Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
Rád bych vás upozornil, že menší chloubu (snad) nemám. Jen nesnáším, když někdo nedokáže respektovat realitu. Ale hlavně píše pod NN. Píšete, že 13cm je menší úd, já vám říkám, že se pohybuje v rámci průměru. Na otázku, kdo z nás zná lidské tělo lépe, známe oba dva odpověď.
Já vás neznám. To, že si do přezdívky nepíšete Doctus, není podpis, podle kterého byste byl dohledatelný, takže také píšete NN
Každý si tam může napsat co chce. A bohužel rovnice, že čím více cizích slov v textu použiji, tím jsem vzdělanější, které vy se držíte, je jaksi zcela mimo.
Vy neznáte mě, já neznám vás. Nevím, na základě čeho vy byste měl mít větší přehled o mužských penisech než třeba já nebo kdokoli jiný.
Určitě ne na základě toho, že se podepisujete jako Doctus ![]()
Já hodím do placu vlastní zkušenost nejhorší milenec kterýho jsem kdy měla byl ten s největším penisem a to jen proto že měl za to že když má velký péro tak to stačí nemusí se snažit stačí když ho vytasí..takže tak.. za mě raději průměrného ale ne sobce a a takovýho kterej ví co dělá ![]()
@Doctus píše:
Vážený pindíku, u standardních (nejčastěji prodávaných) prezervativů naleznete údaj 52 mm, to však není průměr penisu, nýbrž ta míra, kterou získáte, když změříte šířku prezervativu na podložce. Jde tedy o 1/2 obvodu (10,4 cm).
To je ale odpověď hodná politika. Tak ještě jednou: proč by byly standardní prezervativy větší, než je (dle vás) dolní mez průměrného penisu? Obzvlášť když jsou z tak krásně elastického materiálu a rezerva směrem nahoru je tak obrovská? Na penisu s tloušťkou pod 3,5 cm prostě spolehlivě nedrží.
@Pindík píše:
To je ale odpověď hodná politika. Tak ještě jednou: proč by byly standardní prezervativy větší, než je (dle vás) dolní mez průměrného penisu? Obzvlášť když jsou z tak krásně elastického materiálu a rezerva směrem nahoru je tak obrovská? Na penisu s tloušťkou pod 3,5 cm prostě spolehlivě nedrží.
to není odpověd hodná politika to je pravda - stačí si přečíst krabičku eventuálně přeměřit sám.. a na otázku proč odpoví nejlépe výrobce ne? ![]()
@jdukolem píše:
to není odpověd hodná politika to je pravda - stačí si přečíst krabičku eventuálně přeměřit sám.. a na otázku proč odpoví nejlépe výrobce ne?
I politici říkají pravdu, ale takovou, že tím vlastně neřeknou vůbec nic. A tak jsem to taky myslel, že ano.
Je to sice otázka na výrobce, ale na Docta je to argument, proč si myslím že jeho udávaná statistika o velikostech penisů není správná.
@Anonymní píše:
Na rovinu?
tak třeba já bych s chlapem s malým nebo hubeným penisem nebyla. Pro mě je sex důležitou součástí vztahu a muž s malým penisem by mě nevzrušoval.
@Anonymní píše:
Jeho velikost není (řekněme si upřímně, bez utěšování a hraní si na doktory) žádná sláva…
Přesně tak - já taky nechápu, proč tady má někdo neustále potřebu nás mrzáky tímto utěšovat, když to pak bude akorát horší…
Není lepší se s tou realitou prostě srovnat a brát to jaké to je? Já sám moc dobře vím, že jsem pro úspěšnou a uspokojivou soulož naprosto nepoužitelný a jsem tak vlastně už od přírody eunuch…
Nemá smysl si nic nalhávat - všichni víme, že to tak prostě je… ![]()
@Pindík píše:
Tak ještě jednou: proč by byly standardní prezervativy větší, než je (dle vás) dolní mez průměrného penisu? Obzvlášť když jsou z tak krásně elastického materiálu a rezerva směrem nahoru je tak obrovská? Na penisu s tloušťkou pod 3,5 cm prostě spolehlivě nedrží.
