomír
jo ale rady je, můžeš si ho nechat opíchat botoxem
určitě to pár cenťáků přidá do všech stran ![]()
@Kraťomír tak to se omlouvám..už asi stárnu a začínám i blbě vidět ![]()
Ale když už tak o tom aspon popřemýšlej ![]()
@Arturus A co by tě jako zajímalo..už mě i občas něco nedochází ![]()
@denisa 76 píše:
@Kraťomír tak to se omlouvám..už asi stárnu a začínám i blbě vidět
Ale když už tak o tom aspon popřemýšlej
Ne ne, to není zrakem, on ten co to psal se podepsal jako „Kraťomír (offline)“ - takže chyba není na vaší straně…
Proto jsem se také musel přihlásit pod svým registrovaným nickem, abych tomu učinil přítrž…
Ale přemýšlet opravdu nemám o čem - vždyť co by z toho bylo? Akorát další trápení, ostuda a zklamání a to na obou stranách…
Nepatřím mezi ty muže, kteří by se nechávali rádi zesměšňovat a ponižovat, takže bohužel…