Přesně tak, teď jsi na to kápnul…
Když si vezmu, že já mám u kořene průměr jen nějaké 3 cm (obvod cca. 9.5 cm), tak je jasné, že běžný prezervativ by mi zákonitě muset sklouzávat…
Sice jsem tedy ještě nikdy na penisu kondom nasazený neměl, protože to nebyl a ani nebude potřeba, ale je to prostě tak… A o délce kondomů raději ani nemluvím…
Však co jsem na to tak koukal, tak i ty speciální extra malé by mi byly pořád moc velké…
Tak jak je to tedy možné, když to má údajně být průměrná velikost evropské populace, hmmm? ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
Přesně tak, teď jsi na to kápnul…Když si vezmu, že já mám u kořene průměr jen nějaké 3 cm (obvod cca. 9.5 cm), tak je jasné, že běžný prezervativ by mi zákonitě muset sklouzávat…
Sice jsem tedy ještě nikdy na penisu kondom nasazený neměl, protože to nebyl a ani nebude potřeba, ale je to prostě tak… A o délce kondomů raději ani nemluvím…
Však co jsem na to tak koukal, tak i ty speciální extra malé by mi byly pořád moc velké…
Tak jak je to tedy možné, když to má údajně být průměrná velikost evropské populace, hmmm?
nechceš raději kecat do kvantové fyziky a nebo něčeho jinýho čemu rozumíš? jak se můžeš vyjadřovat k něčemu cos nezažil?
@jdukolem píše:
nechceš raději kecat do kvantové fyziky a nebo něčeho jinýho čemu rozumíš? jak se můžeš vyjadřovat k něčemu cos nezažil?
@Anonymní píše:
Já vás neznám. To, že si do přezdívky nepíšete Doctus, není podpis, podle kterého byste byl dohledatelný, takže také píšete NNKaždý si tam může napsat co chce. A bohužel rovnice, že čím více cizích slov v textu použiji, tím jsem vzdělanější, které vy se držíte, je jaksi zcela mimo.Vy neznáte mě, já neznám vás. Nevím, na základě čeho vy byste měl mít větší přehled o mužských penisech než třeba já nebo kdokoli jiný.
Určitě ne na základě toho, že se podepisujete jako Doctus
Máte minimálně zkoušku z anatomie? Pokud ne, už základní předpoklad pro větší erudovanost není splněn. Když jste tak na výši, raďte i v poradnách ohledně zdravotních problémů. Jestli si myslíte, že mé příspěvky jsou plné odborných slov, tak se hluboce mýlíte.
@Pindík
To nejsou mé studie, ale studie urologické. Všechny dospěly k podobným výsledkům (celkový rozptyl pro všechny studie byl menší než 1 cm).
Nevím, proč bych měla radit ve zdravotních poradnách. Hra na samozvaného doktora není na rozdíl od Vás mým koníčkem. Pochybuji, že vy zkoušku z anatomie máte
I když na zjištění, jaké jsou průměrné velikosti penisů českých mužů, ani zkoušku z anatomie nepotřebujete. Nedělejte ze sebe učence, nesluší Vám to ![]()
Zkoušku z anatomii mám, je to už nějaký rok zpět. Navíc s velkou pochvalou. Mnohé dámy zde vědí, že jsem studentem medicíny. Tyto poklady jsem už dlouho neviděl, asi je Kráťa (horší než mor způsobený enterobakterií Yersinia pestis) odpudil. S těmi se krásně diskutovalo. Pro pochopení urologických studií potřebujete všeobecný přehled v lékařství.
@Doctus
![]()
mluv mě o urologii..dnes nabraná krev a zítra dám moč..bolí mě docela krutě ledviny
![]()
Prosím tě zapomněla jsem dávkování Algifenu..kolik kapek??
A jak vědí, že jste studentem medicíny? Na základě toho, že jste to sem napsal??? To je trošku směšné, ne? ![]()
Pokud Vám to někdo věří, je to jeho problém…na mě podle toho, co jsem do Vás četla, nezlobte se, děláte dojem člověka, který si spíše potřebuje načechrat ego, které se mu nedostává v reálném životě.
Já tu odpověď neznám, vy ano?